2009 Şubat Anneleri

İnsanlar ne kadar tuhaf hele ki aileden olunca anlayış bekliyorsun göremeyince çıldırıyorum ondan sonra da sen hamileyken çok sinirlisin bilmem ne birsürü tafra .
Dedim ya kuzenler ablamlar falan hepsi toplanıcak bu gece ben gitmek istemiyorum eşim olmayınca çok sıkıcı oluyor içlerinde bıu sene hiç bekar yok .Sabahtan beri telefonlar susmuyor herkese bir bahane bulmaktan sıkıldım yaa MUTSUZUM demek istemediğim için gelmek istemiyorum diyorum.Yok küserlermiş falan beni ancak hamileliğini yanlız geçiren biri anlar dedim en sonunda Bir sonraki hamilelikleriniz yanlız geçirin siz stres yapmayın dedim ağladım ağladım rahatladımsenağlama

teşekkürler şirincek :)

eminim hepimiz kendi çapımızda yılın anneleri olacağız

derinzlm bu tatlılık ne böyle yaa maşallah canıma
çook canlar yakar bu yakışıklı

Normalde ben çok severim yılbaşını herkese hediyeler alırım caddelerde gezmeye bayılırım ve sabaha kadar kutlamaya ertesi gün bütün gün yatarız sabah kalktığımda her yerde giysiler ay inşallah seneye ama bu yılbaşı böyle oldu ne yazık ki

canım benim ya kıyamam sana,ama onlarda yalnız kalmanı istemedikleri için ısrar ediyorlardır güzelim.sen haklısın lafım yok,insan özellikle böyle özel günlerde yalnız olunca çok koyuyor illaki hamile olmanda gerekmiyor bu psikoloji için.ama mutsuz olma annesi lütfen yanında eşin olmasa bile onun en önemli parçası var ve o senin duygularına göre tepki veriyor unutma canım benim.:teselli:

derincim tatlım
az kaldı artık eşine kavuşmana diğer gecelerden bir tek adı farklı
hem yalnız değilsin yavrun seninle

derinzlm canım yeğenin cok tatlı canım ayrıca senin resmindende sanada benzettim
senin bebişinde bu kadar tatlı olacağı belli...

2009 ' da kahkahalar , yeni heyecanlar , bebekler , düğünler , eğlence ve süprizler olsun...
Tatlılar olsun tiramisu , profiterol , elmalı kekler

, şekerli kahveler .

Buluşmak için telefonlaşmalar olsun... Kavuşmalar olsun..

Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın.

" Biz" olsun; "ben" olmasın...
Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın ... Kimse sıkıntıdan patlamasın...:)

Göbek , göbek atmak için olsun . Kolesterol olmasın . Bir kere söylensin ve yeter olsun .
En önemlisi sevgi olsun ... Daha ne olsun.

MUTLU YILLAR...

Sağolun kızlar neyse yaa sıkmayalım canımızı .
Şimdi Facebook ta profilerinize bakıyorum ne kadar farklı hayal etmişim sizleri şaşırdım valla .SSASLAN kız ikimizin kırkları karışmış çocuklarımızınki de karışacak :))))

Ay canım sana kıyamam ne olur üzme tatlı canı. Benimde geçen sene eşim yanımda yoktu. Ama şimdi var seninde öyle olcak seneye bugünü belkide gülümseyerek hatırlayacaksın.Seniye bebeğimiz de olacak inşallah. Sakın ağlama. Allajh eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.

evet derincim ya
bu arada hakikaten herkes çok değişik
hani bir kitabı okurken karakterleri gözünde canlandırırsın da sonra filmini çekerler
her karakter hayal dünyamıza bir darbe vuruyormuş gibi olur aynen öyle bir his:)
aklıma ne geldi
önceki çalıştığım yerde şirket merkezi istanbuldaydı ve genel müdürümüzle devamlı telefon üzerinden iletişim halindeydik
adamın inanılmaz karizmatik ve sempatik ses tonu vardı
arkadaşla herhalde uzun boylu esmer takım elbiseler içinde yakışıklı birisidir diyorduk
bir toplantı için merkeze gittiğimizde esas şoku yaşadık
orta yaşlı sarışın hafif saçlar açılmış kısacık boylu garip gülümsemesi olan hafif göbekli bir adam bir tanıştırdılar arkadaşla dumur halinde birbirimize bakmıştık

delikafaduldendelikafadulden Aynı şoku ben eşimin personel müdüryle tanışınca yaşamıştım bir sesi var hayram olursun hep konuşsun istersin falan adamı bir gördüm şoka girdim :1shok:gerçi yine karizma falan ama yinede şaşırmıştım :1shok:

derincim cnm benim dorugun cok tatliymis 41 kere massalah ona
üzülme cnm benim bak yanliz degilsin bebisin var yaninda ins. esinde en yakin zamanda sizinle olucak gelecek bayramlari yil baslarini bereber kutlicaksiniz :))
bizde disari cikmiyoruz evdeyiz bu aksam gecen yil basini ben uyuyarak gecirmistim :)
ins. bu defa o saate kadar ayakta kalabilirim :)))
ben cikip hazirlik yapiyim öptük hepinizi

istiyen olursa bende atabilirim msn adresimi kizlar :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet kızlar ya banada farklı geldi,bide karşılaşsak ses tonlarımızla falan ne kadar değik olurdu.inşallah bi gün gerçek alemdede buluşuruz:))
Derinzlm bu arada eşinle çok benzettim ben sizi ya,bir an önce kavuşursunuz umarım.

evet vidicim ya gülüşleri tıpatıp benziyor
bebişin şimdiden nasıl bir gülümsemesi olacağı belli :)

dedikodu yapıyor gibi hissettim kendimi :)))

kızlar tekrar kaçta girebilirm bilmiyorum,şimdiden hepinize KOCAAAMMMAAANNN mutluluklar diliyorum,
yeni yılda bebişlerimizle,kocişlerimizle,sevdiklerimize huzurlu huzurlu günler geçiririz umarım.

öptüm hepinizii( bu arada oğlum dioki kız annelerinin göbüşlerinden öpüyomuş bi sürüŞeniz)

Ay evet yaa biri bize akrabamısınız demişti yuhhhh şok olmuştum kısmet kısmetine benzermiş şekerler.
Allah hepimize Doruk kadar akıllı ve güzel bir bebek versin yeni yılda Ve isteyen herkese .
Hepinize sağlık mutluluk bol kazanç versin hepimizin dilekleri arzuları gerçekleşsin Hepinizi öpüyoruz kızımla

Valla oğlum olsa bu kadar sevilir sanırım yaa teyze olmak süper birşey

çoook şekermiş maşallah.kaydirigubbakcemile3 bende teyzeyim yegenlerimi o kadar çok seviyorum ki özlemimden dolayı içim acıyor resmen. biz yegenlerimizi çok severken kendi bebegimizi nasıl severiz aca.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…