- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımdirek önce annemde kalamam çünkü bunu kaynana ve eşimin kabul ediceni sanmıyorum.çünkü planları hazır bile kaynananın.işte sonra da evime gelmeden önce annemde kalıp onlarla daha cok vakit gecirmek istiyorum kızımla.ama o kadar merak ediyorum ki ne olacagını.kesin kaynana hastanede de beklemek isticek beni bende annemin kalmasını isticem.gene problem olcak.:çok üzgünüm:
kızlar bişey daha danışıcam size.ne yapıcamı bilemiyorum.şimdi ramazan bayramında kaynanacıkla kavga ettik.kurbanda da edersek doguma gitmicektim.ama normal gecti.sakindi yani.bende gitmeye karar verdim.eşimde dedi annemin ve annannemin yanında 20 gün kalsın evimizde sonra 10 günde sizde kalsın dedi anneme.kaynanayla evim müstakil.aynı bahcede ama ayrı.işte ankaraya geldik bayram dönüşü eşim e dedim.15 gün sizde 1 hafta annemde kalıcam fazla kalmak istemiyorum dedim.biran önce evime gelmek istiyorum dedim.ne annesi dedi bana :1shok: belki kalamazsın o anki duruma bakarız dedi.annesinden çekiniyor resmen kafamçokkarıştı bende çok sinirlendim.şuan konuyu açmıyorum.anneme dedim o da nasıl göndermiyomus bakalım.zorla getiririm seni ben artık yeter dedi.karışamaz kimse dedi.görümcen bile annesinde dogurdu dedi.işte böyle arkadaslar.yorumlarınızı bekliyorum napmam gerek :uhm:
sevgili demircoolcum,bence bu durumları hiç kafana takma ..kayınvalıdenı kendı halıne bırak bellıkı dık kafalı bı tıp sen guzel guzel dogumunu yap bebegının keyfını cıkart evıne yakın olmakta senı rahatlatır ılk gunler fırsat buldukca bebısınle evıne kacarsın nasıl olsa aynı bahce ıcındesın sonrakı 10 gundede annen gelır sende kalır hıç duzenın bozulmamış olur.canın annende kalmak istersede esıne tatlı tatlı soylersın 10 gun için kalbını lohusa lohusa kırmayacaktır şimdiden kendını uzme lutfen annende otorıtesını hıssettırır.umarım buna gerek kalmaz cunku evlılıklerdekı en buyuk hata buyuklerın bizlerinde buyuk oldugunu ve kendımıze aıt duzenımız kararlarımız oldugunu unutmaları nedense erkeklerde annelerının yanında yetişkin olduklarını unutmaları.
canım zaten dogurduktan sonra kaynananın evinde degil kendi evimde yatıcam kaynana yanımda kalıcak.tabi anneminde kalmasını istiycem o da seve seve kalacak.kaynanayada fırsat vermem heralde.çünkü yetsin bu güne kadar verdiklerim.görümcem var kaynanamda oda 2 cocuguyla orda kalıyo.zar zor 15 gün kalırım madem sonra da anneme kaçarım.eşimin de gönlünü napıp ne edip yapmam lazım.anneside oglu kabul ettikten sonra sesini çıkartamaz -tatlicadiarzu-
Canım bu durumlarda en iyisi küslük bayramda atışsaydınız keşke o zaman gelemezdi
evet canım bende çok baktım ama fazla üstüme gelmesi ses etmedim bende.gene sivri lafları vardı ama.dogrusu kaynananın akrabalarının bir kaç kişinin yanında bahsetmiştim eger kurbanda da tartışırsak gelmicem demiştim galiba duydu öyle dedigimi sesi çıkmadı kafamçokkarıştı
iyi akşamlar kızlar biraz önce geldim eve görüştüm muhasebeciyle yarın gel birbucukta sskayı arayalım dedi bir şekilde halledicez seni zor durumda brakmıcaz dedi bende müdürle görüşmedim oyüzden yarın bi arayalım bakalım nolucak ona göre davranıcam
bende mandalinacıyııııımmmmm hamileliğimden önce meyve diye birşey sürmezdim ağzıma şimdi yemezsem içim yanıyorrr kavruluyorum hem ben 10 küçük mandalina yemiyorum günde 1,5 kg.yı buluyor batırıcam kocişi
Beyaz bulut güvenme derim ben çok fazla kendin de araştır ben son çalıştığım firmada 5 yıl çalışmıştım evlenirken bir altınları yoktur ki aile gibi olmuştuk sonra işten ayrılırken bir sürü bahane buldular allahtan tazminatimı alabildim . Genelde patronşar işlerine geldiği sürece iyisinidir izin alacağını yada işten ayrılcağını anladıkları anda değişiyor tavırları klava:
kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook aynennnnnnnn mandalinsiz bi hayat düsünemiyorummmmmmmm cokacimcoook yakinda mandalin sepetini yatak odama tasicam yaaa devamli mutfaga gitgel zor oluyor kaydirigubbakcemile3
simdi evde mandalin kalmamis hazinem bitti yaaaa senağlama neyseki portakal varda onla gecistiriyorum artik kaydirigubbakcemile3
Beyaz bulut güvenme derim ben çok fazla kendin de araştır ben son çalıştığım firmada 5 yıl çalışmıştım evlenirken bir altınları yoktur ki aile gibi olmuştuk sonra işten ayrılırken bir sürü bahane buldular allahtan tazminatimı alabildim . Genelde patronşar işlerine geldiği sürece iyisinidir izin alacağını yada işten ayrılcağını anladıkları anda değişiyor tavırları klava:
ayy bende hamileliğimde yediğim meyve kadar hayatımda yemedim hiç ... meyve yeme alışkanlığım yoktu hiç. ama şimdi meyvesiz yapamıyorum... çokda iyi oluyor yanii, bende mandalina çok yedim günlük 1 klo mandalina yedim.. ama şimdi portakal yiyorum .. ayva ye kızın güzel olsun gamzeli olsun diyorlar ama onu yiyemiyorum boğazıma takılıyor :))) kızım çirkin olucak sanırım :))). çirkin oluncada kimse beğenmicek evde kalıcak kimsecikler alamıcak bizden
bende ayva yedim ama az bakalım ne olacak sonuç. bu arada bacım senin avatarın neden siyah kurdele değiştir lütfen içim daralıyoooooooooşakkıdışakkıdışakkıdı