Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol ranuna yok canım şiddetli değil arada bir oluyor şu an. Bu ağrılara katlanırım kızım yeter ki iyi olsun da... Doğumdaki ağrı bu ağrıları aratacak zaten...
canım geçmiş olsun diyorum önce ama galiba ecrin koymayı düşünüyorsun kızına ama allahın hediyesi olarak bilinen anlamı yanlışmış.iyice bi araştır derim ben.yanlış anlama sakın.sessiz kalmak istemedima.s.
canım geçmiş olsun diyorum önce ama galiba ecrin koymayı düşünüyorsun kızına ama allahın hediyesi olarak bilinen anlamı yanlışmış.iyice bi araştır derim ben.yanlış anlama sakın.sessiz kalmak istemedima.s.
Kızlar hala ilişkiye devam mı???? Ben kocamla kardeş gibi olduk:) Korkum doğumdan sonra bu durumun devam etmesi hoş benim koca durmaz ama belki diyom...
Ya kızlar bazı yerlerde anlamı ücret, bazı yerlerde mükafat ve sevap anlamında. Ya bu isime de alışmıştık napcaz şimdi???? Suden isminin alamı doğrudur inşallah. Suden Peygamber efendimizin cennette sevdiği ağacın adı imiş. Sude koymak istemedim sude ezilmiş, çekilmiş, sürülmüş anlamında...
bende bakiyorum ama bizim satalik kutumuz kirildi ertesi gün you tube dan bakiyorum artik
Slm kızlar herkeste ayrı bir dert yaa benim yarın için hayellerim vardı sıcacık ewimde yatıcaktım gitmicektim işe falan :1no2:
Cumartesi denetlemeye geliceklermiş şirketi perşembe-cuma mecburen gidicem normalde cumartesi çalışmıyorum inşallah ta çağırmazlar bakalım çok canım sıkıldı :jeyyar::jeyyar:
Mandalin portakal yazmışınız meyvayı zorla yememe rağmen canım istedi yedim biraz birazınıda kociş sıkıcak mutfağa gitti sizin sayenizde meyva yemiş oldum valla arada bahsedin böle delikafaduldendelikafadulden
kızz ben sana anlatayım uğraşma youtub filan :)))),
önemli bişey olmadı ferhundeyi kim hastanelik etti belli değil ... demin eşimle diyozki heyyy gidi ferhunde sen bu hallere düşecek kadınmıydın :)))