2009 Şubat Anneleri

cimcime ne kadar çıkartıyosun mandalinanın portakalın tadını.bende çok yemiştim ama fazla yemiyorum artık portakala başladım hatta almaya kalkıyorum bi tane yada 3 tane :)

delikafadulden bende duydum ayvanin gamzeli yaptigini hayaletorka cok yiyor ayva bebisi dogduktan sonra bakariz dogrumu gamze yapmismi ona göre kizlar siz 2. ye bende 3. ye ayva yerim delikafadulden delikafadulden saka maka ben kocise bazen 3. bebek lafi ediyorum hemen kaciyor benden delikafadulden delimisin sen delikafadulden

demircool cnm yaaa saka gibi kaynananin dedikleri pes yani bukadar olur nedemek yaa sen gidersin ben bebege bakarim ,bide süt anne bulurmus ordan yuuuh yani ,cok terbiyesizmis kusura bakma hayatim biraz ters konustum

ayy inanmıyorum 2.ye hamilesin ve 3. den bahsediyorsun hayyy maşallah...başka bişey demiyorum nekadar cesaretlisin maşallah... aslında bende çocuğum olmadığı yıllarda hep hele bi çocuğum olsun 4 tane art arda yapıcam diyordum.. bende seviyorum çok çocuk... biz 4 kardeşiz çok bağlıyız bir birimize ihtiyacımız olduğunda başkasına gerek kalmadan kardeşlerimla hallediyoruz sıkıntılarımızı her anlamda... o yüzden hep 4 çocuğum olsun demiştim... ama şimdi yok 1 tane yeter diyorum.. hep türkiye şlartları hemde hamileliğim biraz zor geçiyor yada bana ağır geldi ... ama seni tebrik ederim valla düşünmüş olman bile büyük ceseret

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canim portakal cekti senin yüzündennnnnnn :mymeka: kaydirigubbakcemile5 gidiyimde bi kosu aliyim portakallarimi yedikten sonrada oglusumu banyoya sokiyim yavrusu dusu dolduruyorum oracikta yüzmeye calisiyor kaydirigubbakcemile3 :roflol:

beyazbulut geldimi kizlar patronuyla konuscakti ?

kizlar unuttum söylemeyi sabah esim tavir yapmisti 10 dk sonra konustum onunla kizginmisin dedim hayir bi kagit parcasi yüzünden ogluma kizcak degilim dedi :asigim:
cok hosuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:

demircool cnm yaaa saka gibi kaynananin dedikleri pes yani bukadar olur nedemek yaa sen gidersin ben bebege bakarim ,bide süt anne bulurmus ordan yuuuh yani ,cok terbiyesizmis kusura bakma hayatim biraz ters konustum

yok anacımm ne tersi dümdüz konuştun sen kaydirigubbakcemile onlar tesr insanlar biraz

bu daha iyi en azından canım seçtiğin resimlerin boyutlarındandır kontrol edip dene birde bilmiyorum denedinmi

beyazbulut geldimi kizlar patronuyla konuscakti ?

kizlar unuttum söylemeyi sabah esim tavir yapmisti 10 dk sonra konustum onunla kizginmisin dedim hayir bi kagit parcasi yüzünden ogluma kizcak degilim dedi :asigim:
cok hosuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:[/QUOTE]

muhasebeyle konuşmuş seni zor durumda bırakmayız demişler...

yaa bak demiştim sana..kıyamaz onlar bebişlerine..hihoyyythihoyyytsen de boşuna dert etmişsin kendine...kaydirigubbakcemile5

yoook kiiizzz bende cesaret edemem esim sinir oluyor 3.cocuk lafina takiliyorum öyle :roflol: esimle bende baska istemiyoruz
simdi bile beni cok büyük sorumluklar bekliyor iki cocugu birak tekine bakmak onu saglikli bi birey olarak yetistirmek bile cok zor ,simdi sorun degiller büyüdükce bas edebilcekmiyim, onlar icin iyi bi anne olabilcekmiyim diye düsünmekten uykularim kaciyor
22 yasindayim masallah ne bi meslegim var nede okulum daha bitmedi klava:

simdi bebis 2 yasina gelene kadar okulum biticek ins. sonrada direk meslek okulu
yapmak istiyorum ins. calismam lazim 3. cocugu düsünmüyoruz tatlim
dedigin gibi su sartlarda inan cok zor Allah yardimcimiz olsun tatlim :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
kociş gene mesaiye kalıcam diye aradı.yoksa bu herif 2 gündür başka yerleremi gidiyo yoksa kötükedihüso

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. bana göre yaşın ufak sen şanslı annesin maşallah ben 31 yaşındayım... o yüzden sanırım endişelrim oluyo. birde insan annelik duygusuna hamileyken başlıyor endişelenmemiz çok normal... annem hep derdi anne olunca beni daha iyi anlıyacaksınız diye çok doğru söylemiş anacım... daha anneliğin başında bile insan ne kadar evladı için endişeleniyor... çok kutsal bişeymiş annelik şimdi anladım :))

kociş gene mesaiye kalıcam diye aradı.yoksa bu herif 2 gündür başka yerleremi gidiyo yoksa kötükedihüso

yok cnm yaa alma adamin günahini :mymeka: :teselli:
gitcek olsa ilk benimki giderdi 3 ay 3 ay yaaaa eli elime degmedi abi kardes olduk :roflol: :roflol:
yil basi yaklasiyor ya ondan cok calisiyorlardir bugünden itiraben almanlarin kutsal bayrami benikide cok calisti bu aralar

cok haklisin cnm annem kizardi aksamlari disari cikma diye kizardim hep ona cok karisiyor ben kendime bakarim derdim ama simdi ben ayni seyleri düsünüyorum esim k.pederime gitti pc ile bi sorun varmis tuani aliyimmi yanima dedide hayir dedim
ilac bulur biyerde agzina atar kimsede anlamaz fark etmez kalsin yanimda dedim
annelik bambaska gercekten sanki biz annelerden baskasi onlara dikkat edemicek gibi a.s.

Selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Ya son 1 saattir rahmimde acı var bu normal mi bunu siz de mi yaşıyorsunuz...

Selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Ya son 1 saattir rahmimde acı var bu normal mi bunu siz de mi yaşıyorsunuz...

selam canım arada benimde kasılmalarım oluyor, bende nette baktığımda bunun normal olduğu yazıyordu ,doğuma yakın rahim kendini doğuma hazırlarmış normalmiş o kasılmalar... ama seninki ne derece bilemem, şidedetli ağrı oluyorsa doktorunu ara bi sor derim yinede ... geçmiş olsun

yok anam benim herif wc ye giderken bile söyler. :roflol: ondan böyle bişey bekleyemem heralde.evet yılbasına kadar çok yoğun olacaklarını söylemişti zaten 4-5 gün önceden.
valla biz devam ediyoruz. mirmirmirmir sevgiliyiz yane yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…