2009 Şubat Anneleri

Canım ben en son 31.haftalıkken gittim doktora.Bana nst ile ilgili bişi söylemedi.
Bir dahaki gidişim 3 hafta sonra olacak yani ocağın 12 sinde gideceğim o zamanda
34.haftam tamamlanmış olacak.Geç değilmi yaa.

benımde bır dah kontrolum 36+1 de benım ıcınde gec o zaman neden bıze bahsetmedı dr lar yaa ınsallah bırsey ıcın gec kalmayız herhalde vardır bı bıldıkelrı dımı yaa -tatlicadiarzu-

bende mandalinacıyııııımmmmm hamileliğimden önce meyve diye birşey sürmezdim ağzıma şimdi yemezsem içim yanıyorrr kavruluyorum hem ben 10 küçük mandalina yemiyorum günde 1,5 kg.yı buluyor batırıcam kocişi

ay bakıyorumda cok az kalmıs doguma.hergün doguran arkadaslarımı görüyorum rüyamda valla. sıra banada gelicekmi :) 47 gösteriyo :OOOOOOOOOooo

ee onlar için paradan daha önemli bişey yokki canım:mymeka:

evet canım katılıyorum öyle sinirliyim ki ben 3 aydır doğru düzgün para alamıyorum iş yerimden ama kal demeyi biliyorlar bu halimle sene sonu işlemlerini yapalım öyle çık diyorlar kredi kartımı kredimi ödeyemedim demin bankadan aradılar bağlatmadım dahilime bak dedim bankadan arıyorlar e napalım diyor bizde aynıyız bak bizi de arıyorlar nasıl sinir oldum bayramda 250şer YTL harçlık verdiler herkese öncesi sonrası yok bu insanlar evli barklı ev geçindiriyorlar çoluk çocukları var diye düşünen yok sabah sabah zıpladı sinirlerim yaniiii

ya kızlar ben smileylerimi kullanamıyorum neden tıklıyorum üstlerine çıkmıyorlar

Bütün patronlar vicdansız değil be kızlar yaaaa ben toz kondurmam patroncuklarıma valla :))))
Allah yardım etsin kötü patron elinde olanlara gerçekten zor biliyorum....
Kızlar bu nst işi kafamı karıştırıyo bazı arkadaşlar çok erkenden girmişler ben 32. haftamda gitmiştim en son ama bağlamadı beni neyse bakalım yılbaşından sonra gidicem randevum var ozaman bağlıcak sanırım 35. hafta demişti bikere hem alttan muayene hem nst ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

selam kızlar. beni hatırlayanınız var mı hamileliğmin ilk dönemlerinde giriyodum. sonra iş yoğunluğu nedeniyle ara verdim. şimdi 31+ lardayız

abooowwwwwwww:1shok:banada bakmadı doktor bu sfer nts yaptılarda alttan işine bı uyuzum bı uyuzum bu sfer benım doktorda ac bakalım der heralde acaba acmasak nolur yanı ne gerek varkı bole olaylara hec anlamıyom sankı bısı olcak actığımızla kalcaznaniknanik ben bı daha o doktora gıdemem valla her doktora bı kere gostersem doğumum gelır heralde yedek doktor bulmam lazım:bbo:

merhaba kızlaaaar..

nasıl gidiyo hamişlik. kızlar sizin bebişler dönmüş mü.. benimki hala ters

evet canım nick ini hatırlıyorum?nerelerdesin madem kac zamandır sen klava: bebiş nasıl

iyiyiz ikimizde canım. 1 buçuk ay önce ve 10-15 gün sonrasında ağrılarım oldu hastanede yatıp serum yedim. Erken doğumdan korktu doktorum. sonra geçti çok şükür şimdi iyiyiz. sadece şeyimin ordaki kemikler ağrıyo sizinde ağrıyo mu. çok gezemiyorum ayakta.. yarın doktora gidip 5 hafta açlışabilir raporu alıcam doğum sonrasına atıcam. sen nasılsın bebeğin nasıl

slm kızlar
nst olmazsa olmaz bir test değil ki
hem ayrıca ücretlendiriliyor
drunuz gerekli gördüğünde mutlaka ister
sıkmayın canınızı
benim 28.haftamda çekilmişti ama kasılma önleyici ilacımın devamına karar vermek için
yarın 34.haftam doluyor ve benim durumuma rağmen tekrar nst istemedi

canım çok geçmiş olsun. benim de aynıydı. benim serum dda yaramamıştı tokoliz mi ne işte o tedaviden yaptılar. allahtan durdu o şekilde. ama hala fazla dolanmıyorum. 36 yı bi doldursak hayırlısıyla.

benimde ağrımıştı önemsemedim kendiliğinden geçti ama şimdi bile fazla zorlayamıyorum bacaklarımı sanki esneme hareketi yapmışsında uyuşmuş gibi garip bir ağrı geçmiş olsun

kızzlaar bebişlerin pozisyonları nasıl? başaşağı ters kimlerin ne durumda. benim dönmemiş. doktorum dönmesi zor dedi. biraz da kilolu bi bebek büyük ihtimalle dönmeyecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…