2009 Şubat Anneleri

ee canım ücret alır bide 100 lira bayılmayalım adama utanıyorumda para alıcakmısınız diye sormaya (
alır tabi babasının oğlu değilim sonuçta..
olmazsa bekliyeyim 2 hafta

Ay vidi yokmusun hiç aklıma gelmemişti saçıma fön çekmek. Bende biraz kendime bakayım valla. Kocamla ilk yılbaşımız geçen sene ben Bursadaydım eşim diyarbakırdaydı tadını çıkartadacam bu akşam. :sm_cool:Tabi hamile olduğum için evdeyiz. Kızlar canınız istemesin ha börekle kek yapacam bide hihoyyyt

canım benim de son zamanlarda arttı akıntım
günlük ped kullanamayınca ben çözümü kağıt havluda buldum canım
hem ıslanınca çabuk erimiyor hem de tuvalet kağıdı gibi partiküller bırakmıyor

ohhh
arkadaşımı arayıp söyledim oda drla görüşmüş araları çok iyi abi kardeş gibiler bi ilaç adı vermiş bunu kullansın demiş gidip yazdırıcam şimdi sağlık ocağına :))))

vidicim 35. haftayı en sevdiğim yer olan izmirde geçirmek çok mutluluk verici ama
yılbaşında yine yatağımda yine aynı odada olacağım

bu arada kuaför falan ne güzel yaa
benim saçlarım çalı süpürgesi gibi oldu
çok kurudular çok uzadılar
ıssız adada kalmış gibiyim

yatakta iken sürekli dolaşıyorlar diye toplu-örülü tutuyorum mecburen

bu arada sezeryan doğuma gidenler gitmeden saçlarını falan fönletip ojelenip süslenip öyle gidiyorlarmış
geçen bir arkadaş söyledi operasyona girerken ojeleri sildiriyorlarmış
hayati fonksiyonlarla ilgili oralardan bişeyleri takip ediyorlarmış çünkü
aklınızda bulunsun

canım cenk kontrole ücret almıyordur sen gideli ne kadar oldu ki?

kızlar bu arada facebook hesaplarınız var mı?
olanları eklemek isterim en azından reelde görüşmüş irtibatı kesmemiş oluruz

şirincek ben ayın 18. gittim ultrason için ama kontrol yokmuş hani bi ücreti veriyosun 15 gün sonra gittiğinde vermiyosun ya o olay cenk beyde yokmuş her gittiğinde alıyomuş muayene ücreti (

diğer drlarda var bu olay bi alıyolar bi almıyolar ama ben alıştım cenk beye çok iyi biri (
kriz olayı bizim işleri toptan vurdu yani (( kocişe para diyemiyom artık..
saçlarımın uçlarını kestirdiğim halde upuzun oldular benim saçım kıvırcık bukle bukle düzleştirici almıştım geçen yıl braun 200 lira vermiştim çok güzel düzleştiriyor ama baya uzadığı için kendim beceemiyorum arkalarını :))
bende süslencem acık akşam için sırnaşık şey
börek yapcam kısır falan -tatlicadiarzu- tam ev kadını olduk yawww

ssaslan ben rüyamda seni gördüm yaw tam hatırlamıyorum ama doktorun artık senın ayağa kalkmana ızın vermıs ve sen bunun ııcn o kadar sevınclıydınkı ama ben senın yuzunu falanda gordum mutluluktan havalara ucuyodun hayırlısı ıns heralde yazdıklarından etkılenıyorum

ben çıkıyorum kızlar cimcime yok mu bugün merak ettim???
akşam ve sabah yazılanları okuyamadım hazırlık yapıyodur belki :))

arkadaşlar kısmetse bende haziran annnesi olağım.. hepinziin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun.. bu yıl hepimzie şans uğur mutluluk ve hzuur getirsin.. sağ salim bebişlerimizi kucağımzıa alırız inşş amin..

2008 mayıs annesi olarak tüm şubat annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

ay o kadar dırdır edip hepinizin beynini yedim di mi :roflol:

ama cidden havalara uçarım izin verince ya:teytey::dance:
sabah anneme diyordum
doğumdan önce bir kere banyo yapabilsem çok sevineceğim diye
kalkıp gezinmekte gözümm yok kızlar yaa
aklımda 2 şey var
biri tartılmak
diğeri de banyo

ne kadar komik aslında değil mi :)

Yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar. 2009 uğurlu gelsin hepinize. Allah yavrularınıza sağlıkla kavuştursun inşallah.

gızlar gızlar geleemmi yananızdan öpemmi kaydirigubbakcemile
günaydın arkadeşlerim.gene anca uyandım kızımı seyrettikten sonra kalkıp kahvaltımı yaptım.yazdıklarınızı okuyorum yarım saaattir.şutarafagitti

bebişim bence gitmene gerek yok bu akıntı gayet normal ve bilindik bişey şimdi o kadar para verme bence bu krizde

aybüke de yazıp gitmiş nolduki acaba
merak ettim.

yeni yılımız hayırlara vesile olur inşallah güzel günler getirir inşallah hepimize.ya kızlar ben yılbaşı için hiçbirşey yapasım gelmiyor.günah olduğunu biliyorum.eşimde öyle.arkadaslarımızı cagırıcaktık bugün eşim istemedi yılbaşımı kutlicaz dedi.sonra çağırırız dedi.:a015:

canım napıcan artık herşey bu minik yaramazlar için şunun şurasında ne kaldıki az daha dişini sık.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…