günaydın kızlarr.siftah benden galiba a.s. vatana millete hayırlı olsun :icecream: elimde sıcacık çayım ile oturuyorum.size baktım ama kimsecikler yok :sm_confused:
ben artık uyuyamıyorum geceleri.bi baktım gece kciş horluyo soluna dön dedim banamıın demiyo bana sarılıp uyumaya devam ediyo.sıkılıyorum ki zaten uyuyamıyorumklava: wc e gittim su içtim koca bardak zorla uyudum sonra.kiii agrılarımda caabası :dilcikar:
aynı dert bendede var canım suya kalk çişe kalk kocanın horuldamasına kalk gecelerim zehir oluyoklava:
bide demezmi kalkıp durma uyuyamıyorum diye :mymeka:
ben kıvranıyom orda uykusuzluktan ağrıdan adam horuldadığı halde uyuamıyorum diyo..
oda haklı aslında gecede 10kez kalkılmazki yaaa,
offf geçmiyor günlerrr yar yar yarr geçmiyor günlerrr
hı hııııı naniknanik bu kocalar aynı herall.:1ninca: ayy midem yanıyor yaww.sanki yemek borumdan çıkıvercekmiş gibi yediklerim.
kızlarr sizdedemi sağa toplanıyo bebekler :1shok: sanırım normal galiba.ayrıca bugün de cok hareketli bu kısyatıp baktım dakikalarca annesine dans etti berru kaydirigubbakcemile2
vidicim senin oğlan uslandı herhalde o da erkenci gibi duruyordu ya bu ara iyisin sanırım dimi yani erken doğum tehdidi açısından diyorum diğer türlü rahatsızlıklar aşağı yukarı hepimizde var artık
nasıl yani bebek içindemi çeyiz seriyorlar,doğumdan önce seriliyordur heralde:uhm: ne kadar sergilenyo peki,hani doğumdan önce 1 gün falan öyle çağırılıyorsa insanlar hemen akşamına tolanıp yıkanır yine canım.hem illaki serilcekse yıkamadan serilmesi daha iyi aslında demircim çünkü gelen giden millet elleyip durcak o kıyafetleri.üzrine yazamazsınki lütfen el sürmeyin diye:)) insanlar gittikten sonra yıkarsınız hepsini hayatım,napcan artık tatsızlık çıkmasın diye bazı şeylere he dememiz gerekiyor bazen
evet canım tatsızlık cıkmaması için katlanıyorum zaten herşeye.yok bebek doğmadan önce serilip doğduktan sonrayaaaaaa baya bi duruyo.hem evet gelen giden eller onlaraneyse bakalım nolucak merak ediyorum vallahi :1ninca:
Canım vidi ya ne çeyizi öle Allahım insanlar ne çok seviyorlar gösterişi. Senin için demiyorum canım. sen kendini üzme. Boşver. Sen arkadaşın dediği gibi giydireceklerini ayır diğerlerini sersinler sonra diğerlerini de yıkarsın. Ama Kafana takıp kendini üzüyorsan sinirleniyorsan izin de verme eşyaları sermeye. Siz kendiniz aldıklarınız serin de.