Canım ya sorma bende çok otlakçı oldum adam elinde bişeyler yiyor bi ısırık derken ona bile izin vermiyorum, sanırım hormonlardan herşeye çabucak alınıyoruz
kızlar ya birşey sorucam bugün bende acayip bir doymamazlık durumu var öğle yemeği yedim sabah kahvaltı ettim yarım saat önce bidaha ekmek arası yedim midem kazınıyor size de oluyormu oluyorsa nasıl geçiyor hayır şimdi iştah açılması yaşamanın zamanı değil öküz gibi oldum kendimi taşıyamıyorum o yüzden yani
kızlar birçoğumuzda var sanırım aynı şey.bende de durum aynı.hatta eşim eline yemek için bişey almaya görsün hemen atlıyorum bende istiyorum diye.Dün gece yine bişeyler atıştırıodu bende yanaştım yanına buda bana gayet şirince bi şekilde''aşkım sen hiç doymucakmısın bebiş gelene kadar ''dedi. ayy ben kendimi nasıl kötü hissettim bide gözlerim doldu böylesenağlama yazık adamda takıldığına takılcağına pişman oldu:))
ya kızlar sizin yemek benim derdimde ayva .hasatsı oldum ayvanın sanki hayatımda ondan güzel hiç bir şey yokk . bu kadar bişeye aşaerebileceğimi hiç sanmıyodum bide derler ya ayva yiyenin çoçuğu gamzeli olur benimkinde herlde kocaman bi oluk olurr. günde 3 dört tane yiyorum çok seviyorummm
valla canım bende taşıyorum bana da iş yerine getiriyolar bi tane demet ablam var sırf enim için getiriyo günde 1 tane ama mandalini bende senin gibi başlarda öle yiyodum şimdi mide yanmalarım olduğu için çok iyi gelmiyor yoksa bende çok seviyodum
aloooo uyanın kızlarrr sabah olmuşş hahaha
gunaydın canımm..uyku mu tutmadı senı erkencısın?ben işe geldıgım ıcın mecburiyetten erkenciyim:çok üzgünüm:
slm cnm eşim bugün erkenden uyandı, bi müşterisi aradı erkenden bende bişeyler atışırayım dedim çünkü bizim minnoş kazımış içimi :ecrin_bebek:
sonrada uyku tutmadı..
çalışmak eminim çok zor oluyodur hele böyle soğuk kış aylarında sabah uyanmak dahada zordur..
allah kolaylık versin valla çalışan annelere..
Günaydın kızlar iyi sabahalar