Canım ben en son 31.haftalıkken gittim doktora.Bana nst ile ilgili bişi söylemedi.
Bir dahaki gidişim 3 hafta sonra olacak yani ocağın 12 sinde gideceğim o zamanda
34.haftam tamamlanmış olacak.Geç değilmi yaa.
masallah cnm yaa bende hamilelikten önce mandalini hic sevmezdim simdi günde yaklasik 10 kücük mandalin yiyorum doktoruma sordum sakincasi varmi cok yersem diye hayir yok dedi iyice sevindirik oldum :dance:
sende benim gibi cantanda devamli ayva bulunduruyormusun cnm ? benim cantamda 5 tane mandalin devamli bulunur cokacimcoook
ee onlar için paradan daha önemli bişey yokki canım:mymeka:
ay bakıyorumda cok az kalmıs doguma.hergün doguran arkadaslarımı görüyorum rüyamda valla. sıra banada gelicekmi :) 47 gösteriyo :OOOOOOOOOooo
hadi yine iyisin sen canım şafak 60 olanlar napsınnnnn
hayatım zaman cok cabuk geciyor merak etme.belki benden önce dogurursun :sm_confused:
Bütün patronlar vicdansız değil be kızlar yaaaa ben toz kondurmam patroncuklarıma valla :))))
Allah yardım etsin kötü patron elinde olanlara gerçekten zor biliyorum....
Kızlar bu nst işi kafamı karıştırıyo bazı arkadaşlar çok erkenden girmişler ben 32. haftamda gitmiştim en son ama bağlamadı beni neyse bakalım yılbaşından sonra gidicem randevum var ozaman bağlıcak sanırım 35. hafta demişti bikere hem alttan muayene hem nst ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
selam kızlar. beni hatırlayanınız var mı hamileliğmin ilk dönemlerinde giriyodum. sonra iş yoğunluğu nedeniyle ara verdim. şimdi 31+ lardayız
evet canım nick ini hatırlıyorum?nerelerdesin madem kac zamandır senklava: bebiş nasıl
iyiyiz ikimizde canım. 1 buçuk ay önce ve 10-15 gün sonrasında ağrılarım oldu hastanede yatıp serum yedim. Erken doğumdan korktu doktorum. sonra geçti çok şükür şimdi iyiyiz. sadece şeyimin ordaki kemikler ağrıyo sizinde ağrıyo mu. çok gezemiyorum ayakta.. yarın doktora gidip 5 hafta açlışabilir raporu alıcam doğum sonrasına atıcam. sen nasılsın bebeğin nasıl
iyiyiz ikimizde canım. 1 buçuk ay önce ve 10-15 gün sonrasında ağrılarım oldu hastanede yatıp serum yedim. Erken doğumdan korktu doktorum. sonra geçti çok şükür şimdi iyiyiz. sadece şeyimin ordaki kemikler ağrıyo sizinde ağrıyo mu. çok gezemiyorum ayakta.. yarın doktora gidip 5 hafta açlışabilir raporu alıcam doğum sonrasına atıcam. sen nasılsın bebeğin nasıl