2009 Şubat Anneleri

Canım ya sorma bende çok otlakçı oldum adam elinde bişeyler yiyor bi ısırık derken ona bile izin vermiyorum, sanırım hormonlardan herşeye çabucak alınıyoruz

amann bu hormonlar varya,ben zorlanmıom ama eşim çok zorlanıokaydirigubbakcemile3 ama napiim ya ben hiç farkına bile varmıyorum,çok alıngan ve aynı zamanda kıskanç olmuşum:jeyyar: öyle diioo

iyiakşamlar hanımlar işten geldim annecim yemek getirmiş bana afiyetle yedim birazdan kociş gelicek ama evde yemek yok o nedenler yazdıklarınızı okuyamadım bugün raporumu verdim işyerine 5 hafta daha paşa paşa çalışıcam ocak 20 gibi izne ayrılırım heralde hava soğuk işler durgun ben iyice ağarlaştım canım hiç çalışmak istemiyor ama doğumdan sonrasını düşünüyorum bebeğimle bir ay daha fazla kalabilmek için buna mecburum

kızlar ya birşey sorucam bugün bende acayip bir doymamazlık durumu var öğle yemeği yedim sabah kahvaltı ettim yarım saat önce bidaha ekmek arası yedim midem kazınıyor size de oluyormu oluyorsa nasıl geçiyor hayır şimdi iştah açılması yaşamanın zamanı değil öküz gibi oldum kendimi taşıyamıyorum o yüzden yani

cnm ayni sorun bendede var cokacimcoook
devamli bi arayis icindeyim hani ac degilken bile gidip mutfakta ne var ne yok diye kurcalar oldum kaydirigubbakcemile3
evde bisey eksik mesela onu almaya gidiyorum baska seylerde alip geri geliyorum
anlicagin tok evin ac kedisi oldum :roflol: cokacimcoook
gece cok canim bisey istediginde yogurt meyva havuc gibi seyler yiyorum cnm ben ( ama bazende kek vs.cokacimcoook ) ayva cok tok tutuyor bide a.s.

kızlar birçoğumuzda var sanırım aynı şey.bende de durum aynı.hatta eşim eline yemek için bişey almaya görsün hemen atlıyorum bende istiyorum diye.Dün gece yine bişeyler atıştırıodu bende yanaştım yanına buda bana gayet şirince bi şekilde''aşkım sen hiç doymucakmısın bebiş gelene kadar ''dedi. ayy ben kendimi nasıl kötü hissettim bide gözlerim doldu böylesenağlama yazık adamda takıldığına takılcağına pişman oldu:))

sekerim seninki iyi demis gene
benimki benim 48 kilo oldugum fotografi alip pc ye ekran resmi yapmisti gecenlerde (simdi 65 kiloyum 51 kiloyla hamis kaldim )
bide söylenip duruyor simdi hamilesin yiyebilirsin dogum sonrasi bukadar yiyemiceksin diye :1shok: senağlama :roflol:
yada dogum sonrasi su hareketleri yaparsin daha iyi kilo vermek icin falan diyor bana yaa laelaelaelaelae bende nerden biliyorsun kilo vermek istedigimi ben memnunum kilolarimla vermeyi düsünmüyorum dedim :jeyyar: naniknanik benimki bi afalladi kizlar görcektiniz suratini :roflol:

kızlar iştah konusunda bende bugün en abartılı günümü yaşıyorum diyebilirim.doymak nedir bilmedim.daha dur bakalım günde bitmedi zaten uyuyana kadar yolu var bunun.:roflol:
fil gibi oldum yaaaa..delikafadulden şimdide canım tatlı istiyor iyi mi delikafadulden

ya kızlar sizin yemek benim derdimde ayva .hasatsı oldum ayvanın sanki hayatımda ondan güzel hiç bir şey yokk . bu kadar bişeye aşaerebileceğimi hiç sanmıyodum bide derler ya ayva yiyenin çoçuğu gamzeli olur benimkinde herlde kocaman bi oluk olurr. günde 3 dört tane yiyorum çok seviyorummm

ya kızlar sizin yemek benim derdimde ayva .hasatsı oldum ayvanın sanki hayatımda ondan güzel hiç bir şey yokk . bu kadar bişeye aşaerebileceğimi hiç sanmıyodum bide derler ya ayva yiyenin çoçuğu gamzeli olur benimkinde herlde kocaman bi oluk olurr. günde 3 dört tane yiyorum çok seviyorummm

masallah cnm yaa bende hamilelikten önce mandalini hic sevmezdim simdi günde yaklasik 10 kücük mandalin yiyorum doktoruma sordum sakincasi varmi cok yersem diye hayir yok dedi iyice sevindirik oldum :dance:
sende benim gibi cantanda devamli ayva bulunduruyormusun cnm ? benim cantamda 5 tane mandalin devamli bulunur cokacimcoook

valla canım bende taşıyorum bana da iş yerine getiriyolar bi tane demet ablam var sırf enim için getiriyo günde 1 tane ama mandalini bende senin gibi başlarda öle yiyodum şimdi mide yanmalarım olduğu için çok iyi gelmiyor yoksa bende çok seviyodum

hayaletorka canım ne yapıyorsun sen öyle
ayva en kuvvetli meyvelerden
çeyrek dilim ayva 1 porsiyon sayılıyor yani günlük ihtiyacın 5 porsiyon meyve iken sen en azından 12 porsiyon meyve yemiş oluyorsun

valla canım bende taşıyorum bana da iş yerine getiriyolar bi tane demet ablam var sırf enim için getiriyo günde 1 tane ama mandalini bende senin gibi başlarda öle yiyodum şimdi mide yanmalarım olduğu için çok iyi gelmiyor yoksa bende çok seviyodum

resmen madalin askim oldu acayip degerli benim icin :asigim:
ayvada senin icin öyledir cnm
ins. migde yanmalarin gecer biran önce cnm bende hic olmadi nasil bisey bilmiyorum :eek: fisfisfis

hepinize tatli rüyalar güzel hamisler biz oglusumla az önce dalmistik uykuya esim yastigimi düzeltirken uyandim size bi bakiyim dedim hemen simdi geri yaticam
size tatli rüyalar kuzucuklarinizla Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben geldim nihayet.girdim arada ama okuyamadan cıktım hemen hemen.2 gün cok yogun gecti sekizde gittiler nihayet.o kadar yoruldum ki anlatamam.saatlerce ayakta kaldık.gezdik falan yani.iki gün full dinlenicem artık.bebişimde yoruluyo benimle birlikte.oturur oturmaz hemen baslıyo yawrum tepinmeye.ne vvar ne yok iki gündür.tatoştan haber varmı?a.s.

slm hamişler herkeze günaydın..a.s.
minnşumla erken kalktık bugün,
bugün ilk ben yazıyorum herhaldesırnaşık şey
birkaç aydır bu saatte hiç pc başına oturmamıştım..
geçmişi okuyacağım biraz :))
biraz ayrı düştük bi kaç gündür :KK43:(

gunaydın canımm..uyku mu tutmadı senı erkencısın?ben işe geldıgım ıcın mecburiyetten erkenciyim:çok üzgünüm:

slm cnm eşim bugün erkenden uyandı, bi müşterisi aradı erkenden bende bişeyler atışırayım dedim çünkü bizim minnoş kazımış içimi :ecrin_bebek:
sonrada uyku tutmadı..
çalışmak eminim çok zor oluyodur hele böyle soğuk kış aylarında sabah uyanmak dahada zordur..
allah kolaylık versin valla çalışan annelere..

Günaydın kızlar,
Evet işe gelenlerden biride benim hala :KK43:
Zor oluyo ama ne yapcaksın iştee...
Bugün uyuyakalmışım apar topar zor geldim işe.
Havada aydınlanmıyo artık onun için kalkmak zorlaştı iyice sıcak yataklardan
Nee yapalım allah sağlık versinde bir süre daha böyle gidip gelmelere devam...

slm cnm eşim bugün erkenden uyandı, bi müşterisi aradı erkenden bende bişeyler atışırayım dedim çünkü bizim minnoş kazımış içimi :ecrin_bebek:
sonrada uyku tutmadı..
çalışmak eminim çok zor oluyodur hele böyle soğuk kış aylarında sabah uyanmak dahada zordur..
allah kolaylık versin valla çalışan annelere..

sorma canım yaa...vala gun sayıyorum dedıgın gıbı sabah erken kalkmak zor oluyor 1 saat daha kestırsem daha farklı olacak emınım..ama ıste mecbur 10 ocakta bırakıcam gun sayıyorum bendee..kuzum ve benım yerımede keyıf yapın evde bu soguk gunde :kahve:

X