2009 Şubat Anneleri

abooowwwwwwww:1shok:banada bakmadı doktor bu sfer nts yaptılarda alttan işine bı uyuzum bı uyuzum bu sfer benım doktorda ac bakalım der heralde acaba acmasak nolur yanı ne gerek varkı bole olaylara hec anlamıyom sankı bısı olcak actığımızla kalcaznaniknanik ben bı daha o doktora gıdemem valla :eek:her doktora bı kere gostersem doğumum gelır heralde yedek doktor bulmam lazım:bbo:

Ama öyle deme tatlım baksınlar ki normal mi olcak sezeryan mı belli olsun biran önce sıkıntıdan kurtulalım yani henüz bişi belli deil ayy dün gittim ağda falan işim vardı hallettim şuan çok rahatım ani bi durum olur alttan ağrılarım çok oluyo kontrolü erken yapar falan delikafaduldendelikafadulden

size de çok geçmiş olsun kızlar.
aranızda çalışan var mı? ben şimdi 31+4 teyim yarın gidicem doktora ve çalışabilir raporu alıcam. önceden doktora rica etmiştim benim doğumu biraz erken göstersinde erken doğarsa ya da sezeryann olursa izinlerim yanmasın diye .. ama kabul etmedi. yarın gittiğimde tam zamanı oluyo sanırım yani bu hafta alamamız gerekiyo değil mi?

size de çok geçmiş olsun kızlar.
aranızda çalışan var mı? ben şimdi 31+4 teyim yarın gidicem doktora ve çalışabilir raporu alıcam. önceden doktora rica etmiştim benim doğumu biraz erken göstersinde erken doğarsa ya da sezeryann olursa izinlerim yanmasın diye .. ama kabul etmedi. yarın gittiğimde tam zamanı oluyo sanırım yani bu hafta alamamız gerekiyo değil mi?

Canım ben tam 32. haftamda gittim bi sorun olmadı raporumu aldımm :dance:
Ama hala çalışıyorum raporlu tabi işverenimle halledicez biz şu resmi işlemlerim hallolsun istedim biran önce ama bikaçgünün sorun olucağını sanmam
Tatlım bide dr lar sezeryan yapmak için dönmemiş falan diyebiliyorlar alıştırmaya çalışıyorlar sezeryan fikrine ben çok dr değiştirdim bu yüzden bana da 7. ay başında dönmemiş sezeryan olursun sen dedi başka dr a gittim ne demek o son anda doğum zamanı bile dönen var dedi içim rahatladı ve şuanda doğru pozisyonda baş aşağıda dönmüş ama işte herkes farklı dönmesse dönmez :)) hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ben çalışabilir raporu alıcam. işim gayet rahat ama tabi benim halim ne olacak bilmiyorum 5 hafta daha çalışayım diyorum ama heralde kendimi iyi hissetmezsem istediğim zaman ayrılabilirim değil mi?

iyiyiz ikimizde canım. 1 buçuk ay önce ve 10-15 gün sonrasında ağrılarım oldu hastanede yatıp serum yedim. Erken doğumdan korktu doktorum. sonra geçti çok şükür şimdi iyiyiz. sadece şeyimin ordaki kemikler ağrıyo sizinde ağrıyo mu. çok gezemiyorum ayakta.. yarın doktora gidip 5 hafta açlışabilir raporu alıcam doğum sonrasına atıcam. sen nasılsın bebeğin nasıl

canım teşekkürler teyzesi biz iyyiz kızımla.maşallah büyüdü heralde artık sıgamıyo gibi geliyo.cünkü deli gibi tepinirdi olmuyo artık öyle hep dönüyo içeride.sanada cok gecmiş olsun canım dikkatli ol

özlemim bu ağda olayı cok fena ya bende acaıp alerjı yapıo kafamçokkarıştıoldum olası bıde şimdi gebelik var cesaret edemıyorum ya bısey olursa dıye acıl bır durumda cok fena resıl olcam gözlerımı kapatıp bas bas bağırcamdelikafadulden acıkları kapatmak ıcın galıba baska bısey aklıma gelmıorrr:roflol:

bende gidecem ama daha önce hiç gitmedim geçen ay eldiveni taktım Allah ne verdiyse öyle yarım yamalalak aldım ama bu ay artık gitmek lazım şöyyyle pırıl pırıl olsun da ama utanıyorum yaaaa

kızlar tatos vardı o nerde
tatoşun meleği biraz acele etti hemen geldi teyzesi ama genel olarak durumu iyi çok şükür tatoşumuz üzülüyor biraz ama biz kötü birşey olmayacağını bilidiğimiz için onu teselli ediyoruz yakın zamanda çıkar minik bebiş inşallah sende dua et teyzesi

bende gidecem ama daha önce hiç gitmedim geçen ay eldiveni taktım Allah ne verdiyse öyle yarım yamalalak aldım ama bu ay artık gitmek lazım şöyyyle pırıl pırıl olsun da ama utanıyorum yaaaa[/QUO

ben 5.ayımdan berı gıdıyorum.ilk gittiğimde bende cok utandım cunku hep kendım alıyodum ılk defa bırıne actım.ama sımdı alıstım delikafadulden acıyorum valla..ıyı oluyor bıdee ugrasmıyrum hihoyyyt

ay doktora aç hemşireye aç ağdacıya aç bir hal oluyoruz nedir bu kadınların çektiği yahu

mrb kizlarrr biz bugün kocisle kocaman bi 4 yili acisiyla tatlisiyla devirdik 5. yilimiza adim atiyoruz :nazar: ogluslarimizla :asigim: ... evlilik yil dönümümüz cok heyecanliyim sanki yeni evliler gibi elim ayagim tutustu , birbirimize hediye alamadik o bana bi küpe aldi ama ben istedim normal bi küpe yeter dedim altin yada gümüs olmasi önemli degil önemli olan sakliyabilcegim bisey olsun dedim ... cok alincaklarimiz masraflarimiz var simdi bide onu zor duruma sokmak istemem düsünmesin bu ay sonunu nasil gecistiricez diye :asigim:
benim hediyemse belli ona dünyanin en iyi hediyesini verdim bebegimiz olucak :teytey:

simdi mutfaga geciyorum ve kocise coooook güzel yemekler yapicam tabii yüzüme gözüme bulastirmassam sırnaşık şey ,dis etim agriyor ama doktorlar heryer kapali artik parasetamol alip ona belli etmicem tadi kacmasin kocisin
rabbim kocislerimize ve bebislerimize uzun ömür saglik versin
hic bir yuva bozulmasin ins. :nazar:
3. kisiler hayatimizdan ve bizden hep uzak dursunlar :Saruboceq:
3 günlük bi tanisma sonrasinda nisanlandik bi kac ay beraber yasadik evlendik ,cok cabuk karar verdik ama okadar dogru bi karar vermisiz ki :asigim:
iyike onunla evlenmisim kocisimi ben coook seviyoommmmmm :asigim:

ben mutfaga kaciyorum canlarim Şeniz

kücükkedicim bayadir giremiyordun cok uzun ayri durma bizden merak ediyoruz cnm

tebrıkler cımcımecım daha nıye uzun senelere oğullarınızla bırlıkte saglıkla tabııı..kolay gelsın sana guzel bır masaa hazırlaa..bugunun tadını cıkarınn..

bende gidecem ama daha önce hiç gitmedim geçen ay eldiveni taktım Allah ne verdiyse öyle yarım yamalalak aldım ama bu ay artık gitmek lazım şöyyyle pırıl pırıl olsun da ama utanıyorum yaaaa

amaaan ne utanıyosun :))

10 dk çok acırsa yavaş yavaş en fazla 15 dk sürüyo...ama ben normalde sir yaptırıyodum fakat kuaförüm(arkadaşım aynı zamanda) sir ağdayı daha sert çektiğimiz için canın acır o yüzden bi dahakine normal yaptığımız ağdadan yapalım dedi çok hoplatmak istemedi beni..gerçekten onunla yaptı minik minik ve o kadar az hissettimki sanki bacağımı ağda yapıo onun acısı gibiydi tavsiye ederim..bu ağdayı çok asılmadan çekiyo..

X