2009 Şubat Anneleri

Selam kızlar bende Doruk'u uyuttum pc yi açtım anneliğe hazırlanıyorum resmen birçok konuda Doruk bana çok iyi rehber oldu diyebilirim şimdi bebek beslenmesinden hastalıklarına aşılarına kadar birçok seyi öğrendim .
SSASLAN sen içimizdeki en güçlü anne olacaksın ne kadar çok fedakarlık yaptım bebeğin için ben bazen düşünüyorumda bu kadar özverili olamayabilirdim .Mükafatın dünyalar güzeli bir bebek olacak .
Yaz banada özelden istersen Facebook unu .İsteyen herkes yazabilir kızlarrrrr
HAYALETORKA yaz banada şekerim
Bende evdeyim yani annemdeyim kuzenler ablamlar toplanıyor ama benim hiç biryere gidesim yok Seneye inşallahhhhhhhh

ayyy evet bakım yapmak iyi fikir bende napıcam şimdi her kanalda sulu sulu eğlence programları vardır hiç çekilmez diyordum girer uzuuuuunnn bir banyo yaparım peeling yaparım saçlarıma bakım yaparım ondan sonrada yatar güzeeellll uyurum ertesi gün öğlene kadar (tabi uyuyabilirsem) hiç sevmiyorum yılbaşı akşamlarını her zamanki gibi bir gün işte...Ertesi gün sıradan hayatımıza geri dönüyoruz.O kadar curcunaya ne hacet

ohh ne güzel valla gebeliğimin başında bende staja gidicektim ablamın yanına azıcık öğrenmek için bebk nasıl tutulur ne yer ne içer ne kadar pisler falan diye sonra tırstım uçağa binmekten.Bizim patronun eşi hamileydi benle aynı dönem izmire gittiler yazın kalbi durmuş bebeğin.Bende kendime pay çıkarıp gitmedim nolur nolmaz diye keşke ablamın Nazlı kızı gelse ay muhasebe müd.yine çağırdı az kaldı yaaa bitsin şu sene sonu işlemleri çıkıcam kurtulucammm

Bakım yapmak isteyenlere bende Ebru Şallı'nın kitabı var onda çok pratik kendine uyguladığı maskeler var doğal yollarla yapılan . Onların tamamını yazarım ama kitap Doruk'un uyuduğu odada kalmış ( . Uyansın yazarım kızlar

Gerçekten çok iyi oluyor biz hep içiçeydik o yüzden tecrübe kazandık yanii .Kaç yaşına kadar neler yasak .Nasıl beslenecek .Mama nasıl soğutulur bir sürü şey herkese tavsiye ederim .Gerçi bazen doğurmasakmı acaba diye de düşündürüyorlar ama çok ttatlılar hemen affettiriyorlar

Eklentiler

• $DSC02137.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 18

canım doruk kim merak ettim :uhm:daha önceki yazılarında da doruktan bahsetmişsin ama kim oldugu ben kaçırdım galiba:bbo:

evet canım bizde yılbaşı kutlamıyoruz. tek siz degilsiniz yani. HERKESE HAYIRLI MUTLU YILLAR

canım doruk kim merak ettim :uhm:daha önceki yazılarında da doruktan bahsetmişsin ama kim oldugu ben kaçırdım galiba:bbo:

Oğlum dermişimmmmm :1shok:Ablamın bebeği Doruk annemde kalıyor o da benim gibi 2 haftadır üstteki mesajda fotosu var bak hihoyyyt

şirincek ben ayın 18. gittim ultrason için ama kontrol yokmuş hani bi ücreti veriyosun 15 gün sonra gittiğinde vermiyosun ya o olay cenk beyde yokmuş her gittiğinde alıyomuş muayene ücreti (

canım gidip böyle bir sıkıntın olduğunu söyleyebilirsin gerçi aramışsın halletmişsin.. cenk benim yeğenimin teyzesinin oğlu oluyor çok merhametli bir doktor durumu sıkışık olan kişiye destek olur.

bebiş kaburgalarıma kadar çıkıyo bugün kızlar, midemle top gibi oynuyo sankikaydirigubbakcemile3

canım benim varya helal olsun sana yaa yılın annesi seçtim seni:hooray::hooray:a.s. canım hep diyorumki annelik sabır isteyen birşeymiş ama sen aklıma geldikçe bizim sıkıntılarımız ne ki diyorum seni ve eşini kutluyorum canım eşinde sabretti sende ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik arkadaşım :hooray: şutarafagittibu kupa sana ve eşine........

Valla oğlum olsa bu kadar sevilir sanırım yaa teyze olmak süper birşey[
kesinlikle canım bendede yeğen çok yeğen sevgisi başka oluyor. allah hayırlısıyla kendi bebeklerimizede kavuştursun bu arada yeğenin çok tatlı allah bağışlasın

benim 3 yeğenim var ikisi almanyada 1 taneside uşakta 3 üde erkek almanyadakileri hiç görmedim resimden gördüm bi tek ablamla görüşmüyoruz pek, abiminde bi oğlu var uşakta oturuyolar senede birgörüyom onuda şubatta 3 yaşına gircek.. ((
hasretlik çok zor..

hu huuu ben geldim...kızlar valla kuaförler tıklım tıklım,bide bizim oturduğumuz yer tam kokoş cenneti bii görseniz teyzelerimin hepsi kuaförde,manikür pedikür makyaj falan ohooo...
neyse zorda olsa bende fön çektirebildim:))
Bebişim09 geçmiş olsun canım bu arada.ee sen geçen gün doktora gitmemişmiydin yokmuyduki o zaman şikayetin?
SSASLAN valla iyi akıl ettin face işini şimdi yollarım bende.kızlar eklemek isteyen varsa özelden msj atsın

Kızlar herkese tekrar mutlu yıllarrrrrrrrrrr
Ben hazırlandım sayılır birazdan gelirler arkadaşlar beni almaya öptüm hepinizi ve kuzucuklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…