İnsanlar ne kadar tuhaf hele ki aileden olunca anlayış bekliyorsun göremeyince çıldırıyorum ondan sonra da sen hamileyken çok sinirlisin bilmem ne birsürü tafra .
Dedim ya kuzenler ablamlar falan hepsi toplanıcak bu gece ben gitmek istemiyorum eşim olmayınca çok sıkıcı oluyor içlerinde bıu sene hiç bekar yok .Sabahtan beri telefonlar susmuyor herkese bir bahane bulmaktan sıkıldım yaa MUTSUZUM demek istemediğim için gelmek istemiyorum diyorum.Yok küserlermiş falan beni ancak hamileliğini yanlız geçiren biri anlar dedim en sonunda Bir sonraki hamilelikleriniz yanlız geçirin siz stres yapmayın dedim ağladım ağladım rahatladımsenağlama
İnsanlar ne kadar tuhaf hele ki aileden olunca anlayış bekliyorsun göremeyince çıldırıyorum ondan sonra da sen hamileyken çok sinirlisin bilmem ne birsürü tafra .
Dedim ya kuzenler ablamlar falan hepsi toplanıcak bu gece ben gitmek istemiyorum eşim olmayınca çok sıkıcı oluyor içlerinde bıu sene hiç bekar yok .Sabahtan beri telefonlar susmuyor herkese bir bahane bulmaktan sıkıldım yaa MUTSUZUM demek istemediğim için gelmek istemiyorum diyorum.Yok küserlermiş falan beni ancak hamileliğini yanlız geçiren biri anlar dedim en sonunda Bir sonraki hamilelikleriniz yanlız geçirin siz stres yapmayın dedim ağladım ağladım rahatladımsenağlama
delikafaduldendelikafadulden Aynı şoku ben eşimin personel müdüryle tanışınca yaşamıştım bir sesi var hayram olursun hep konuşsun istersin falan adamı bir gördüm şoka girdim :1shok:gerçi yine karizma falan ama yinede şaşırmıştım :1shok:evet derincim ya
bu arada hakikaten herkes çok değişik
hani bir kitabı okurken karakterleri gözünde canlandırırsın da sonra filmini çekerler
her karakter hayal dünyamıza bir darbe vuruyormuş gibi olur aynen öyle bir his:)
aklıma ne geldi
önceki çalıştığım yerde şirket merkezi istanbuldaydı ve genel müdürümüzle devamlı telefon üzerinden iletişim halindeydik
adamın inanılmaz karizmatik ve sempatik ses tonu vardı
arkadaşla herhalde uzun boylu esmer takım elbiseler içinde yakışıklı birisidir diyorduk
bir toplantı için merkeze gittiğimizde esas şoku yaşadık
orta yaşlı sarışın hafif saçlar açılmış kısacık boylu garip gülümsemesi olan hafif göbekli bir adam bir tanıştırdılar arkadaşla dumur halinde birbirimize bakmıştık
Valla oğlum olsa bu kadar sevilir sanırım yaa teyze olmak süper birşey