2009 Şubat Anneleri

aynı dert bendede var canım suya kalk çişe kalk kocanın horuldamasına kalk gecelerim zehir oluyo klava:
bide demezmi kalkıp durma uyuyamıyorum diye :mymeka:
ben kıvranıyom orda uykusuzluktan ağrıdan adam horuldadığı halde uyuamıyorum diyo..
oda haklı aslında gecede 10kez kalkılmazki yaaa,
offf geçmiyor günlerrr yar yar yarr geçmiyor günlerrr

slm arkadeşler.sositososito biraz iş gördüm çamaşır kurut katla.etrafı topla giymediklerini ayır vs.vs.ay yemek yapıcam şimdide sonra gene salon toplanıcak anam neden bitmiyo bu işler :mymeka:
hafif de kar yağıyor ne güzel oluyor yagdıgını görmek.akşama dinmesse yağışı yürümeye çıkmak istiyorum dışarı.bayılıyorum kara :jeyyar:

hı hııııı naniknanik bu kocalar aynı herall.:1ninca: ayy midem yanıyor yaww.sanki yemek borumdan çıkıvercekmiş gibi yediklerim.

kızlarr sizdedemi sağa toplanıyo bebekler :1shok: sanırım normal galiba.ayrıca bugün de cok hareketli bu kıs yatıp baktım dakikalarca annesine dans etti berru kaydirigubbakcemile2

millet merhabalar nasıl gidiyor benim setleşmede ağrı sızı yok ama hareketimi kısıtlıyor.çatı ölçümü alttan muayeneye giden varmı aranızda ? bu arada kızımın eşyalarını artık yıkayıp hazırlayım gitgide tembelleşiyorum.

ayy hiç sorma sağdan popoyu bir çıkarıyor göbişin şekli şemali kayıyor sırnaşık şey

:) ewet teyzesi maşallahı var sesi çıkmıo artık,iyce sevdi yerini heralde şu geceleride rahat etsem tam hamileliğin keyfini çıkartabilecem son ay da ama neyse artık bunada şükür.walla şaka maka benimki sizinkilerden sonrada gelebilir bu gidişle,şu 1-2 haftayıda atlatsalarda hepimizin içi rahatlasa artık yaa

bişey dicem size.bayram tatiline gittiğimizde kaynanamgil bebeğime bişeyler aldılar.tulum zıbın alt pjama battaniye falan.dedim ben işte artık doğuma geldiğimde bunları yıkayıp da kaldıralım dogana kadar dedim.görümceyle bana dediler işte biz çeyiz sericez yıkanıpta konmaz millet yıkanmış eşya koymuşlar derler dedi.görümce işte giydiricek oldukça yıkanır onlar dedi.
nası yani millet laf edicek diye ben kızımın giysilerini yıkayamicakmıyım?yeni yeni kokuyorlar hiçte sevmem yeni kokusunu.ben burdan aldıklarımı yıkayıp ta götürücem ama ordakiler ?
(ıyyy sinirlendim gene bak )

evet canım malesef milletin ağzı torba değil bi sürü laf ederler giyilmiş şeyler bunlar derler bizde yok öyle çeyiz serme falan ama bazı bölgelerde var tabi malesef sıkma canını bildiğin gibi yap..

nasıl yani bebek içindemi çeyiz seriyorlar,doğumdan önce seriliyordur heralde:uhm: ne kadar sergilenyo peki,hani doğumdan önce 1 gün falan öyle çağırılıyorsa insanlar hemen akşamına tolanıp yıkanır yine canım.hem illaki serilcekse yıkamadan serilmesi daha iyi aslında demircim çünkü gelen giden millet elleyip durcak o kıyafetleri.üzrine yazamazsınki lütfen el sürmeyin diye:)) insanlar gittikten sonra yıkarsınız hepsini hayatım,napcan artık tatsızlık çıkmasın diye bazı şeylere he dememiz gerekiyor bazen

ilk defa duydum bebek için çeyiz sermeyi ama çok saçma daha doğmamış bebeğin eşyalarını sergi gibi sermek millete göstermek yanlış bence. hem yıkanmaları gerekir o giysiler kaç elden geçiyor atolyelerde yere düşüyor mikroplu oluyor.

evet canım tatsızlık cıkmaması için katlanıyorum zaten herşeye.yok bebek doğmadan önce serilip doğduktan sonrayaaaaaa baya bi duruyo.hem evet gelen giden eller onlara neyse bakalım nolucak merak ediyorum vallahi :1ninca:

sen yine bebğin ilk giyeceklerini yıka kaldır hayatım onlara bile gösterme.hiç açma o valizi diğerlerini sersinler.elinin altında senin kullanacakların kimse ellemeden hazırda beklesin canım

Canım vidi ya ne çeyizi öle Allahım insanlar ne çok seviyorlar gösterişi. Senin için demiyorum canım. sen kendini üzme. Boşver. Sen arkadaşın dediği gibi giydireceklerini ayır diğerlerini sersinler sonra diğerlerini de yıkarsın. Ama Kafana takıp kendini üzüyorsan sinirleniyorsan izin de verme eşyaları sermeye. Siz kendiniz aldıklarınız serin de.

Demırcoolcugum sen bu kayınvalıde ıle gorumceyı cok ıpleme..onları kendı halıne sal cunku boyle tıplewr omurden omur calar zaman senın yanında olucak kocan gun gelıcek senın sozunden cıkmayacak .sen cok akıllı olmak zorundasın cunku bunlar her konuya burunlarını sokuyorlar heralde hatta mumkunse ayrı ayrı sehırlerde yasayın.

kız benim değil demircolun kayınvaldesi sercekmiş çeyizi.ben ilk kez duydum bebek çeyizini bizde gelin çeyizi bile serilmioki anacım

abowwww:1shok:buda yenı cıkmıs herhal napcanı sasırmıs ayol senın kaynanan nese sen genede stres yapma cnm bosver sersınler kaldırsınlar ya neden ınsanları ıstedığını yapmak yasamak konusunda rahat bırakmazlar anlamam cıleyı bız cekıyos havasını onlar atacak bıde ıkı gun sonra bızden cok sahıp cıkarlar emın olun benım kaynanam saolsun oldunmu kaldınmı dıye sormuo (ust katta oturuyo bu arada)ama bırı bebeğimın odasına bakmaya gelınce once o gırıo odaya yok bu fazla bu gereksız sepetımızı gordunde artık araba almanıza gerek yok bununda tekerlerı var dedı ya:roflol:gulermısın ağlarmısın sankı kendı alıyo bı zıbın takımı almıs bıde kundak tamm bide gıdıp gelıp benım aldıklarıma karısıyo yanı sanırım coğu aynı model oluyo kaynanaların o yuzden sıkmıcan canını relax relaxdelikafadulden:sm_cool:

oğlum olacağı için korkmaya başladım.. bizde mi böyle olucaz yoksa arkamızdan bunlar mı denecek?? vah vahhh... zavallı oğlan anneleri yahu

yurdumun güzel hamişleri merhabalar;

Öncelikle ssaslan canım çok geçmiş olsun her şeyde olduğu gibi bunda da bir hayır vardır, allah sağlığımızdan eksiklik vermesin.

cimcimecim sanada geçmiş olsun, lekenme bazen bende de oluyor ama bende senin gibi emin olamıyorum, sanırım beyaz rengi tercih etmemiz gerekiyor artık.

Bu arada dün doktora gittim, 33+1 olduk ve 2300 gr. olmuşuz :) doktorum iki hafta sonra NST için çağırdı çok heycanlandım, sanki doğuma çağırdı kadınkaydirigubbakcemile3. Bu arada doktorumda hamile ve ocağın ilk haftası doğum yapıyor, benim doğumuma yetişeceğini söyledi ama inşallah yetişir :Saruboceq: artık ona alıştım çünkü hayırlısı olsun hakkımızda . Bu arada sanırım yeni yıldan önce giremem bir daha nete, ben sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, bereketli nice yıllar geçirmenizi diliyorum, inşallah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız:Saruboceq: hepinize sevgilera.s.

Evet ya Vidi pardon en son senin mesajını okudum ismin aklımda kaldı demek demircool a yazmıştım aslında.

arkadaslar yenidogan bebege gelen giysileri topluca yikayip oyle giydirin diyolar bana. kimiside hic yikama ne gerek var diyor.oncelikle sormak istedigim hangi tur deterjan kullanilir?ve makinede ki program ayari hangisi oluyor?benim makine 800devir..
bide toz sabunla yika diyen var ve toz sabun camasiri maf ediyor ustune yapisip kaliyo camasirin diyen var.
ayrica simdiden 1paket bez alip kenara koyalim dedik.markaya karar veremedik.cis kacirmiyor cook memnunum dediginiz bezler varmi.mesela prima icin kimden duyduysam beline kadar cis cikariyor pisik yapiyor denildi.molfix icin cok naylonsu cocugun derisini tahris etti diyen oldu.bu ve bunun gibi seyler.yardimci olursaniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…