2009 Şubat Anneleri

vidicim cok kötü gercekten bende cektim bunu oglumda bilgin icin saol tatlim

Rica edrim güzelim.
ayy çok zor gerçekten ya.ben başkasının çocuğu bile öyle ağlama krizine girince dayanamıyorum odadan falan çıkıp bende ağlamaya başlıyorum,kendi çocuğumda naparım bilmiyorum.Aman Allah hepimize sakin uslu,sağlıklı bebişler versin:Saruboceq:

AMINNNNNNN AMINNNN
bak aklima ne geldi hani biz kadinlar bazen diyoruz ya aman yaramaz olsunda saglikli olsun diye ..
ben bigün hic unutmuyorum eski kayinvalideyle hastaneye gidiyorduk dedimki ona aman saglikli olsunda devamli aglasin klava: 18 yasimin icindeydim daha oda hemen beni uyarmisti sakin öyle dua etme diye
oglum dogduktan sonra hic huzurlu bi bebek olmadi devamli agladi sabahlara kadar 2 yasina girdide yavas yavas aglamalari birakti düsünsene cnm metroda ciglik cigliga bagiriyordu tüm insanlarin gözü sende ..bunlar nasil anne baba diyen bakislariyla ..
bir gün esimle ben aglamistik yolda okadardi yani

simdi hem uslu hemde saglikli olsun diye dua ediyorum oglum nezaman yaramazlik yapsa hemen dua okumaya basliyorum kardeside öyle olmasin diye :Saruboceq:

Bize gelen arkadaşın çocuğu 11 aylık uyurken birden ağlamaya başladı eli kolu kas katı kesildi annesi açamadı nasıl korktu kız varya çok ağladı çocuk ama gözler kapalı uykusunda oldu sonra sakinleşti ama bu 15-20 dk sürdü çocuk sonra normale döndü annesini emmeye başladı ilk defa böyle olmuş havale falan sandık ama ateşide yoktu ben okadar çok korktumki salak gibi oldum gerçekten ben de bu konularda soğuk kanlı olamam hayatta naparım bilmem

Son düzenleme:
Kız cimcime gerçekten dediğin doğru haaa hem uslu olsunlar hem sağlıklı ben oğlumla konuşuyorum uslu akıllı bi çocuk olucaksın dimi annecim diye bakalım beni dinlicek mi:))))

ben büyük konuşuyorum hep ama çocuk dediğin biraz yaramaz olacak yaaa öyle kös kös oturan çocuk mu olur gelicek benle kudurucak tepinicez evde bir takım şeyleri karıştırıcaz ki öğrenicez ama başka yerde yaramazlık yok her şey ev sınırları dahilinde

tatlim tabiiki dedigin gibi ama benim bahsettigim farkli benm yaramaz metroda elimi tutmak istemiyordu arabasindan inmek istiyordu yada istedigi biseyi alamayinca cigligi basip kendini yerlere atiyordu resmen kriz geciriyormus gibi neyseki krese baslayinca düzeldi :dance: hayla yaramaz ama cok sükür artik kendini yerlere atip cigliklar atmiyor yollarda hihoyyyt
onlarla bogusmak bi baska oluyor zaten canim yaaaaa :asigim: gidip poposundan göbeginden issirasin geliyor kaydirigubbakcemile3

Canım benim ah ahhh keşke dediğin gibi olsalar,evde kudursak dışarda uslansak.Biz dua edelimde Allahım gönlümüze göre versin.Cimcime doğru söylüyo benim annemde derdi bişiy isteyince tam düzgün bi şekilde iste Allah veriyo diye.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazamıyorum sıze..ama zevkle okuyorum..korkularımız,sevnclerımız,ne kadarda benzer. yasadıgımım bı olumsuzluk oldugunda hemen sizleri acıyorum nette ..bakıyorum benzerlerı var ve kotu şey degıl içime kocaman su serpılıyor.oglumun odasının kagıdı dosendı ..istanbuldan aldıgım ıvır zıvır neyı varsa onlar geldı eve şenlık gledı kendısı glemeden babasıyla herseyını seve seve yerleştırdık evın içinde pusetıyle dolaştım cok eglencelı..sıra odasında ınsallah 15 ocak gıbı yolluyacaklar bıze ve sonra kendım ıcın alışveriş yapıcam gecelık vs..sonrada canta mı hazırlıycam ve erdemımı beklemeye baslıycaz..bu arada 15 ocak gıbı ucak yolculugu yapmamda sakınca varmıdır acaba o donemde 35.haftamda olucam cevaplarınızı beklıyorum hepınıze sevgıler

merhaba canım,ne güzel sende bitirmişsin biçok hazırlığını:)
canım uçak yolculuğu için doktorunn rapor vermesi gerekiyor,yoksa kabul etmiyorlar uçağa.herhangi bi sorunun yoksa bi problem olacağını düşünmüyorum ama en sağlıklısına doktorun karar verir tabiki

gözün aydın canımmm eminim çok eğlenceli olmuştur.Uçak konusunda doktora danış derim basınç dolayısıyla erken doğum falan riski olabiliyor.

cnm hos geldin ,benim doktorum 8. ayima kadar ucak yolculugu yapabilirsin demisti
ama sen genede kendi doktoruna danis hepimizin hamileligi farkli geciyor kimimizin riskleri var kimimizin yok
biz nekadar söylesekte en dogru karari doktorun vericek tatlim :CüvCüv:

kızlar ya birşey sorucam bugün bende acayip bir doymamazlık durumu var öğle yemeği yedim sabah kahvaltı ettim yarım saat önce bidaha ekmek arası yedim midem kazınıyor size de oluyormu oluyorsa nasıl geçiyor hayır şimdi iştah açılması yaşamanın zamanı değil öküz gibi oldum kendimi taşıyamıyorum o yüzden yani

o açlık bendede var canım şu an bile elimde meyveyle yazıyorum.ilk başlarda hiç kilo almamıştım nasıl korkuyordum alamıcakmışım gibi ama şimdi maaşallah 32. haftamdayım 13 kiloyu devirdim şişkota oldum kaydirigubbakcemile3

Sorma canım ya o bende de var sürekli bişeyler yemek istiyorum, üstelik açlıktanda değil benimki tamamen oburluk,ama dikkatte etmezsek sonu kötü nası vericez onca kiloyu

kızlar birçoğumuzda var sanırım aynı şey.bende de durum aynı.hatta eşim eline yemek için bişey almaya görsün hemen atlıyorum bende istiyorum diye.Dün gece yine bişeyler atıştırıodu bende yanaştım yanına buda bana gayet şirince bi şekilde''aşkım sen hiç doymucakmısın bebiş gelene kadar ''dedi. ayy ben kendimi nasıl kötü hissettim bide gözlerim doldu böylesenağlama yazık adamda takıldığına takılcağına pişman oldu:))

ay benimki daha çok tetikliyo beni akşam eve glince tatlı bişeyler yokmu demiyomu...ya ben zaten dayanamıyorum tatlıya,hazır oda istiyo diye başlıyorum tatlı bişeyler aranmaya evde yapacak bişey bulamadımmı...ceza olarak doğru dışarı gönderiyorum onu tatlı almaya .e kendi kaşınıyo dimi ama.
şu tatlıdan bi vazgeçsem eminim kilo almıcam

Canım ya sorma bende çok otlakçı oldum adam elinde bişeyler yiyor bi ısırık derken ona bile izin vermiyorum, sanırım hormonlardan herşeye çabucak alınıyoruz

Takvimin doğrumu? bende en geç doğuracak şubat annesi benim sanıyordum bebişin 28 şubatta mı gelicek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…