2009 Şubat Anneleri

Allahın mucizeleri işte parmak kadarlar resmen...tüylerim ürperdi bakarken...tuhaf oldum gerçekten...bi kere daha şükürler olsun...çok tatlılar ama insan kıyamıyo bakmaya nasıl dokunabilirm ki...

kızlar bir gün girmedim valla oku oku bitmedi...şu göğüs altı yanması / acısı olayını ben yaşadım ve bitti çok şükür...sırf ondan sebep doktora gitmiştim ben...çürük gibi acıyordu...ayrıca derimde tahriş olmuştu...ama doktor bana her zaman ki klasik cevabı verdi..."hamilelikte olur böyle şeyler"......o yüzden kafanızı takmayın...yaklaşık 2 ay sürdü bende ve bitti...demekki sizlerde yeni yeni başlıyor....onun dışında hakikaten bugün kış geldiği anlaşılıyor...hava buz gibi...ama doğalgaz zammından valla korka korka yakıyorum kaloriferleri...koridorları, banyodaki petekleri, kullanmadığım her yeri kapattım..bir tek salon ve yatak odası kaldı ama yine içimde ciddi bir fatura gelecekmiş hissi var...yaksan bi türlü yakmasan bi türlü...

slm kızlar hepinize,ay bugün bendede fena bi mayışıklık var,aslında dışarıya çıkıp açılmak istiyorum,kaç gündür evde kapalı kaldım ama hava böyle olunca bugünde evde oturacağım kesinleşti(
dün hiçbi iş yapamamıştım bari bugün ortalığı falan toparlıyım akşamada adam gibi yemek yapayım:)

merhaba kızlar sabah çok erken kalktım ama işler oyaladı beni bu saate kadar bugün evdeyim biliyorsunuz birazdan işyerine gideceğim muhabeciyle konuşmak için sonra müdürede iki çift lafım olucak neyse kızlar şimdilik çıkıyorum kendinize v bebişlere iy bakın

Çok güldüm güzeldisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar bir gün girmedim valla oku oku bitmedi...şu göğüs altı yanması / acısı olayını ben yaşadım ve bitti çok şükür...sırf ondan sebep doktora gitmiştim ben...çürük gibi acıyordu...ayrıca derimde tahriş olmuştu...ama doktor bana her zaman ki klasik cevabı verdi..."hamilelikte olur böyle şeyler"......o yüzden kafanızı takmayın...yaklaşık 2 ay sürdü bende ve bitti...demekki sizlerde yeni yeni başlıyor....onun dışında hakikaten bugün kış geldiği anlaşılıyor...hava buz gibi...ama doğalgaz zammından valla korka korka yakıyorum kaloriferleri...koridorları, banyodaki petekleri, kullanmadığım her yeri kapattım..bir tek salon ve yatak odası kaldı ama yine içimde ciddi bir fatura gelecekmiş hissi var...yaksan bi türlü yakmasan bi türlü...

kız çok sinirlenip gerilme sakın bebişini de düşün...söliceğini söle de tabi kendine de eziyet etme hadi Allah yardımcın olsun...

hoşgeldiinn..

gel de benim ortalığı da bi toparla hiç kalkasım yok su içmeye bile üşeniyorum nerdeyse mutfağa gidip...

sevabına yaptığın yemekten de 2 tabak fazla yap ta wer ...geçmez bu uyuşukluk bugün bende..

sorma canım ben akşama kadar işteyim eve gittiğimde eşim gelene kadar yanmıyordu petek o gelince de vücut ısıma göre yaktırmıyordum çok sıcak oluyor diye yani bu ayın yarısında yaktıysam yarısında yakmadım doğalgazı yinede 125 YTL gelmiş valla bu kış 500-600 den aşağı kurtulamıcaz galiba bebeklerde gelince üşümesinler diye yakıcaz mecburen klima mı alsam napsam

ayıp ettin hayatım toplarız,yakınsan bana yemekte getiririm ne demek:)) ama önce benimde bi markete falan gitmem lazım dün sizin yüzünüzden gidemedim kalkıpta,klava: şimdi soğuğa kaldım bak...

vidicim yardıma geleyimmi taşıyabilecekmisin

saol canısı az az alıyom zaten günlük kullanacağım kadar,toplu alınca evde ne olduğunu unutup bozuyorum sonra kocişte her seferinde söylene söylene dolabı temizliyonaniknanik

Kızlar günaydın demeyeyim ayıp olmasın dün gece internetim gitti katılamadım gece .
Bu sabahta bembeyaz bir Bursa'ya uyandık şok olduk heryer kar allahtan alışverişlerin çoğunu bitirdik ama bugün yarın evime gidip koltuklarımı falan yıkatayım diyordum o iş te yattı .
BEYAZ BULUT canım bu patronlar böyle Muhasebeci arkadaşlar yok mu konuda bilginiz ssk ödemeni yapsınlar barii bence sorun olabilir ssk dan paranı yada iznini alıcan zaman .

valla bir formül bulmak gerek bencede...çünkü bebekler doğunca 24 saat yanacak malum..valla altından kalkamayız...benim yatak odam kuzey cephe bir de...zaten zor ısınıyor...yatak odasına ufo alıcam bende....salonda klima var ama..elektrik de ucuz değil ki hayatım..klima alırken de mutlaka A sınıfı enerji almak lazım...benim klima C sınıfı...o da faturaya bayağı yükleniyor...toshibanın reklamları var...hani 1 ampül kadar yakar diyor..almayı düşünüyorsan ona bir bak derim...allah herkesin yardımcısı olsun vallahi...

kızlar ufoları falan sordunuzmu hiç? bizim arkadaşlar akrabalar hep ufo almışlar,çok güzel ısıtıyor ama tabi ne kadar tüketiyo bilmiyorum,onlarda faturaları bekliyorlar karşılaştırmak için

benim çalıştığım firma aynı zamanda inşaat üzerine aynı zamanda Ferroli ve Eca bayisi depoda eşantiyon gelmiş 4-5 tane Ferroli Smile klima var indirimli isticem bebek geliyor diye A sınıfı onlarda bakalım belki de hiç para vermem ben forumda biryerde okudum 45 YTL gelmiş birine sabah akşam yakmış bana mantıklı geldi hem üşüyüp hemde kucak dolusu para ödemektense alırım bir klima en azından konfor kışın sıcak yazın soğuk ohhhh misss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…