ay güzelim geçenlerde anlatmıştım
benim yatağım evin salonunda
yani yemek odam, yatak odamız, banyom tuvaletim hepsi burası
en komiği de ne
insanlar benim gaz çıkarmama alışkın olduğundan gazı gelen yanıma koşuyo
yanım boşken
nasılsa benden bilecekler diye
eşim çok güldürüyor beni
gaz çıkartıp arkasından " aferin kuzum aferin hiç sıkma kendini , sen kendini sıkarsan bebiş sıkılır" diye yüksek sesle reklam yapıyor
ben de kopuyorum gülmekten
Tabii VİDİ senin tuzun kuru ablan ebe en kötü ihtimal düzeltir sonradan patlatırsın tabii esprileri
CİMCİME cim Heidi Klum dediğin hatunla biz birmiyiz kadın doğumdan 1 ay sonra Victoria's Secret Defilesine çıkıyo biz kırk uçurmaya teyzelere falan
boşver hayatım sen bakma tanıdığa,balonla biz bir olurmuyuz hiç,bi kere balon patladıktan sonra hiç şişmiyo ama biz tam tersi dimi önce patlayıp sonra şişioz:roflol:
(anam iyce zıvanadan çıktık bu arada)
Tabii VİDİ senin tuzun kuru ablan ebe en kötü ihtimal düzeltir sonradan patlatırsın tabii esprileri
CİMCİME cim Heidi Klum dediğin hatunla biz birmiyiz kadın doğumdan 1 ay sonra Victoria's Secret Defilesine çıkıyo biz kırk uçurmaya teyzelere falan
Allah seni ne etmiye kırk uçurmaya haa:roflol::roflol: haklısın walla biz bırak defileye çıkmayı izlemeye bile gidemeyiz 1 ay sonrasında:))
aman kız ablamın bana faydası yokki,ona ne sorsam ben bişiy diyemem doktoruna sor,yok ben senin doğumuna giremem elim ayağıma dolaşır diyo.zaten kaç senedirde girmiyo doğuma,acil servis hemşireliği falan yapıodu daha yeni sağlık ocağına geçti.inan burdaki sağlık ocağında gittğim ebelerden daha çok faydalanıom:)
oooo sen şanslısın o zaman hayatım aynı şehirdeyseniz bide süper,bizimki burda da değil anam bursadabenim ablamda ebe ama 5 senedir falan ameliyathanede kendi adına da birşey söyleyemiyor ama bu kadar merak etmemin gereksiz olduğunu söylüyor yani düz düşünüyor Allah korusun bebekte birşey olsa bakmayacakmısın birşey yapabilecekmiyiz diyor e bende haklısın diyorum ama benim abladan fayda görebilirm estetik konusunda eee ne de olsa tanıdık estetisyenler var
kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar
kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar
:1shok: :1shok: yaaaa :1shok:
onlar sezeryanlılardır canım.yoksa normal olsa daha erken degilmi:uhm: