sormayın kızlar benim eşim asker 25 günü kaldı.. bazen gece bacağıma kramp giriyo bağırıyorum kendi kendime evde yalnız deilim ama bi kram için kimseyi rahatsız etmek istem,iyorum. kocam yanımda olsa o ovardı diye düşünüp ağlıyorum
Oh maşallah kızına benim ki sizin yanınızda ufak kaldı yaa 1500 gr. dı 30+5 te normalmi ki acaba :nazar::nazar: :[/QUOTE .!.:canım bebeğinin kılosu gayet normal bende 33+4 de gıttım 1900 gr dı.bende ufak kaldı dıye dusundum aama asıl sımdılerde kılo alıyormus.bırde 31 ve32 haftaalrda bebek kılo alımı yavaslıyormus cunku beynınde bır doku gelısıyomus o haftalarda bunuda unutma ıcını ferah tut gayet normal..Şeniz
sormayın kızlar benim eşim asker 25 günü kaldı.. bazen gece bacağıma kramp giriyo bağırıyorum kendi kendime evde yalnız deilim ama bi kram için kimseyi rahatsız etmek istem,iyorum. kocam yanımda olsa o ovardı diye düşünüp ağlıyorum
Ah canım benim sende bendensin ben de düşünüyordum biri vardı eşi askere gidecekti hamilleiğimizin ilk günlerinde bahsetmiştin sanırım hayırlı teskereler canım .Ağlama sakın bende tutuyorum kendimi bugünlerin acısını çıkartıcaz nasılsa nerde asker eşin . :1hug:
kızlar günaydın....ya bende ki bu psikolojik gelgitleri ne yapacağız????bazen kendimi acayip mutsuz hissediyorum...allahın gücüne gitmesin nasıl yaptım ben bu çocuğu, deli miyim diyorum...mis gibi eşimle ikimiz rahat rahat yaşayıp gidecektik diyorum...sonra alıyor beni bir endişe...çocuk büyüdükçe derdi de büyüyecek...nasıl otorite kurucam, nasıl onu kötülüklerden koruycam diye...valla bu aralar pek çalkantılıyım...doğurucan, bebeği görünce geçer diyor herkes...ya geçmezse???
günaydın güzel hamişler ya ben sabahları kahvaltı sonrası 8,30-9,30 saatleri arasında adeta nöbet geçiriyorum ya midem bulanıyor,ateş, ter basıyor, sıkıntı geliyor resmen ölecek gibi oluyorum canımdan can gidiyor ya tam da bu sıralarda oğluşum da öyle bir hareketli oluyor ki sormayın acaba onun bu hareketlerinden dolayı mı ben rahatsızlanıyorum yoksa ben rahatsızlandığım için mi oğluşum hareketleniyor bayramdan beri 5 iş gününün 3ünde bu şikayetlerim oluyor artık yatar gibi koltuklara oturuyorum yüzüme, kafama soğuk sular serpiyorum geçene kadar kıvrım kıvrım kıvranıyorum bende mide yanması yerine bu olay mı oluyor acaba anlamıyorum ya niye böyle oluyor aranızda böyle rahatsızlanana var mı arkadaşlar[/QUOTE
Aynı rahatsızlıklar bende de oluyor arkadaşlar geçenlerde sinemada olmuştu bayılacak gibi oldum . Birde bu sabah yaşadım kahve yaparken elim ayağım titredi uzanmazsam bayılacak gibi oldum yine tansiyon 9 a 5 çıktı ama sanırım biz ölçene kadar yükseldi .Yanınızda birşeyler bulundurun yiyecek bir parça çikolata yada tuzlu kraker ve mümkünse uzanıp rahatlamaya çalışın
Kibarlıkla söyle canım bebek gelmeden odasında kimsenin yatmasından hoşlanmıyorum diye belki anlayış gösterirler asıl sen eve gidince odayı nasıl döşicekler onu düşün umarım istediğin gibi yaparlar delikafadulden
Allahbir daha o acıları yaşatmasın çok zor zamanlardı umarım küçük sarsıntılarla atlatırsınız .
Oh maşallah kızına benim ki sizin yanınızda ufak kaldı yaa 1500 gr. dı 30+5 te normalmi ki acaba
Aynı takıntılar bende de var hatta buraya yazmaya bile çekindiğim şeyler var utanıyorum aklıma geldikçe geçenlerde hayatımız bitti diyorum bende herşey kısıtlı bundan sonra nasıl anne olucam diyorum of çok zor yaa bazı anneleri görüyorum ne kadar rahatlar diyorum ben de böyle olucam düşündükçe aklıma neler geliyor -tatlicadiarzu-
İçinde oğlunu görmek nasip etsin içinde güle güle kullansın iyi sağlıklı mutlu günlerde:sm_cool:
derincim çok saol canım.allahtan eşim benden çekinir raflar falanda vardı nereye koydunuz dedim dokunmadık sen gelince bakarsın ona göre takarız dedi.yoksa fırçayı yiyecekti benden
canım bebeğin ıcın aldıklarına baktım profılınden cok guzeler ben bısey sormak ıstıyorum ayıp olmazsaa taç ın nevresım takımı vardı ne kadara aldın acaba?bırde battanıye vardı oda mı tac acaba?:uhm: