2009 Şubat Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:
gülme krizine girdimmmmm kiyamam ben sana yaa ayy cok fenalarmis gülmekten karnima agrilar girdi cnm yaa :roflol:

Tabii VİDİ senin tuzun kuru ablan ebe en kötü ihtimal düzeltir sonradan patlatırsın tabii esprileri
CİMCİME cim Heidi Klum dediğin hatunla biz birmiyiz kadın doğumdan 1 ay sonra Victoria's Secret Defilesine çıkıyo biz kırk uçurmaya teyzelere falan

aaa sekerim bizim neyimiz eksikmis ondan bizede yapsalar okadar makyaj bizde cikariz defilelere :1closedeyes: :hooray:

ben zaten buraya doğalgaz üretim tesisi diyorum artık :))
bir tüpe bağlasalardı beni herhalde ciddi anlamda ısınmada kullanabilirdik

bu arada ben kremleri koydum başucuma duruyorlar maymun iştahlı gibi hissediyorum kendimi
e çatlamayınca göbişim herhalde çatlamıycak dedim bıraktım
ama göğüsleri sormayın
zaten illa bir simetri bozukluğu vardır ya benim de sol göğsüm sağdan çok az daha küçük gibiydi
sol çatır çatır çatladı sağ daha az
artık eşitlenirler mi bilmem :)
harita gibi kırmızı çizgilerimiz var

Vidi çok tatlısın yaa .Gülmekten öldüm valla burda.
Hayır bişi değil işyerindeyim işyerindekiler kendi kendine gülmeye başladı delimi demezlerse iyidir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ya süpersiniz siz valla gülmekten karnıma ağrılar girecek burda birazda bizi düsünün yahuu.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Allah seni ne etmiye kırk uçurmaya haa:roflol::roflol: haklısın walla biz bırak defileye çıkmayı izlemeye bile gidemeyiz 1 ay sonrasında:))

aman kız ablamın bana faydası yokki,ona ne sorsam ben bişiy diyemem doktoruna sor,yok ben senin doğumuna giremem elim ayağıma dolaşır diyo.zaten kaç senedirde girmiyo doğuma,acil servis hemşireliği falan yapıodu daha yeni sağlık ocağına geçti.inan burdaki sağlık ocağında gittğim ebelerden daha çok faydalanıom:)

benim ablamda ebe ama 5 senedir falan ameliyathanede kendi adına da birşey söyleyemiyor ama bu kadar merak etmemin gereksiz olduğunu söylüyor yani düz düşünüyor Allah korusun bebekte birşey olsa bakmayacakmısın birşey yapabilecekmiyiz diyor e bende haklısın diyorum ama benim abladan fayda görebilirm estetik konusunda eee ne de olsa tanıdık estetisyenler var

kızlar bu arada yeni birşey öğrendim sizlere de söyleyeyim
daha önce demiştim eşimin halası kadın doğumcu diye
eşime mandalin portakal yemek yerine greyfurt suyu içirin demiş
bu zamandan sonra etkisi neymiş dedim
özellikle bu haftalardan itibaren kordonda olabilecek yağlanmaları falan engelleyip bebişe sağlıklı kan akışıyla besinlerin ulaşmasını sağlıyormuş
ama vit. dışında ilaç kullanıyorsanız yine de fazla tercih etmeyin biliyorsunuzdur greyfurt ilaçların vücuttan atılma süresini uzatıyor

oooo sen şanslısın o zaman hayatım aynı şehirdeyseniz bide süper,bizimki burda da değil anam bursada

sağol valla cimicmecim bende var çamaşırları giyince onlar gibi olmasak ta sırrı var yani gerçekten süperler
ben şimdi yemeğe kaçtım sonra gelirim afiyet olsun hatunlar lop lop et olsun yedklerinzi

kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar

kızlar yemegimide yaptım ama kociş aradı mesai varmış geçikeceğini söyledi.neyse kızımla benim için çalışıyo sonuçta bitanem benim.artık az sonra karnımı doyurucam bende.

kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar

vallamı...anaaamm..desene az kalmış hem de çok az kalmış..ayy çok heycanlanıyorum böyle şeyler duydukça ayaklarımın altı gıdıklanıyo sankim...

yandık işte bu gece de ben rüyalarımda doğururum sürekli...

:1shok: :1shok: yaaaa :1shok:
onlar sezeryanlılardır canım.yoksa normal olsa daha erken degilmi:uhm:

ewet canım 5 tanesi sezeryan 1 tanesi normal. ama yinede düşününce heycanlanıo insan bizim kızlardanda sezeryan yapcak olanlar var sonuçta belki bizde belli olmazki.demekki 1 ay snr bizim listemizde dolmaya başlıcak kafamçokkarıştı
şimdi baktımda yarın benim 34 hafta bitio,zaten şubatın ilk haftası diye görünüo bide azcık erken çıksa al sana ocak,başladı bende walla yusuf yusuf:a015::a015:

Son düzenleme:
afiyet olsun demircool

e artık olmuş armutlar dökülüyor :))
hayırlısıyla doğsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…