2009 Şubat Anneleri

Beyazbulut evet bugün maaşlar yatacak bende dörtgözle bekliyorum yatmasını bir sürü ödemeler var bakalım bu ay iki yakamız bir araya gelebilecek mi.

günaydın kızlar,hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum...
Aybuke canım hayırdır ne oldu ya,kim bozdu sinirini söylenip gitmişsin okuldasın sanırım?

Günaydın vidicim misafirlerin gitti mi
Gece kalktım cikolata yedim sen misin yiyen uyutmadı beni kuzucukk....

herkese tunaydın.yeni yıl hepımız için saglıkla,mutlulukla,bol parayla ,şansla ve en onemlisi bebişlerimizle ,sevdiklerimizle mutluluk içinde geçsin ...karnı burnunda olunca yenıyıl kutlaması homeparty olucak..aslında gece cıkıp şöyle kurtlarımız dokebılsek tam 12 dede koçişlerimize sarılarak 2009 a gırsek..napalım evde zıp zıp yaparız artık en yakın arkadasım kocamada sarılarak ...yeterkı saglık olsun hepınıze koskocaman muckkk

selam kızlar
bugünü doğurmadan görebildim çooooooook mutluyum
bu saatten sonra rahatım bişey olsa da serum iğne 2009u yaparız

2009u gelmeden çok sevdim yavrularımızı bize getirecek
inş. hepimize sağlık, mutluluk, sevgi , ekonomik krizsiz günler getirir
yüzünüzhep gülsün inş.

HERKESE AİLESİYLE DOĞACAK BEBİŞLERİMİZLE MUTLU HUZURLU YILLAR DİLİYORUM

Günaydın vidicim misafirlerin gitti mi
Gece kalktım cikolata yedim sen misin yiyen uyutmadı beni kuzucukk....
gittiler malesef canım,kaldık yine ediyle büdü başbaşa.Gerçi akşam için yine başka arkadaşlar gelicek ama yılbaşı için hevesim kaçtı.

Kızlar akşam için dışarı çıkmayı gözüm hiç almıyor gideceğimiz yerde sandalye üstünde saatlerce otur sigara dumanı falan,artı bide çok masraflı nereye fiyat sorsam fix menü en düşük 90 lira.ee insan gidince sadece menüylede kalmıyo.yani bu yıl için tabi ben içemicem ama kociş var sonuçta:) ooff evdede nasıl bi yılbaşı kutlaması yapıcaz bilemiyorum,çok sessiz sakin geçecek sanırım.zaten hiç bi hazırlık yapasımda yok,markete gidip hazır mezelerden falan alırım olmadı.Sizler napıcaksınız evde geçirecek olan varmı?

Ben biraz önce hastaneyi aradım da yarın gidicektim yarın resmi gün olduğu için SSK geçmiyormuş normal fiyattanmış muayeneler olduuuu dedim ertesi gün gelirim nekadar fırsatçılar yaaa
SSaslancım içinin rahatladığına sevindim tabi bekler kuzucuğun
Sanırım bütün anneler gibi benim de içime doğuyor erkenci gelcekmiş gibi yavrum sağlıklı hayırlısıyla gelsinler de etrafta kafamı karıştırıyor tabi..
Kızlar yeniyılı nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz sanırım hiçbirimizin cesareti yoktur dışarıya çıkmaya en iyisi ew bence arkadaşlarda kutlucaz bizde inş. çok güzel geçer

Vidicim benimki bencillikmidir bilmiyorum ama içmeyince falan arkadaşlara bile gitmeye anca karar verdim kiiii dışarı çıkmak kendimi kaybederim alimallah ben sigaralar içeceklerrr yok ben almım hayatım en iisi beni ew paklar artık seneye oğlanı bırakırım anneme ozman güzel bi yılbaşı geçirebiliriz diye avutuyorum kendimi bakalım

ewet canım ya benimde 2009a kanım çok ısındı,içimde çok güzel hisler var bu yıla dair.Umarım hepimiz için sağlıklı huzurlu bir yıl olur.
SSASLaNcım bizde 2009' a tam 35 haftamızı doldurarak giriyoruz ( 35 sayısınında ayrı bi yeri var benim için,izmir nede olsa :lepi:)

Yeni yıl bizlere bebeklerimizi getirecek inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alacaz inşallah. Herkese bebekleri ve aileleri ile birlikte mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle. En önemlisi bu yıl sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle..

kızlar herkese huzurlu mutlu bebişlreiyle güzel bir yıl geçirmelerini diliorum umaraım heresin herşey gönlünce olur.benim bu günüm çok yorucu geçicek evi temilicez annmemle daha annem gelmedi bende kendi başıma bi odayı biterrebildimm offfff çok iş var çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

kızlar ben çıkıyorum şimdilik,evde de olsak akşam için kendimi hazırlıyım dimi:)) kuaföre gidip kaşlarımı aldırcam,fön çektircem.yeni seneye kendimi iyi hissederk gireyim bari.
bide akşam gelcek olan arkdaşlara kırmızı donlar alayım diiyorum:teytey:,kırmızı hamile donuda yokki anacım:CüvCüv:,büyük bedenlerden bişiy bulursam kendimede alırım artık:)
hadi öptüm sizi şekerler,dönüşte görüşürüz

herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bir 2009 diliyorum inşallah yeni yılda bebişlerimizle sağlıklı mutlu günler geçiririz.

kızlar ya benim akıntım baya bi oluyo sizde nasıl?
hemde kötü bi kokusu var ped koyuyodum günlük olanlardan oda iyi değilmiş peçete koyuyorum oda hemen ıslanıyo arkadaşım drumda çalışıyo msj attım ona gel istersen bi baksın dr dedi..
beleşe bakacak değildir herhalde (
muayene günümede var daha..

doğuma çok az kaldı.2009 bana o kadar güzel bir yıl geliyorki sizede öyle oluyormu kızlar?nasıl olmasın dimi bu yeni yıl bize bebeklerimizi getirecek.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....mutlu yıllar

cnm genelde bahsedıyo kızlar akıntının varlığından ama rahatsız edecek kadarsa gıt enfeksıyon falan olabılır en azından ıcın rahat olur aklın onda kalmasın bende yok mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…