ÖZLEMİM kız keşke benimkide seninki gibi olsa anam o bana hazırladıkça kendide götürüyor.mutfağa her gidişinde elinde bişeyle dönüyo yanıma,sözde ben görüp özeneyim diye oda yiyomuştamam gerçekten o karşımda yiyince canım çekio ama onun göbekle benimki aynı oldu walla
Ewde yemek yokken iyi oluyor döndünüz dolaştınız paşa paşa ewinize geri döndünüz kendin hazırladın demek olsun komik olmuştur şaka gibi:)))
Teşekkür ederim canım siz arada bahsedin gene meyvadan ayy ben dün bi dizi izliyodum başlarken oyunculardan birinin soyadı helvacıoğluydu helva canım çekti dedim şımarıklıktan ana kocişte gerçek sandı gidim alım dedi yo dedim şaka yaptım annemdeydik zaten sonra aşla göz arasında gitmiş almış gelmiş hala açıp yemedim pis boğazlıktan işte ama gerçektende canım çekmemişti ama napım dedim dedim dinletemedim
:roflol: valla sekerim bide öyle bi heveslenmistim gittik elimiz bombos geri geldik valla :roflol:
hadi cnm sen izle filmini bende uyucam birazdan iyi geceler cnm :1hug:
İyi geceler canım kız ne dicem bizde sizin gibi kardeştik nezamandır amma dün kandırdımmm valla kocişi bebek mutlu olur, doğum kolay olurmuş dedim sen beni beğenmiyon mu yoksa dedim eee ii ozaman falan dedi yazık garibime haftada bikezden bişi olmaz ozaman dedii:roflol::roflol:sırnaşık şey:teytey:
Arkadaşlar bişey sorucam. ben geçen hafta 32. haftamı doldurdum, doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına atmak istediğim için izne ayrılmadım. Bunun için herhangi bir belge almadım, sonra bana bu konuda sorun çıkartmazlar değil mi. Yani doktordan bir çalışabilir belgesi alıp idareye vermeme gerek var mı? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Arkadaşlar bişey sorucam. ben geçen hafta 32. haftamı doldurdum, doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına atmak istediğim için izne ayrılmadım. Bunun için herhangi bir belge almadım, sonra bana bu konuda sorun çıkartmazlar değil mi. Yani doktordan bir çalışabilir belgesi alıp idareye vermeme gerek var mı? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.