saslan özelden msj attım snaa ve isteyenler msnmiz verelim birbirizmie isteyene özelden atabilirim
Selam kızlar bende Doruk'u uyuttum pc yi açtım anneliğe hazırlanıyorum resmen birçok konuda Doruk bana çok iyi rehber oldu diyebilirim şimdi bebek beslenmesinden hastalıklarına aşılarına kadar birçok seyi öğrendim .
SSASLAN sen içimizdeki en güçlü anne olacaksın ne kadar çok fedakarlık yaptım bebeğin için ben bazen düşünüyorumda bu kadar özverili olamayabilirdim .Mükafatın dünyalar güzeli bir bebek olacak .
Yaz banada özelden istersen Facebook unu .İsteyen herkes yazabilir kızlarrrrr
HAYALETORKA yaz banada şekerim
Bende evdeyim yani annemdeyim kuzenler ablamlar toplanıyor ama benim hiç biryere gidesim yok Seneye inşallahhhhhhhh
ohh ne güzel valla gebeliğimin başında bende staja gidicektim ablamın yanına azıcık öğrenmek için bebk nasıl tutulur ne yer ne içer ne kadar pisler falan diye sonra tırstım uçağa binmekten.Bizim patronun eşi hamileydi benle aynı dönem izmire gittiler yazın kalbi durmuş bebeğin.Bende kendime pay çıkarıp gitmedim nolur nolmaz diye keşke ablamın Nazlı kızı gelse ay muhasebe müd.yine çağırdı az kaldı yaaa bitsin şu sene sonu işlemleri çıkıcam kurtulucammm
Bakım yapmak isteyenlere bende Ebru Şallı'nın kitabı var onda çok pratik kendine uyguladığı maskeler var doğal yollarla yapılan . Onların tamamını yazarım ama kitap Doruk'un uyuduğu odada kalmış( . Uyansın yazarım kızlar
gızlar gızlar geleemmi yananızdan öpemmi kaydirigubbakcemile
günaydın arkadeşlerim.gene anca uyandım kızımı seyrettikten sonra kalkıp kahvaltımı yaptım.yazdıklarınızı okuyorum yarım saaattir.şutarafagitti
bebişim bence gitmene gerek yok bu akıntı gayet normal ve bilindik bişey şimdi o kadar para verme bence bu krizde
aybüke de yazıp gitmiş nolduki acaba
merak ettim.
yeni yılımız hayırlara vesile olur inşallah güzel günler getirir inşallah hepimize.ya kızlar ben yılbaşı için hiçbirşey yapasım gelmiyor.günah olduğunu biliyorum.eşimde öyle.arkadaslarımızı cagırıcaktık bugün eşim istemedi yılbaşımı kutlicaz dedi.sonra çağırırız dedi.:a015:
canım doruk kim merak ettim :uhm:daha önceki yazılarında da doruktan bahsetmişsin ama kim oldugu ben kaçırdım galiba:bbo:
şirincek ben ayın 18. gittim ultrason için ama kontrol yokmuş hani bi ücreti veriyosun 15 gün sonra gittiğinde vermiyosun ya o olay cenk beyde yokmuş her gittiğinde alıyomuş muayene ücreti(
Oğlum dermişimmmmm :1shok:Ablamın bebeği Doruk annemde kalıyor o da benim gibi 2 haftadır üstteki mesajda fotosu var bak hihoyyyt
bende soracaktım şimdi doruk kim diye oğlun var sandım kıss
ay o kadar dırdır edip hepinizin beynini yedim di mi :roflol:
ama cidden havalara uçarım izin verince ya:teytey::dance:
sabah anneme diyordum
doğumdan önce bir kere banyo yapabilsem çok sevineceğim diye
kalkıp gezinmekte gözümm yok kızlar yaa
aklımda 2 şey var
biri tartılmak
diğeri de banyo
ne kadar komik aslında değil mi :)
kesinlikle canım bendede yeğen çok yeğen sevgisi başka oluyor. allah hayırlısıyla kendi bebeklerimizede kavuştursun bu arada yeğenin çok tatlı allah bağışlasınValla oğlum olsa bu kadar sevilir sanırım yaa teyze olmak süper birşey[