2009 Şubat Anneleri

üfff ya şu kaynanalar varya sinir ediyolar insanı her şeye ne demeye karışırlar anlamam.onların torunları ama bizim çocuklarımız şunu bi türlü anlamıyorlar

ama hayatım hastanede bıle ılk gunlerınde bıle annenın yanında olması lazım bunu nasıl dusunemıyor su kaynanalar anlamıyorum onların kızları olsa ne yapacaklar acaba bole mı olur? bence annene havale et durumu gırsın araya esınle konussun bısıler desın yada esın kımın daha cok dınlerse ona havale et durumu o an cok sınırlerın bozulacak sımdıden netlıge kavustur ama fazlada sıkma canını bebeişin için kaydirigubbakcemile2

canım kendi annende kalman kadar doğal ne olabirki anlamıyorum...annen nerde başka bir şehirde mi? eğer senin gitmen sorun olacaksa annen gelsin senin yanına... insan kendi annesinin yanında daha rahat ediyor...bende memlekete gittiğimde 1 gün kayınvalidemde kalırsam 2 gün annemde kalıyorum... ilk zamanlar sorun oluyordu ama eşimle konuşa tartışa aştık bunları... zaten memleketimden çok uzaktayım her zaman gidemiyorum gidincede annemin yanında kalmak istiyorum.... herkesin annesinin evi daha rahat ediyor insan. benimde doğumuma kayınvalidem gelicek ben annemin gelmesini istiyordum ama kayınvalidem hamile kaldığımı öğrendiği günden beri başladı doğumuna gelecem demeye.... annemde gelsin kızım ne olacak ilk torun heves işte diyor...:1shok:

Ah be Demircool bu kaynanaları ne yapıcaz biz benim evimin yolu biraz dik karlı havalarda çıkış zor ameliyat olmuştum ben hastanedeyken kar yağmış annem kendi evine hazırlamış yatağımı nasıl sa bu havada evime çıkamam diye biz arabaya bindik aaaaa bir baktım eşimin arkadaşının Jeep i var ben ona sevk edildim annemde yatamazmışım sinirimden dikişlerimi patlatıcaktım şimdiki aklım olsa dinlemezdim .Şimdi kara kara düşünüyorum hala gerçi eğer hava yine aynı olursa nasıl eve çıkarım yada doğum için nasıl inerim diye .
Bence yat kendi evinde gelen gelsin gelmeyenin keyfi bilsin

sevgili demircoolcum,bence bu durumları hiç kafana takma ..kayınvalıdenı kendı halıne bırak bellıkı dık kafalı bı tıp sen guzel guzel dogumunu yap bebegının keyfını cıkart evıne yakın olmakta senı rahatlatır ılk gunler fırsat buldukca bebısınle evıne kacarsın nasıl olsa aynı bahce ıcındesın sonrakı 10 gundede annen gelır sende kalır hıç duzenın bozulmamış olur.canın annende kalmak istersede esıne tatlı tatlı soylersın 10 gun için kalbını lohusa lohusa kırmayacaktır şimdiden kendını uzme lutfen annende otorıtesını hıssettırır.umarım buna gerek kalmaz cunku evlılıklerdekı en buyuk hata buyuklerın bizlerinde buyuk oldugunu ve kendımıze aıt duzenımız kararlarımız oldugunu unutmaları nedense erkeklerde annelerının yanında yetişkin olduklarını unutmaları.

canım zaten dogurduktan sonra kaynananın evinde degil kendi evimde yatıcam kaynana yanımda kalıcak.tabi anneminde kalmasını istiycem o da seve seve kalacak.kaynanayada fırsat vermem heralde.çünkü yetsin bu güne kadar verdiklerim.görümcem var kaynanamda oda 2 cocuguyla orda kalıyo.zar zor 15 gün kalırım madem sonra da anneme kaçarım.eşimin de gönlünü napıp ne edip yapmam lazım.anneside oglu kabul ettikten sonra sesini çıkartamaz -tatlicadiarzu-

Canım bu durumlarda en iyisi küslük bayramda atışsaydınız keşke o zaman gelemezdi

iyi akşamlar kızlar biraz önce geldim eve görüştüm muhasebeciyle yarın gel birbucukta sskayı arayalım dedi bir şekilde halledicez seni zor durumda brakmıcaz dedi bende müdürle görüşmedim oyüzden yarın bi arayalım bakalım nolucak ona göre davranıcam

Canım bu durumlarda en iyisi küslük bayramda atışsaydınız keşke o zaman gelemezdi

evet canım bende çok baktım ama fazla üstüme gelmesi ses etmedim bende.gene sivri lafları vardı ama.dogrusu kaynananın akrabalarının bir kaç kişinin yanında bahsetmiştim eger kurbanda da tartışırsak gelmicem demiştim galiba duydu öyle dedigimi sesi çıkmadı kafamçokkarıştı

demircool canım doğum senin doğumun bebek senin bebeğin buna doğumda nerde kalıcağına kaynanan ve eşin niye karışıyor anlamadım eşinle konuş bence annemin yanında daha rahat ederim de sonuçta bir süre bakıma ihtiyacımız olucak bunuda en iyi annelerimiz yapar bence

Napcan canım artık kocanın hatrına Allahtan ayrı eviniz var gelip gittikten sonra kapatırsın kapını keyfine bakarsın annen olucak zaten yanında, sen canını çok sıkma yine doğumdan sonrada sütün falan kesilir olan senle yavruna olur

kızlar ısınma konusunda konuşmuşsunuz benim evim sobalı kömür de almış başını gitmiş torbası 18 le 20 arası değişiyor bebiş doğunca sürekli yanıcak tabi günde bir torba gider hemen hemen ilk zamanlar salonda yatıcaz mecburen park yatak aldım allahtan salona getirim öle idare ederim diyorum geçen sene ufoda almıştık ama sürekli yakmadık çalıştıımız için oyüzden faturada farkı anlayamadık ama elektirikte ucuz değilki bana zaten aylık 60-70 elektirik geliyor birde ufo yakarsam nolur bilmiyorum

Kızlarrrr ben geldimmmm dışarıdaydım bu soğukta gezdim dolaştım çarşıda bi güzelbişiler aldım kızıma bu arada biz klima kullanıyoruz A sınıfı ikllimsanın sigma modeli en son 68 ytl geldi. bebiş içinde ufo aldık buhar makineside alıcaz tabi.şimdiden ara ara yakıyoruz yatak odasında bakalım fatura kaç gelecek.....
bu arada demircoolcum çok mu hevesliymiş senin yüzüne benböyle düşüncesiz insanlara deliriyorum.sanki sana hasret kalmışta dibine tüneyecek. bu herkez için geçerlidir anne gibi yar olmaz. benim eşim kendisi söylüyor sen annenin yanında daha rahat edersin diye benim annem gelecek.ablamda. kayınvalidene herşeyi yaptıramazsın hep bir zahmet modunda olur.. anne gibisi varmıya. ben kayınvalidemi severim aramızda hiç kötü bir olay geçmedi maaşallah ama benim anneme nazım geçer bu bir gerçek. kayınvalidem sağolsun annem gibi davranır aynı ona karşı bir tavır değildir bu ama napalım anne gibi olamazki....

Beyaz bulut güvenme derim ben çok fazla kendin de araştır ben son çalıştığım firmada 5 yıl çalışmıştım evlenirken bir altınları yoktur ki aile gibi olmuştuk sonra işten ayrılırken bir sürü bahane buldular allahtan tazminatimı alabildim . Genelde patronşar işlerine geldiği sürece iyisinidir izin alacağını yada işten ayrılcağını anladıkları anda değişiyor tavırları klava:

kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook aynennnnnnnn mandalinsiz bi hayat düsünemiyorummmmmmmm cokacimcoook yakinda mandalin sepetini yatak odama tasicam yaaa devamli mutfaga gitgel zor oluyor kaydirigubbakcemile3
simdi evde mandalin kalmamis hazinem bitti yaaaa senağlama neyseki portakal varda onla gecistiriyorum artik kaydirigubbakcemile3

haklısın derincim bende 6 yıl çalıştım ve aynen senin gibi oldum herkez işine geldiği gibi davranıyor. haa bu arda muhasebecimizde işyerini dolandırmış aynı zamanda benim pirimlerimide 7 ay başkasına yatırmış doğumdan sonra daha onunla uğraşacağım bakalım ne zaman fırsat bulurum artık.kimseye güvenmeyeceksin

ayy bende hamileliğimde yediğim meyve kadar hayatımda yemedim hiç ... meyve yeme alışkanlığım yoktu hiç. ama şimdi meyvesiz yapamıyorum... çokda iyi oluyor yanii, bende mandalina çok yedim günlük 1 klo mandalina yedim.. ama şimdi portakal yiyorum .. ayva ye kızın güzel olsun gamzeli olsun diyorlar ama onu yiyemiyorum boğazıma takılıyor :))) kızım çirkin olucak sanırım :))). çirkin oluncada kimse beğenmicek evde kalıcak kimsecikler alamıcak bizden

bırakırmıyım hiç zten güvendiğim için bu durumdayım yarın gidicem tekrar sskyı arıcaz ona göre napıcağıma karar vericem eğer bir sorun çıkarsa hemen doktora gidip doğum iznimi başlatıcam

bende ayva yedim ama az bakalım ne olacak sonuç. bu arada bacım senin avatarın neden siyah kurdele değiştir lütfen içim daralıyoooooooooşakkıdışakkıdışakkıdı

bende ayva yedim ama az bakalım ne olacak sonuç. bu arada bacım senin avatarın neden siyah kurdele değiştir lütfen içim daralıyoooooooooşakkıdışakkıdışakkıdı

canım benim pc denmi yoksa sitedenmi anlamadım kendi pc deki resimleri kabül etmiyor nekadar denediysem olmadı artık bende bırakmıştım.. şimdi yine baktım olmadı bende sitenin verdiği avatarlardan seçtim artık napalım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…