2009 Şubat Anneleri

Saol pelincim eh işte bakalım bugünde zorla geldim hergün eşimle pazarlık yapıyoruz her akşam ewde aynı konuşma hayatım yarın işe gitmiceksin dimi bende gidicem diyorum o gitme diyince daha çok gelesim oluyo doğumdan sonra kullanmak için ama bu gidişle yarın da hava böyle olursa eğer gelemem işe falan üşütmekten korkuyorum
Valla süper ben de çok severim yağmur yada kar yağarken camdan dışarıyı izlemeyi sıcacık ewde yakında yaparım inş.

günaydın kızlar

çalışan annelerimiz allah kolaylık versin size ya
ama az kaldı biraz daha gayret şimdi evde tekbaşınıza zaman geçireceğinize doğumdan sonra canlarınızla evde olacaksınız kısmetse

cimcimecim geçmiş olsun
öğrendiğine göre problem yok artık
eşin zaten kendine kızıyordur şimdi

benim de 20lik dişlerim şişecek sanki

bacak ağrılarından bahsetmişsiniz bende de çok oluyor
hatta artık gece yatarken bacak arama yastık koyamaz oldum sanki bacağım iyice eziliyor koyunca

dayan o zaman azcık daha dicem ama...:CüvCüv:çok soğuk gerçekten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik riske de atma..sen kocişini dinle şekerim...onun da aklı kalıodur sende...

selam kızlarr..y abenı uyku bastırdı ya sımdı evde olupta ayklarımı uzatmak ısterdım tv karsıdında uyurdum belkıdee mirmirmirmir :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar hava çok soğuk yaa donuyorum.son 2 günüm vakit geçmiyo valla evde olmak istiyorum artık.

valla sanırım soğuk herkesi uyuşturdu bugün

dediğin gibi dünün yorgunluğu da çıkmış olabilir

merhaba..soğuk ve karlı bi günde yapılacak en güzel şey nette sörf yapmak sanırım :)
evde yanlızım canım sıkılıyor, artık zaman hiç geçmiyor.. ayrıca haraketlerimizde iyice yavaşladı .. ayyy şubat 26 gelsede bebişime kavuşsam bi an önce bu sıkıntılarım son bulsa... ama deneyimli arkadaşlarım bebek geldiğinde de keşke orda kalsaydı diyeceksin bugünlerin tadı çıkar diyorlar... yok ben bi an önce doğsun kızımla zman geçireyim istiyorum.. gerçi daha kızımın eşyalarını tam olarak hazır değiller ama karyolasını aldım 20 gün sonra getirecekler.. gelince eşyalarını yıkayıp yerleştiririm diyorum.. daha çarşıya çıkıp mevlüt şekerlerini alıcam yada malzemelrini alıp kendim yapıcam.. sizler ne yaptınız mevlüt şekerlerinizi ?

samsunda cok yagışlı içeriye müsterı gırmedı su saat oldu..aslında sınamalık hava ..tam gogsumun altı karnımın şiştıgı yer cok acıyor oturmaktan sutyenın balenı mı yaptı acabacayır cayır yanıyor sankı acıyla karısık nedır acep bu..

slm ranuna...burda bı arkadasımın magzası var bebek odası suslemesı,dogum odasını susleme ve mevlut şekerleri ,sepetleri aklına ne gelıyorsa o işi yapıyor ben ona hazırlatıcam

Kızlar karnımın alt tarafında adet sancısı gibi bi ağrı var özelikle yattığımda aniden kalkınca ağrıyo çok korkuyorum sizdede oluyomu karnın alt tarafında ağrı

işyerinde internet gitti yapılacak işte yok herkes kendi çapında oyalanıyor sağda solda canım sıkıldı uyku bastırdı başıı masaya koyup gözümü kapatayım dedim ama maalesef karnım yüzünden masaya koyamadım başımı neyseki internet geldi sonunda

slm ranuna...burda bı arkadasımın magzası var bebek odası suslemesı,dogum odasını susleme ve mevlut şekerleri ,sepetleri aklına ne gelıyorsa o işi yapıyor ben ona hazırlatıcam

ben istanbuldayım canım... burda emin önünden alıcam yada malzemeleri alıp kendimiz hazırlayacağız... ama daha erken gibi düşünüyorum şekerler bayatlamasın içinde :)
beilemeim yaniii erkjenmi yoksa zamanımı... doğumdan 15 gn sonra mevlütümü okutucam ben kısmet olursa inş ..

o göbişler hep biyerlere takılıyor... bende rahat yatamıyorum artık snki balon üstünde uyuyormuşum gibi :)))

soğuk ve kasvetli hava bizim şubat annişlerimizi tembelleştirmiş kesin kimsenin kolu kalkmıyor sanırım yazmaya bende size fıkra ekleyimde okuyup gülün bari :)))

TEMEL VE MAYMUN

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

SİNYAL

Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..

YAVAŞLA

Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"

BomBa
Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık" derler.

:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…