2009 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ,
Tatlım cevabını vermissin zati daha üzülüpte bebişi de üzme canım.
Aksamları özellikle bacak arası kemiklerim ağrıyor sizdede ağrılar oluyo mu kızlar....

günaydınlar hepinize kızlar yine uyuyamadığım günlerden biri kocişimi gönderdim bir sağ bir sol uyku tutmadı kalktım hem kahvaltı yapıyorum hem sizle muhabbet....

Günaydın kızlar çok soğuk çokkkkkkkkk dondum işe gelene kadar allah yadımcımız olsun valla

Günaydın canım,
Evet bende sabah cıktığımda sulu kar yağıyordu.Sanırım tüm bölgelerde böyle kar yağısları var bu hafta.Sıkı giyinin kızlar bebişleri üşütmeyinn...

Günaydın kızlar ,
Tatlım cevabını vermissin zati daha üzülüpte bebişi de üzme canım.
Aksamları özellikle bacak arası kemiklerim ağrıyor sizdede ağrılar oluyo mu kızlar....

ayyy dersucum sendedemi var ama benim gece yatarken oluyor sağa sola dönerken falan çok acıyo.ben birde bacak arasına yastık koyuyorum acaba ondanmı oluyorki yada normal bir durumdur.

Günaydın kızzllaaaarrr...

Ezgicim kaynanan resmen sana gıcıklık yapmış kötükedihüso
Anne olmamış biri bunu söylese tamam diycem, ama hep derler bebekten önce top patlasa duymazdım ama şimdi öksürse uyanıyorum. İç güdüsel bir şey bu.
Benimde uykum inanılmaz ağırdır ama şimdi oğluşumun üstüne yatarım ters bir şey yaparım diye pür dikkat uyuyorum valla. Bi de doğduktan sonra nasıl olur ?
Takma canım sen cevabını vermişsin zaten, konuşsun dursun :icecream:

haklısın canım ama sınır olmamak elde degıl ne kadar bende cvp versemde ıste aptal aptal konusuyorr su sıralar kaynanamdan nefret etmeye basladım :jeyyar:

inanmiyorum cnm ya saygizilik etmis sana karsi ,tatlim su son zamanlarini dinlenerek uyuyarak gecir ki bebek geldiginde cok yipranmis olma :teselli: VAKIT BULDUKCA UYUYUN KIZLAR EN AZINDAN IKI SAAT ÖGLEN UYKUSUNA IHTIYACIMIZ VAR
tabiiki duyarsin bebegi ,onlar öyle bi agliyorlarki duymamana imkan yok kaydirigubbakcemile3 birde bebek geldikten sonra bebek uyuyor mesela SAKIN SAKIN kalkiyim temizligi yapiyim evimi toparliyim deme seninde gidip bebekle beraber uyuman gerekki geceleride onunla beraber uyanabilirsin :teselli:
ben misafir bile kabul etmemistim bebek geldig zaman geliyorlar bacak bacak üstrüne atip saatlerce oturuyorlar gidiyorlar sen hayla uykusuzsun ev isleri tabaklar bardaklar sana kalmis ..... kafamçokkarıştı yorgun argin bebekle ilgilenemiyorsun

kızlar günaydınnn hava çok soğuk bugün yaaa nasılsınız bakalım ben uykusuzum keşke evde olsam sıcak sıcak uyusam

Günaydın güzel şubat anneleri, artık çalışmak bana çok zor geliyor sabah saat 6 da kalktım okula gittim, bitmiş bişekilde geldim dolmuşta tepemde dikelen adamın ağız kokusu ve arkamda gripten ffeci şekilde öksüren adam yorgunluğuma sinirde ekledi çalışmayan annişler kıymetini bilin şöylee saat 10 dan önce kalkmayın

hayaletorka cnm kiyamam ben sana yaaa ins. kalin giyinmissindir hemen sicak biseyler ic. dikkat et cnm kendine

kizlarrr :( benim bi sorunum var yaa kocis ve tuan arasinda ....
biz yatak odasinin korumasini kaldirdik daha dogrusu kirildi ve cekitmek zorunda kaldik simdiyse oglum yatak odasina cok rahat girip kurcaliyor sorun o degil önemli olanlari ben kaldirdim ama esim kaldirmamis (((
bu sabah bi uyandim oglum esimin daha dün netten sattigi bi pc parcasinin kartonunu yirtmis gülüyimmi aglayimmi bilemedim ,kartonsuz olunca insanlar daha az fiyat ödüyorlar sanirim hatta garantiside kartona bagli bilmiyorum
simdi esim daha bilmiyor bunu ben nediyim yaa ? nasil yumusatabilirimki o pc parcasindan gelicek olan paranin bir kismi ev icin kullanilcakti tamam onuda istemiyorummu diyim sonucta sattigi kisiye bunu söylerse oda fiyatta indirim yapmak isticek esim saten cok indirtmisti fiyati (
üfffff yaaa kocisin sucu kaldirmasi gerekti o esyalari ortalikta bende cocuk olsam bende oturup orayi kurcalardim ogluma kizamam sucu yokkiii ,cok normal olan bisey yapmis yasina göre .....

saygısızlıgın daniskası resmen berbat bısı bunu duymak ya cahıl ınsan dıyorum ama kızmadan duramıyorum senağlama

aslında bana da zor geliyorrr ama evde olunca da canım sıkılıyor nasıl bir kısır döngüyse artık.Evde olunca da alışkanlıktan dolayı sabahın köründe hortluyorum bir tembellik bir halsizlik kalkıp evle de ilgilenmiyorum öyle kös kös oturuyorum tv başında akşama kadar da doğru düzgün bişey yok tvde en son iznimde bunalıma giriyordum valla

Annelik böyle bişey işte ya babası tuan a kızmasın diye kendini siper ediyorsun, bizde de hep böyle olmuştur fedakar anneler

esim ögrendi (
karton yirtildigi icin garantiside gitmis ben buluruz dedim onun kartonundan tekrar nete ilan versin bulur mutlaka ödenmesi gereksede öder istenilen parayi garantisi olur gene ... parayida istemiyorum dedim sakinlesti biraz

saygısızlıgın daniskası resmen berbat bısı bunu duymak ya cahıl ınsan dıyorum ama kızmadan duramıyorum senağlama

takma cnm sen kafana sen en dogrusunu yapiyorsun :teselli:
onlar hep böyledir banada zamaninda sen bebege bakamazsin birimiz gelsin 2 hafta kalsin yaninda demislerdi sanki herkez anasinin karninda ögreniyor bebek bakmayi kötükedihüso inan bana onlarin dedikleri tam tersine cikiyor anne olduktan sonra hersey kendiliginden oluyor :1hug:

Yarasın ye valla ben de sabah çok fena dondum gelirken şirkete geldim baya bi yedim sıcacık çayla beraber iyi gitti içim ısındı çooook ozr işe gelmek bu soğukta bugün zor geldim bakalım yarın böle olursa hava gelemem heralde

günaydın herkeseeee..hava soğuk azcık azcık kar serpiştiriyoo..çok güzel perdeyi de açtım aldım laptopumu öle oturuyorum cam kenarında....
ama Allah dışarda olanlara çalışmak zorunda olan hamişlere yardım etsin gerçekten soğuk çünkü..

kızlar iyi bakın siz de kendinize...

cimcime üzülme nolur zaten çok hassas bi annesin hele bu dönemde ..üzme kendini sen ..kocişin de sanmıyorum çok parlayacağını...

özlemimm sen ne zaman bırakacaksın işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…