- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
haklısın canım..bu rezene ve boza yı dogumdan sonramı içmeliyiz yoksa şimdiden mı baslamalıyız?CADIARZU
kızlar bebeğin mobilyası perşembe günü geliyomuş perdesi de tam o gün dikiliyo ayy çok heyecanlanıyorum odası da biticek inş.
ay ne guzel annesı valla oda gelıo ama ıs orda bıtmıo gırıp cıkıp bısıler yapası gelıyo ınsanın yanı o heyecan hıc bıtmıo hayırlı olsun cnm
kızlar bebeğin mobilyası perşembe günü geliyomuş perdesi de tam o gün dikiliyo ayy çok heyecanlanıyorum odası da biticek inş.
Kızlar selamlar yazdıklarınızın tamamını okuyamadım , Hafta sonu ablamdaydım . Ctesi de kontrolümüz vardı 1500 gr olmuş bebeğim 42 cm de boyumuz . Sonra eklerim resimlerini .Beşiğimizin resmini ekledim bende :))
Ya ctesi akşamı ödüm patladı hani bahsetmiştim arkadaşım doğum yaptı diye yağları falan akmıştı o işte . Ctesi gecesi o ve eşide ablama yemeğe geldiler bebekte kolik olmuş kız sadece çorbasını içebildi o da bebeği ayağında sallarken bir başladı ağlamaya yazık yavrum mosmor oluyor şok olduk 30 dakika falan hiç durmadan ağlayınca duramayıp gittiler Karı koca perişanlar .Canım arkadaşım Bana tek tavsiyesi sakın üşütme özellikle ayaklarını dedi o Sıcak basmaları nedeniyle klima karşısında duruyordum diyor ve kimseyi dinleme bebeğin doymuyor demiş herkes basmışlar mamayı şimdi günde sadece 1 yada 2 kez anne sütü verebiliyormuş şakır şakır akan sütlerim ziyan oldu diyor .Ben korkmaya başladım kızlar çok feciydi
KIzlar tekrar günaydınn..naparsınız bakalım?
Cimcime brz daha iyi olmana sevindim canım,doyurabildinmi karnını peki?
Ssaslan canım benim ufaklıkta aynı yer değiştirmiyor ve ayaklarını,poposunu yaslıyor.bide öyle bir yukarı doğru uzatıyorki diyorum az daha ağzımdan çıkaracakyerim ben onların ayağını poposunuu yaaaa:)))
Nestlecim aynı ağrılar olmuştu hayatım bendede.Ssaslanın deiği gibi bel kaynaklı olduğunu smylemişti doktorumda,artık ağır gelmeye başlıyorlar tosuncuklar bize:1rolleyes:
Özlemim sen 32.hafta iznini alıpta hala çalışıyormusun anlamadım?yoksa çalışabilir raporumu aldın:uhm:
çok saol canım.bana da öle geliyo sanırım odasından çıkmak istemicem ne çabuk geçti zaman 9 ay diye düşününce hiç geçmicekmiş gibi geliyodu
Kızlar selamlar yazdıklarınızın tamamını okuyamadım , Hafta sonu ablamdaydım . Ctesi de kontrolümüz vardı 1500 gr olmuş bebeğim 42 cm de boyumuz . Sonra eklerim resimlerini .Beşiğimizin resmini ekledim bende :))
Ya ctesi akşamı ödüm patladı hani bahsetmiştim arkadaşım doğum yaptı diye yağları falan akmıştı o işte . Ctesi gecesi o ve eşide ablama yemeğe geldiler bebekte kolik olmuş kız sadece çorbasını içebildi o da bebeği ayağında sallarken bir başladı ağlamaya yazık yavrum mosmor oluyor şok olduk 30 dakika falan hiç durmadan ağlayınca duramayıp gittiler Karı koca perişanlar .Canım arkadaşım Bana tek tavsiyesi sakın üşütme özellikle ayaklarını dedi o Sıcak basmaları nedeniyle klima karşısında duruyordum diyor ve kimseyi dinleme bebeğin doymuyor demiş herkes basmışlar mamayı şimdi günde sadece 1 yada 2 kez anne sütü verebiliyormuş şakır şakır akan sütlerim ziyan oldu diyor .Ben korkmaya başladım kızlar çok feciydi
ayy çok kötü hamileliğindeki soğuk algınlığındanmı bebek kolik olmuş?morarmalar falan ondanmıymış.:1shok:ay eğer ondansa ben hiç dikkat etmiyorum.geceleri sıcak basıyor diye üstüm sürekli açık uyuyorum.
Çok kilolu olduğu için sezeryan sonrası dikişleri tutmamıştı yağları akmıştı. O da ayrı bir konuderinzlm ne yağı akmış ben anlamadım neresinden akmış ayyy valla bende yalınayak başı kabak geziyorum ama napiim yaaa afakanlar basıyoooo