2009 Şubat Anneleri

ewet ben mesela sezeryan yapcam....bana ocağın son haftası yaparım gibi gelio doğumu nedense öyle hissediyorum...

kizlar yaa tam mutfaga gittim islerime baslicaktim bu defada migdeme agrilar girdi migde bulantisiyla beraber ... napiyim ben simdi ?

afiyet olsun demircool

e artık olmuş armutlar dökülüyor :))
hayırlısıyla doğsunlar da

canım bizim haftalarımız aynı ama senin durumundan dolayı senin armut önce dökülür heralde:)) oy oyyy sağlıkla gelsede o armutlar ısırsak heryerlerini yaaww

kizlar yaa tam mutfaga gittim islerime baslicaktim bu defada migdeme agrilar girdi migde bulantisiyla beraber ... napiyim ben simdi ?

kıyamam ya seninde biri bitio biri başlıo hayatım,midene ne olduki şimdi.acaba kaç gündür rahat yemek yiyemiosun diyemi hassaslaştı.

evet vidicim ya bizim armut erken hasat :)

hakikaten cimcimecim ya
yiyebiliyosun artık diye fazla mı yüklendin acaba
bir de parasetamolden bahsetmiştin onu aldıysan o dokunmuş olabilir

bilmiyorum ki cnm sabah hafif bi karin agrisiyla uyanmistim ama sonradan gecmisti
en son yas günümde migde bulantim vardi bi kac defa cikardiktan sonra rahatlamistim ama bugün niye böyle oldu bilmiyorum
sanirim dedigin gibi migdem hassaslasti baya, bikac gün iyi yiyemedim .simdide canim bir cok sey cekiyor ama yemeye gelince bir lokma alip doyuyorum
neyse gecer sanirim ya dinlene dinlene islerimi yapiyim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
evet vidicim ya bizim armut erken hasat :)

hakikaten cimcimecim ya
yiyebiliyosun artık diye fazla mı yüklendin acaba
bir de parasetamolden bahsetmiştin onu aldıysan o dokunmuş olabilir

yok hayatim parasetamolü sadece dis etime sürmüstüm almadim
dün cok yüklendim ama bu gün bir lokma alsam bile cabucak doydum
dün yediklerimle alakasi var sanirim kafamçokkarıştı

kızlar kociş geliyomuş ben kaçayım artık yemeği hazırlayayım...öpyorum hepinizi inşaallah en kötü günümüz bugünkü gibi olur...

kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar
Vidi sağol valla durup durup bana ter bastırıyorsun onlar belki de ilk hafta doğuracak olanlardır ve sezeryandırlar 15 gün önce almışlardır bebeği diyip kendimizi avutalımbiz şubat sonuyuz yaa içim biraz rahat o konuda :CüvCüv:

kızlar benim kocişte geliomuş mutfağa geçiom artık,öptüüm hepinizi

cnm sende öyle düsünüyormusun ? ben sanki en son ben dogurcakmisim subat annelerinden tek ben kalicakmisim gibi geliyor hepiniz dogururmussunuz bende tek basima girip subat annelerine yazarmisim
-kizlar benn iyim bugünde doguramadim diye :roflol:
bizden sonra olan varmi daha yoksa en son bizmi siradayiz ?a.s.

cnm sende öyle düsünüyormusun ? ben sanki en son ben dogurcakmisim subat annelerinden tek ben kalicakmisim gibi geliyor hepiniz dogururmussunuz bende tek basima girip subat annelerine yazarmisim
-kizlar benn iyim bugünde doguramadim diye

:roflol::roflol::roflol::roflol:
:teselli::teselli::1hug::1hug:
aman be teyzesi üzülme sen
ben nasılsa o tarihlere biraz kaşarlanmış olurum
siteye bakıp cimcimeeeee nerdesin bugün de mi doğurmadın kız
yoksa turşusunu mu kuracaksın oğluşunun çıkar çabuk bakayım klava:klava:derim
yalnız kalmazsın :)))

var galiba yaa ama kim olduğunu çıkaramadım ben , sen,şuşu,nestle,şirincek hepimiz 19 mayıs .
Bence buradan ayrılamadığın için psikolojik olarak bulanıyor miden :)))

iyi akşamlar herkese morelim çok bozuk biliyosunuz ben 5 hafta daha çalışabilir raporu almıştım ve dün işyerine verdim ocağın sonu gibide izne ayrılıcaktım işler çok kötü durgun ücretsiz izin söylentisi vardı ama bana müdür ne kadar geç çıkarsan doğum iznine okadar senin için iyi doğumdan sonra bebeğinle daha fazla zaman geçirirsin dediği için gönül rahatlığıyla çalışabilir raporunu almıştım nasıl olsa durumumu biliyor beni idare eder diye ama bu akşam izne çıkartıldım yılbaşına kadar evdeyim hatta belki yılbaşından sonra bile hem bu ay tam maaş alamıcam en kötüsüde sigortamda yatmıcak ve doğumdan sonra paramı alırken ssk bana sorun çıkartırmı çok korkuyorum muhasebeyle konuştum benim için araştırıcak ama gerçekten zoruma gitti hem söylenip hemde böyle davranılması

Selam kızlar yazılarınızı okudum ve çok güldüm. Valla gaz sorunu yaşadığım anlarda eşimi filan dinlemiyom koy veriyom sessizce :) O da farkedince off aşkım yaaa diyo ben de napayım şiştim gazım var kızına zarar gelir çıkarmazsam diyom:))) Nasıl ama? Ya ben bugün sol kasığımda ağrı çektim benim gibi bu sorunu yaşayan var mı kızlar...

hem sen derinzlme dokunma
onun önce kocişi gelcek daha hamile halini görüp doyacak

evet işyerinde herkesin muhakkak paraya ihtiyacı var ama en azından beni en son izne çıkartılanlar arasına koyabilirdi ilk benim çıkmam ve daha bir gün önce raporumu müdüre göztermem nebilim sanki kasti yapılmış gibi geldi

Kız cimcime ben varım beeeeen
Şubat 26 tahmini doğum tarihim.
Nöbetçiyim yaniiii :icecream:

cnm benim yaa üzüldüm türkiyedeki durumu hic bilmiyorum oyüzden sana yardimci olabilcek bi yorum yazamiyorum ama üzülmemeye calis olurmu :teselli:
ins. hersey istedigin gibi olur düzene girer tatlim :teselli:

Ya ne kadar saçma yaa niye baştan sölemiyorlar o zaman sen de raporunu uzatmazdın. Herhalde ssk da sorun çıkmaz canım ama iyice bir araştır bence çok karışık oluyo bu sigorta işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…