Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada tatoş bugün tolgahana gidecekti
haber yok daha sanırım değil mi?
saol tatlim bizde ozaman ocak ortasi yapalim tüm temizligi falan ... :1hug:
dis tasin hayirli olsun cnm discin oydumu disini tasi takmak icin ? bende taktirmistim ama 2 gün durdu verdigim paraya acidim valla klava:
acaba soğuk algınlığı geçti mi ki?
gidebilmesi için kendisinin de iyi olması gerekiyordur herhalde
Yok canım oymamıştı nedenide estetik amaçlı yapılan birşey sıkıldığında dişimde bir hasarla dolaşmak istemedim dr.umda aynı şeyi söylemişti . AAAA benimki nerdeyse 1 aydır duruyordu ama seninki çok daha kötüymüş kızenim Almanya 'ya gittiğinde taktırmıştı 5 yıldır duruyor sen diş dr.unu değişitr bence yazık almış paralarını boşu boşuna :uhm:
Kızlar bugün kızmın teyzesi aradı 40 mevlüdüiçin kızıma mevlüt elbisesi takımı alacakmış bana sordu da ben alma hemen dedim daha boyu kilosu ne olacak belli değil hem de o zamana kadar ne kadar kilo ve boyda olacağı belli olmaz dedim. Ama hevesini kırdım galiba...
canım benim ne söyleyeceğimi bilemiyorum,çok üzgünüm.ama unutmaman gereken bi oğlun daha olduğu onunda sana çok ihtiyacı var annesi ne olur bırakma kendini.Tüm dualarımız seninle canımslm arkadaşlar..
güzel haberler vermek isterdim size ama miniğimin durumu çok ciddi..
bana asd demişlerdi daha önce ama keşke asd olsaydı da bu na bile şükrederdim..
ağlamakdan artık gözler şiş bir hale geldi buğün..
maalesef oğlumun kalbindeki sorun öyle delikle ilgili değilmiş..
kısaca söyleyeyim kalbinin yarısı yokmuş...yani kalpde iki karıncık ve iki kulakçık varya bizimkiler sadece tek miş..
bu durumda en fazla 4 üncü aya kadar böyle gidebileceğini ondan sonrada acil ameliyat olması gerektiğini yalnız ameliyat olsa bile yaşama şansını az gördüklerini anlattılar..
en az 2 3 ameliyat olması gerektiğini ve bizim siyami hersekde tadavisini orada yaptırmamız gerektiğinden bahsettiler..
dün gece morarmaya başlaması sebebiyle acil yoğun bakıma kaldırdıklarını söylediler..
çok üzgün olduklarını söylediler..doktor cahide hanım bile seninle beraber ağlıyorum dedi..
inanamadım duyduklarıma..hastane başıma yıkıldı...
artık kaldıramıyorum..taşıyamıyorum böyle bir ağır yükü..
o kadar küçük ve savunmasız ki...
bilemiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı çok çaresiz hissediyorum kendimi...