2009 Şubat Anneleri

ya bu arada tv açık ve yemekteyiz progrmı var,öffff bu saatte karnımı acıktırdılar ya.yemezsemde aç hayatta uyuyamam,süt falan içeyim bari

uyumam lazım ve uyuyamıyorum ya bu ne biçim iş.. bebeişler doğduktan sonra uyuyamıyacaz şimdi stoklamam lazım diye düşünüyorum, geriliyorum ve uykularım kaçıyooo...

ya benimde düzenim kaçtı gece uyuyamıyorum.sabaha karşı artık yorgunluktan sızıyorum bu seferde öğleden snr uyanıyorum,doğumdan sonra ne halt yicem bilmiyorum walla:) ama dediğin gibi canım kiminle konuşsam şimdiden uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar.

bizden başka kimse yok zaten vidi.. hadi gidip kitap falan okuyalım deneyelim uyumayı.. sonra sabah dolduruyolar sayfaları okumak zor oluyo ))))))))))

:))) haklısın walla öğlen oku oku bitmiyor.gerçi yarın yılbaşı hazırlıkları falan çok dolarmı bilmiom.ayy bu arada şimdi tickera baktım yarın 35.hafta bitiomuş:lepi:

günaydinnnnnnnnn güzel annelerr hepiniz uyuyorsunuz sanirim mirmirmirmir
ben dün aksam saat 20:00 gibi uyudum bu sabah baya erken uyandim saat 5`e geliyordu ....uykumu almistim ama gene uykum geldi mirmirmirmir mirmirmirmir
burasi asiri soguk yaa -8 derece yarin kar yagicakmis delikafadulden
sizin oralarda hava kac derece ???

ebemi bulduk dün aramistim gelecek hafta bana haber vericeklerdi bugün bi ebe aradi gelecek hafta gelicek ,gecenlerde cok kasilmam oldugunu söylemistim cokmu ayakta kaldin o gün dedi
gercekten o gün hic dinlenmeden temizlik yapmistim klava:
öyle bisey oldugu zaman hemen otur ve ayaklarini yukari kaldir dedi :CüvCüv:
uykum geldi gene gidip birazcik daha uyuyim bari mirmirmirmir

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın şubat anneleri,bende mayıs annesi olucam inş
yeni yılınız kutlu olsun,nice mutlu yıllara

Günaydın canlar,
Gece cok garip bir rüya gördüm.Bebeğim karnımdan dısarı girip cıkıyor ayaklarını cıkarıyor bir bakıyorum ayakları inanamıyorum aa bide bakıyorum ayağında patisi var mavi mavi.Birde bakıyorum ki oyuncak bebeği kucağıma koymuşlar. Çok garip bir rüya öyle değilmi.Dün huzursuz uyudum biraz işyerinden dolayı... sürekli uyuyup uyandım... kalktım kaç defa...
Allahım sen sağsalim kucağımıza almayı nasip et kuzucuklarımızı....

Günaydın kızlar ben bugün iyi uyumuşum. Ama hala uykum var eşimi işe gönderdim. Belki biraz daha uyurum.Kimsecikler yok heralde :sm_cool:

hayırdır inşallah dersu artık sabredemiyoruz sanırım ben de benzer bi rüya görmüştüm geçen hafta

asosye bilmiyorum ki canım
evet 9 ay uzun bir süre aslında tam sabretmenin sınırında bebişlerimiz doğuyo sanırım artık az kaldı sona yaklasıyoruz sağsalim alsak kucaklarımıza sevsek öpsek heryerini :)...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

Günaydın herkese... Rüyalar normal, son aylarda anne adayları bebekleri ile ilgili kabuslar görebiliyormuş. Çünkü çok endişeliyiz ve onlardan başka birşey düşünemiyoruz. Gayet normal. Sıkmayın canınızı.

Kızlar geçen akşam eve giderken Bim e uğradım. Otot koltuğu ve ana kucağı tipinde birşey almayı düşünüyordum ama makul fiyatlarda. Çünkü kısa bir süre kullanılacak, sonra yenilenmesi gerekeceği için idarelik birşey almak istiyordum. Bir de baktım ki Bim'e ana kucağı+oto koltuğu gelmiş. Fiyatıda 30 lira. Sadece pembe vardı. Erkek için yokmu diye sordum. Sağolsun getirttiler.Bu daha önceden promosyonu düzenlenmiş bir ürünmüş. Elde kalanlar için daha uygun bir fiyatla tekrar satışa çıkmış. Eğer fırsatınız olursa bir bakın derim. Sonuçta süper birşey değil tabiki ama benim ihtiyacımı görür.

Güle güle kullan Elendra. Aslında bime çok uygun şeyler geliyor. Takip etmek gerekiyor. Kayınvaldem bana daha önce bebek çorapları geliyor bime çok kaliteli oluyor. Demişti. Gelirse ben alcağım bakalım.

cici anneler günaydın hepinize öpüyorum hepinizi... ve yeni yılınızı kutluyorum....

günaydıııın güzeller a.s. nasılsınız bakalım sabah çok erken kalkıyorum ama kahvaltı ev işleri derken bu saatte yazabliyorum şimdide uykum geldi mirmirmirmir öğlenden sonra işyerine gideceğim belki bugün maaşları verirler son maşımı alıyım bari :çok üzgünüm: insan çalışmaya alışıncada eşindenbile para istemek zor oluyo:1closedeyes:

herkes sinir bozucu, vallahi sinirimi sıfıra indirdiler, resmen tansiyonum düştü, havada uçuyor aklım gtti..!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…