Ay vidi yokmusun hiç aklıma gelmemişti saçıma fön çekmek. Bende biraz kendime bakayım valla. Kocamla ilk yılbaşımız geçen sene ben Bursadaydım eşim diyarbakırdaydı tadını çıkartadacam bu akşam. :sm_cool:Tabi hamile olduğum için evdeyiz. Kızlar canınız istemesin ha börekle kek yapacam bide hihoyyytkızlar ben çıkıyorum şimdilik,evde de olsak akşam için kendimi hazırlıyım dimi:)) kuaföre gidip kaşlarımı aldırcam,fön çektircem.yeni seneye kendimi iyi hissederk gireyim bari.
bide akşam gelcek olan arkdaşlara kırmızı donlar alayım diiyorum:teytey:,kırmızı hamile donuda yokki anacım:CüvCüv:,büyük bedenlerden bişiy bulursam kendimede alırım artık:)
hadi öptüm sizi şekerler,dönüşte görüşürüz
kızlar ya benim akıntım baya bi oluyo sizde nasıl?
hemde kötü bi kokusu var ped koyuyodum günlük olanlardan oda iyi değilmiş peçete koyuyorum oda hemen ıslanıyo arkadaşım drumda çalışıyo msj attım ona gel istersen bi baksın dr dedi..
beleşe bakacak değildir herhalde(
muayene günümede var daha..
ssaslan ben rüyamda seni gördüm yaw tam hatırlamıyorum ama doktorun artık senın ayağa kalkmana ızın vermıs ve sen bunun ııcn o kadar sevınclıydınkı ama ben senın yuzunu falanda gordum mutluluktan havalara ucuyodun hayırlısı ıns heralde yazdıklarından etkılenıyorum
ay o kadar dırdır edip hepinizin beynini yedim di mi :roflol:
ama cidden havalara uçarım izin verince ya:teytey::dance:
sabah anneme diyordum
doğumdan önce bir kere banyo yapabilsem çok sevineceğim diye
kalkıp gezinmekte gözümm yok kızlar yaa
aklımda 2 şey var
biri tartılmak
diğeri de banyo
ne kadar komik aslında değil mi :)