2009 Şubat Anneleri

beyazbulut canım
çok sinir bozucu ama iyice araştır priminin yatmaması problem oluyor mu diye
ne yazık ki kriz dönemine denk geldi
kimselerin elinden bişey gelmiyor herkes boynunu büküp mecbur tamam diyo

inş. istediğin şekilde halledebilirsin bundan sonraki kısmını

hem sen derinzlme dokunma
onun önce kocişi gelcek daha hamile halini görüp doyacak

evet derincim ben senden önce dogurayim :icecream:
kocisin gelsin hamisligine doysun
rabbim tez zamanda seni kocisine havustursun ins. cnm kazasiz belasis derincim :teselli:

Merhaba bütün şubat hamişleri saatlerdir yazılanları okumaktan bişey yazamadım, bizde kocişimle bacı kardeş olduk oğlundan utanıyor:) gaz sorunu deseniz bende de berbat üstelik sessizde halledemez oldum, gece kocişim duyuyor sabahlarıda dilinden kurtulamaıyorum

teşekkür ederim kızlar gerçekten resmen yarı yolda bırakıldım çok güveniyordum müdürüme ama demekki kimseye güvenmemek gerekiyormuş artık hakkımda hayırlısı

Beyazbulut canım okuyunca inan çok üzüldüm,umarım ssk da bi problem çıkmaz.
Amann şu krizde tam bizim bebişlerin zamanını buldu. ne diyelimki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba iyi geceler güzel anneişler... benim gibi uykusu olmayan varmı aramızda .. bugün gün boyunca uyudum şimdi hiç uykum yok eşim tv izlerken şekerleme yapıyor canım sıkıldı bende nette takılıyorum... sizler ne alamdesiniz

herkez uyudu sanırım... yada pc başında değilsiniz, bende kapatım pc de tv bakım bari belki izlicek bişiler bulabilirim. kızımla ben sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz ve tatlı uykular diliyoruz :)

merhaba iyi geceler güzel anneişler... benim gibi uykusu olmayan varmı aramızda .. bugün gün boyunca uyudum şimdi hiç uykum yok eşim tv izlerken şekerleme yapıyor canım sıkıldı bende nette takılıyorum... sizler ne alamdesiniz

benimde uykum varda uyuamiyorum cok su icmekten olsa gerek göbegim bi kocaman olmuskiii sormayin kizlar :1shok: görende 3 tasiyorum sanar :roflol: göbekten uyuyamadim
bugün kocise bö...ek yaptim ilk edfa tepsi bö..egi yapiyim dedim kocis bayildi :dance:
disarda satilanlara tas cikartirsin dedi :eek: :sm_cool:
bebisim-09 sen sabah okadar anlattinki canim cekti sonunda yaptim valllaaaaa hihoyyyt :içelim:
siz nasail rahat uyuyabiliyormusunuz kizlar ben bugün cok asiri zorlandim göbegimden dönerken kalkarken özellikle ...bide aynaya bi baktim benim göbüs 10 metre önden gidiyor delikafadulden :roflol:

valla bende göbekten rahatsız oluyorum ya.bide çok ilginç bi biçimde göğsümün altında hani göbeğin tam şişmeye başladığı yerde bi sızı var kızlar.ama öyle böyle değil bıçakla kesiyorlar gibi nasıl sızlıyor içerden içerden anlatamam,sızladıkça elimi oraya bastırıyorum bu sefer üsttende tahriş oluyor:KK43:(ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum:KK43:( sizde varmı öyle bişey?

evet vidicim bendede var o sızı hatta sütyenimin teli mi öyle yapıyo diyorum ama çıkartıncada orası sızlıyo anlamadım gitti çok değişik bişey

Ohhhhhhhhh sayfaları okudum bitirdim akşam hemen gelir işten açarım diyodum ama anneme gittik yemek çay derken anca geldik anam bugün nekadar kaynadı bu sayfa fokur fokur maşallah hergün böle olsa nasıl okuruz yaaaa
Beyazbulut hayatım gerçekten ......... yapmışlar sana çok ayıp valla inş. sorun çıkmaz ssk da hakkında hayırlısı canım

Ben de 2-3 hafta önce olmuştu sağ göğsümün altında kaburgama yakın acayip sızlıyodu sonra geçti kendi kendine valla her ağrı normal gibi geliyor artık

Ben de 2-3 hafta önce olmuştu sağ göğsümün altında kaburgama yakın acayip sızlıyodu sonra geçti kendi kendine valla her ağrı normal gibi geliyor artık

aynen benimde sağ tarafımda,ama kaç haftadır böyle ya ,hafif olarak başladı gittikçe artıyor,ilk başlarda bebeğin ayağı oraya vuruyor diye olduğunu düşündüm ama gerçi halada ayağı oralarda dolaşıyor ya,resmen içerden çürümüş gibi hissediyorum o kısmı

İyi geceler canım arkadaşlarımm ve bebişlerimmm biz uyumaya gidiyoruz her sabah geç kalmaktan utanıyom artık sabah 11 de gitmekten valla gece uykusu falan kalmadı artık yahu gene uyuyamıcam ama en azından gözlerim dinlenir:))))))))

okadar uykum varki uyuyamiyorumda size bi bakiyim dedim ama ben cok tembellestim yazmaya üsendim valla
hepinize tatli rüyalar cici anneler :)) benim oglan tekmelenip duruyor

az önce fenerlimi olcakmis oglusum dedim hemen tekme atti :))))
babasida hayir galatasarayli olucak diyince tabii hic bi tepki göstermedi bizimkinin takimi belli kizlar :)))
garibim esim galatasarayli ama tuanin odasina yaptigimiz duvar kagidini hic fark etmemisdi sanirim yarisina kadar sari sonrasi ise maviydi :)) sonra ben söyleyince akli basina geldi garibimin heheeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
benden de iiyi geceler tüm annelere,öpüyoruz hepinizi,yarın görüşürüz

gunaydın kızlar daah kımse yok sanırım bugun acılısı ben yapıyorumm herhaldee..hihoyyyt,

sınırlerım cok bozuk sızınle paylasmka ıstedım belkı buyuk bırsey deıl ama herseye alınır oldum:kızgın: dun aksam kaynanam dedıkı ben uykuyu sevıyorum dıye ızıne ayrılınca doguma kadar evde uykuya alısınca ben korkuyorum bebek ıcın gece kalkabılecekmısın dıye emzırmek ıcın kalkamıyacagımı dusunuyor..bende dedım uykutu secmekle uykunun ağır olması tamemen farklı seyler..hem sende annesın 3 tane dogurmussun bak sen daha ıyı bılırsın.hadı ben duymadım oglundamı duymucak sankı dedım..bısı demedı sonra..:jeyyar:senağlama
gece uyuyamadm bıle sınırden cok alındım kızıyorum kendıme hassaslastıgım ıcın aama olmuyr işte nefret edıyrum bole yapınca ondan :kızgın:Çok üzgünüm çoook
sızınle paylasmak ıstedım sadece :eek:

X