2009 Şubat Anneleri

Saol ranuna yok canım şiddetli değil arada bir oluyor şu an. Bu ağrılara katlanırım kızım yeter ki iyi olsun da... Doğumdaki ağrı bu ağrıları aratacak zaten...

zuzucum gecmis olsun ranunanin dedigi gibi agrilar normal olabiliyormus ama eger cok siddetliyse ihmal etme cnm doktoruna bi ugra ,bol bol dinlen cnm yorma kendini

Kızlar hala ilişkiye devam mı???? Ben kocamla kardeş gibi olduk:) Korkum doğumdan sonra bu durumun devam etmesi hoş benim koca durmaz ama belki diyom...

Saol ranuna yok canım şiddetli değil arada bir oluyor şu an. Bu ağrılara katlanırım kızım yeter ki iyi olsun da... Doğumdaki ağrı bu ağrıları aratacak zaten...

canım geçmiş olsun diyorum önce ama galiba ecrin koymayı düşünüyorsun kızına ama allahın hediyesi olarak bilinen anlamı yanlışmış.iyice bi araştır derim ben.yanlış anlama sakın.sessiz kalmak istemedima.s.

canım geçmiş olsun diyorum önce ama galiba ecrin koymayı düşünüyorsun kızına ama allahın hediyesi olarak bilinen anlamı yanlışmış.iyice bi araştır derim ben.yanlış anlama sakın.sessiz kalmak istemedima.s.

Sen ne duymuştun ki canım? Valla ben ve eşim anlamından dolayı Ecrin adını seçtik.
Bunu kime sorabilirim ki??? internette hep bu anlam var...:çok üzgünüm:

evet bende kızıma ecrin ismini koyacaktım ama anlamı hediye, mukafat değilmiş bende vaz geçtim şimdi kızım isimsiz :KK43:(((
hem anlamı güzel hemde hoş bi isim olsun istiyorum kararsız kaldık yani :KK43:((

aman cimcime çalışsın benim kardeşimde fransada yaşıyo büyük bir otomobil firmasında şef ama bu krizden dolayı karı koca çıartılabilirlermiş işten ve eşide yaklşşık 10 senedir aynı yerde çalışıyo düşünn .normalde maaşları çok iyi hatta her ay anneme bile iyi para gönderiyolardı buraya ama bakalım şimdi nolcakk bu kriz fena etkiledii milleti ya

Kızlar hala ilişkiye devam mı???? Ben kocamla kardeş gibi olduk:) Korkum doğumdan sonra bu durumun devam etmesi hoş benim koca durmaz ama belki diyom...

kaydirigubbakcemile3 bi kardesde burda var valla 3 ay rahat olmustur cnm
bana bakinca aklina oglu geliyormus kaydirigubbakcemile3
halbuki doktorlar yasaklamazsa bizler icin daha iyi cünki kadin orgasmus olunca mutluluk hormonlari sayesinde bebekte mutlu oluyormus ... :emir_bebek:

Ya kızlar bazı yerlerde anlamı ücret, bazı yerlerde mükafat ve sevap anlamında. Ya bu isime de alışmıştık napcaz şimdi???? Suden isminin alamı doğrudur inşallah. Suden Peygamber efendimizin cennette sevdiği ağacın adı imiş. Sude koymak istemedim sude ezilmiş, çekilmiş, sürülmüş anlamında...

Ya kızlar bazı yerlerde anlamı ücret, bazı yerlerde mükafat ve sevap anlamında. Ya bu isime de alışmıştık napcaz şimdi???? Suden isminin alamı doğrudur inşallah. Suden Peygamber efendimizin cennette sevdiği ağacın adı imiş. Sude koymak istemedim sude ezilmiş, çekilmiş, sürülmüş anlamında...

canım sude yi bilmiyorumda ecrin iyi degilmiş.aradım ama bulamadım çıkmam gerek şimdi daha sonra araştırırım senin için.yollarım sana merak etme.:teselli:

hadi iyi akşamlar kızlar.azcık etrafı toplayıp komşuma çıkıcam sıkıldım.biraz onda oturuyim.öptük sizi annişler ve bebişler

kızlar.. yaprak dökümü mü izliyorsunuz ?
ben izliyorum ama artık sıktı gibi pek keyf almıyorum.. arada tv yebakıyorum arada pc ye :) gerçi pc'ım çökmek üzere kapanıp duruyor, tamire gidicek mecbur ...
neyse kimse yok sanırım, bende tv ye bakım bari

Slm kızlar herkeste ayrı bir dert yaa benim yarın için hayellerim vardı sıcacık ewimde yatıcaktım gitmicektim işe falan :kızgın::1no2:
Cumartesi denetlemeye geliceklermiş şirketi perşembe-cuma mecburen gidicem normalde cumartesi çalışmıyorum inşallah ta çağırmazlar bakalım çok canım sıkıldı :jeyyar::jeyyar:
Mandalin portakal yazmışınız meyvayı zorla yememe rağmen canım istedi yedim biraz birazınıda kociş sıkıcak mutfağa gitti sizin sayenizde meyva yemiş oldum valla arada bahsedin böle delikafaduldendelikafadulden

bende bakiyorum ama bizim satalik kutumuz kirildi ertesi gün you tube dan bakiyorum artik

kızz ben sana anlatayım uğraşma youtub filan :)))),
önemli bişey olmadı ferhundeyi kim hastanelik etti belli değil ... demin eşimle diyozki heyyy gidi ferhunde sen bu hallere düşecek kadınmıydın :)))

Slm kızlar herkeste ayrı bir dert yaa benim yarın için hayellerim vardı sıcacık ewimde yatıcaktım gitmicektim işe falan :kızgın::1no2:
Cumartesi denetlemeye geliceklermiş şirketi perşembe-cuma mecburen gidicem normalde cumartesi çalışmıyorum inşallah ta çağırmazlar bakalım çok canım sıkıldı :jeyyar::jeyyar:
Mandalin portakal yazmışınız meyvayı zorla yememe rağmen canım istedi yedim biraz birazınıda kociş sıkıcak mutfağa gitti sizin sayenizde meyva yemiş oldum valla arada bahsedin böle delikafaduldendelikafadulden

yarın çalışacak olmana üzüldüm canım... ama bozma piskolojini, sonra işyerinde zman geçiremezsin. nasıl olsa uzun bi süre izinli olucaksın

bende şimdi senden esinlendim meyve getirdim eşime dedim şimdi sen soy hazırla bende yiyim önce nazlandı ama sonra hazırladı bende şimdi yiyorum :)
şuan meyve yiyeyen nnişlere afiyet olsun bebişlere bol bol vitamin olsun :)

kızz ben sana anlatayım uğraşma youtub filan :)))),
önemli bişey olmadı ferhundeyi kim hastanelik etti belli değil ... demin eşimle diyozki heyyy gidi ferhunde sen bu hallere düşecek kadınmıydın :)))

saol cnm valla :1hug: bende tam orasini merak ediyordum cokda tadi kalmadi dimi :nazar:
ferhundenin patronu yanliz cok iyi adam onunla evlenicekler gibi geliyor bana

simdi asil merak ettigim kavak yellerinde bu bölüm ne olucak efe ölmez ins. :Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kocişler hazırlasın biz yiyelim içelim valla süper acıyom adama bana yedirmekten kendi yiyemiyo zavallım önceden göbüşü vardı geçende hayatım senin göbek büyüdükçe benimki küçülüyor dedi oyy kıyamam ben ona hemen ertesi gün güzel yemekler yapmaya başladım valla eskisi gibi kendimi pek koyvermiştim yemek konusunda da neyse kendime geldim sonunda:roflol::roflol:

X