2009 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,
Evet işe gelenlerden biride benim hala :KK43:
Zor oluyo ama ne yapcaksın iştee...
Bugün uyuyakalmışım apar topar zor geldim işe.
Havada aydınlanmıyo artık onun için kalkmak zorlaştı iyice sıcak yataklardan
Nee yapalım allah sağlık versinde bir süre daha böyle gidip gelmelere devam...

gunaydın canım..desene aynı kaderı paylasıyoruz senağlama ama olsun az kaldı tek tesellımız bu sen ne zaman ayrılıyorsun hayatım
?

gunaydın canım..desene aynı kaderı paylasıyoruz senağlama ama olsun az kaldı tek tesellımız bu sen ne zaman ayrılıyorsun hayatım
?

Canım ben şubatın başında ayrılıyorum.1 ay daha çalısmayı planlıyorum bakalım.Bu hafta rapor alıp işyerime vericeğim.

bırakın gitsin işlerihamişler yapsın patronlar :kahve:
alın çayınızı kahvenizi elinize uzatın bacaklarınızı yada öyle yapıyomuş gibi düşünüp çalışmaya devam edin yoksa kapıya koyar bu vicdansız patronlar :eek:klava:

Canım ben şubatın başında ayrılıyorum.1 ay daha çalısmayı planlıyorum bakalım.Bu hafta rapor alıp işyerime vericeğim.

canım hayırlısı hadı..kaç haftalıksın sen tam olarak ınsallah planladıgın gıbı olur..ben 36 haftada bırakıcam kısmetse

bırakın gitsin işlerihamişler yapsın patronlar :kahve:
alın çayınızı kahvenizi elinize uzatın bacaklarınızı yada öyle yapıyomuş gibi düşünüp çalışmaya devam edin yoksa kapıya koyar bu vicdansız patronlar :eek:klava:

dogru dıyorsun vala vıcdansızlarr..ben ıkı aylık elemandım hamıle kaldım hamıle kaldım dıye ısten cıkarmaya kalktı benı sonra oglu falan konustu kalsın dedı tmm dedı ama bır sartla SSK durdurulacak onun yuzunden sıgortam yok senağlama sankı ona ne zararım varsaa..

benim kız acayip tekmelemeye başladı
ne oluyo yawwww
her gece sancım oluyo benim neden acep

ee normal canım ya artık yavas yavas doguma hazırlanıyor bunye..yalancı sancılar basladı artık.bazen benım oğlanda tekmelıyor sankı fırlıcak sanıyorum.gercı kızlar daah hareketlı oluyorlar erkeklere gore senın daha kıpır kıpır dır..kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı hadı..kaç haftalıksın sen tam olarak ınsallah planladıgın gıbı olur..ben 36 haftada bırakıcam kısmetse

Bu hafta 32.hafta bitiyorum.3 hafta kala bırakıyorum bende.Şubat başına geliyo.Şubatın 20 si en geç doğum zamanı.
Sen kaç haftalıksın sendede elde ayakta şişmeler oluyomu özellikle sabahları.

slm kızlar

ezgim ve nur hoşgeldiniz aramıza

drdan geldik canlarım
bebişimiz 2119 gr olmuş 33+2 deyiz
en sonunda 2kgmı geçtik :)))

ama yataktan çıkma iznim halen yok :KK43:
serviks uzunluğu ölçerdi dr her kontrolde bu sefer ölçecek bişey bulamadı
:p
dikişlere dayanmış oğluş
alttan bakalım bi dedi
allahtan hazırlıklıydım sedyede altıma yastık falan koyup elle bakttı
nasıl bişeydir bu ya gözle görmeden çok iyi dikişler henüz gerilmemiş dedi
bu kadın doğumcuların gözleri elleri sanırım :))

fakat dikişlere dayalı olduğundan daha ayağa kalkma dedi
15 gün sonra gel ondan sonra yavaştan kalkarsın şu yılbaşını geçirelim bir bakalım dedi
zaten kalkar kalkmaz suyun gelir gibi dedi

ayrıca ben dra şu arada sertleşme olayını sordum
gündüzleri saatte 1 kez geceleri yarım saatte 1 kez olması normal dedi
1 saatte sık sık olursa onun için tedirgin olun sadece dedi

vidicim eşine buradan kocaman bravo valla

maşallah bebişine. ama hala çıkmaya hevesli. pek atak bişey olacak belli.
kızlar nete giremediğim süre içinde aklım hep sizlerdeydi. haftaya izne ayrılıyorum. evde net olursa rahat rahat görüşürüz inşallah.

dogru dıyorsun vala vıcdansızlarr..ben ıkı aylık elemandım hamıle kaldım hamıle kaldım dıye ısten cıkarmaya kalktı benı sonra oglu falan konustu kalsın dedı tmm dedı ama bır sartla SSK durdurulacak onun yuzunden sıgortam yok senağlama sankı ona ne zararım varsaa..

ee onlar için paradan daha önemli bişey yokki canım:mymeka:

Bu hafta 32.hafta bitiyorum.3 hafta kala bırakıyorum bende.Şubat başına geliyo.Şubatın 20 si en geç doğum zamanı.
Sen kaç haftalıksın sendede elde ayakta şişmeler oluyomu özellikle sabahları.

bende bugun tam 33. haftamı doldurdum.34 gırdım.benımde dogum 13 subat gorunuyor.ama subat basında bekleyebılırız dedı dr.ocak ayından 2 hafta calısırım muhtemelen en gec 14 ocak ta bırakıcam..sabahları 7 de evden cıkıyorum o cok zor oluyor benım ıcın daha gec cıksam 1 saat bıle cok ıyı olacak ama secenegım yok ıste.ellerımde cok ama cok nadır sısme var.ben masallah cok ıyım yaa yuzum falan sısmedı ayaklarımda dahıl.gayet ıyı gısıyorum gorenler sasırıyor dıyebılıırm.hihoyyyt inşallah boyle devam eder..:Saruboceq:
sende basladı sanırım sısmeler?

Günaydın kızlar sabah sabah epey konuşmışsunuz.bende bu cuma sonunda izne ayrılıyorum.izindeyken maaşını alacak var mı aramızda kızlar bizim cimriler hiçbişiyden bahsetmiyolar yasal hakkımsa bastırıp alıcam maaşımı ona göre.

Günaydın kızlar sabah sabah epey konuşmışsunuz.bende bu cuma sonunda izne ayrılıyorum.izindeyken maaşını alacak var mı aramızda kızlar bizim cimriler hiçbişiyden bahsetmiyolar yasal hakkımsa bastırıp alıcam maaşımı ona göre.

günaydın canım bugün erkenciyiz :)))
hadi sevindim sizde tatil yapın azcık
yasal hakkınsa tabi al paranı!!!

sanada gunaydın canım..vala benım sıgortam yok ama cıkarken calısmıs oldugum nekadar gun varsa parasını alıp cıkacagım sıgorta olsa dahı alıcaktım.senınde alman lazımm..bence

2 gün sonra tekrar nst ye giricem ne çabuk geçmiş bir hafta olmuş kızımı göreli..

canım ya benım cumartesı kontrol vardı dr.um benı nts ye almadı cumartesı 32+4 duk.bugunde 33 olduk.bır dahakı randevu 14 ocakta.bu normal mı sence gırmeyısım tuhaf mı yoksa -tatlicadiarzu-

selam kızlar verilmiş sadakam varmış dün banyo yaparken iskemle kaydı ve düştüm bugün doktora gittim şükürki bebeğime birşey olmamış ama pazartesi hastanye gel tahlil yapalım dedi LÜTFEN BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN VE YALNIZKEN BANYO YAPMAYIN eşim satranç oynamaya gitmişti bir kaç gündür temizlikten sonra akşam 8buçuga kadar falan satranç oynuyordu arkadaşıyla onunla da küsüm dargın dargın konuşyorum bu arada bebeğim 30+6 ve 1800 gr olmuş doktor iyiy dedi şubatın ilk haftası 15 gün erken yapacakmış sezeryanımı kas hastalığım içinde bir ilaç verdi aslında kullanmaya çekiniyorum ama dayanılmaz ağrılarım var kendinize iyi bakın kızlar dediğimi de lütfen yabana atmayın

ah canım çok geçmiş olsun. bir sorun olmamasına sevindim. ben de hep evde yalnızken banyo yapıyorum. hatta bebek olduktan sonra nasıl banyo yapacağımı şimdiden düşünmeye başladım. onu tutacak birilerini beklersem bitlenebilirim.

bilmiyorum canım ama 32.haftadan itibaren nstye çağırıyolarmış
bi dahaki gittiğindenstye bağlarlar kesin

bilmiyorum canım ama 32.haftadan itibaren nstye çağırıyolarmış
bi dahaki gittiğindenstye bağlarlar kesin

Canım ben en son 31.haftalıkken gittim doktora.Bana nst ile ilgili bişi söylemedi.
Bir dahaki gidişim 3 hafta sonra olacak yani ocağın 12 sinde gideceğim o zamanda
34.haftam tamamlanmış olacak.Geç değilmi yaa.

X