2009 Şubat Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız sanırım cimcimenin dişi ağrıyomuş anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım

acaba soğuk algınlığı geçti mi ki?
gidebilmesi için kendisinin de iyi olması gerekiyordur herhalde

şimdi baktım tekrar az önce girmiş ama kendi konusunada bişiy yazmamış gidip gitmediğine dair

saol tatlim bizde ozaman ocak ortasi yapalim tüm temizligi falan ... :1hug:
dis tasin hayirli olsun cnm discin oydumu disini tasi takmak icin ? bende taktirmistim ama 2 gün durdu verdigim paraya acidim valla :eek:klava:

Yok canım oymamıştı nedenide estetik amaçlı yapılan birşey sıkıldığında dişimde bir hasarla dolaşmak istemedim dr.umda aynı şeyi söylemişti . AAAA benimki nerdeyse 1 aydır duruyordu ama seninki çok daha kötüymüş kızenim Almanya 'ya gittiğinde taktırmıştı 5 yıldır duruyor sen diş dr.unu değişitr bence yazık almış paralarını boşu boşuna :uhm:

evet ben de gördüm burdan sonra bakınca
sanırım gidemedi
gitseydi yazardı
aman bebiş iyi olsun da varsın tatoşcuk bize yazmasın

Yok canım oymamıştı nedenide estetik amaçlı yapılan birşey sıkıldığında dişimde bir hasarla dolaşmak istemedim dr.umda aynı şeyi söylemişti . AAAA benimki nerdeyse 1 aydır duruyordu ama seninki çok daha kötüymüş kızenim Almanya 'ya gittiğinde taktırmıştı 5 yıldır duruyor sen diş dr.unu değişitr bence yazık almış paralarını boşu boşuna :uhm:

:1shok: 5 yilmiiii masallah cnm yaa
bende 2 gün durdu bide 75€ ödedim bide kötükedihüso
eski discim yapmisti banada aynisini söylemisti saglikli bi disi oymayiz merak etme düsmez demisti :kızgın: ama düstü iste

Selam kızlar nasılsınız? Ben bu aralar bel ağrısı aşırı derecede yaşıyorum. Okulun bitmesini öğrencilerden çok istiyorum. Hamileliğimden midir nedir ders anlatırken öğrencilere sesimi duyurmak için kasılıyorum hemen eve gelince de kızımı okşuyor özür diliyorum ondan... Az kaldı bakalım bu günleri de geçersek çok şükür...

Kızlar bugün kızmın teyzesi aradı 40 mevlüdüiçin kızıma mevlüt elbisesi takımı alacakmış bana sordu da ben alma hemen dedim daha boyu kilosu ne olacak belli değil hem de o zamana kadar ne kadar kilo ve boyda olacağı belli olmaz dedim. Ama hevesini kırdım galiba...

zuzucum gecmis olsun bel agrisi cidden cok kötü ,otururken arkana devamli yastik koymayi unutma tatlim
ins. cabucak gecer bel agrin

slm arkadaşlar..
güzel haberler vermek isterdim size ama miniğimin durumu çok ciddi..
bana asd demişlerdi daha önce ama keşke asd olsaydı da bu na bile şükrederdim..
ağlamakdan artık gözler şiş bir hale geldi buğün..
maalesef oğlumun kalbindeki sorun öyle delikle ilgili değilmiş..
kısaca söyleyeyim kalbinin yarısı yokmuş...yani kalpde iki karıncık ve iki kulakçık varya bizimkiler sadece tek miş..
bu durumda en fazla 4 üncü aya kadar böyle gidebileceğini ondan sonrada acil ameliyat olması gerektiğini yalnız ameliyat olsa bile yaşama şansını az gördüklerini anlattılar..
en az 2 3 ameliyat olması gerektiğini ve bizim siyami hersekde tadavisini orada yaptırmamız gerektiğinden bahsettiler..
dün gece morarmaya başlaması sebebiyle acil yoğun bakıma kaldırdıklarını söylediler..
çok üzgün olduklarını söylediler..doktor cahide hanım bile seninle beraber ağlıyorum dedi..
inanamadım duyduklarıma..hastane başıma yıkıldı...
artık kaldıramıyorum..taşıyamıyorum böyle bir ağır yükü..
o kadar küçük ve savunmasız ki...
bilemiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı çok çaresiz hissediyorum kendimi...

teyzesi kızmaz ya
gayet makul açıklaması var en nihayetinde
olmazsa arayıp bir sor
en azından kırılıp kırılmadığını öğrenirsin hem arzu ediyorsan o zaman da sen alırsın söz dersin
el değil ya bu canım kırılsın :))

Kızlar bugün kızmın teyzesi aradı 40 mevlüdüiçin kızıma mevlüt elbisesi takımı alacakmış bana sordu da ben alma hemen dedim daha boyu kilosu ne olacak belli değil hem de o zamana kadar ne kadar kilo ve boyda olacağı belli olmaz dedim. Ama hevesini kırdım galiba...

iyi demissin cnm sende haklisin simdi alicak bebis 40 günlükken belki kücük gelicek
en iyisi dogsun mevlüte yakin zamanda sen bebisin hangi beden giydigini söylersin teyzeside ona göre alir :))
a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar..
güzel haberler vermek isterdim size ama miniğimin durumu çok ciddi..
bana asd demişlerdi daha önce ama keşke asd olsaydı da bu na bile şükrederdim..
ağlamakdan artık gözler şiş bir hale geldi buğün..
maalesef oğlumun kalbindeki sorun öyle delikle ilgili değilmiş..
kısaca söyleyeyim kalbinin yarısı yokmuş...yani kalpde iki karıncık ve iki kulakçık varya bizimkiler sadece tek miş..
bu durumda en fazla 4 üncü aya kadar böyle gidebileceğini ondan sonrada acil ameliyat olması gerektiğini yalnız ameliyat olsa bile yaşama şansını az gördüklerini anlattılar..
en az 2 3 ameliyat olması gerektiğini ve bizim siyami hersekde tadavisini orada yaptırmamız gerektiğinden bahsettiler..
dün gece morarmaya başlaması sebebiyle acil yoğun bakıma kaldırdıklarını söylediler..
çok üzgün olduklarını söylediler..doktor cahide hanım bile seninle beraber ağlıyorum dedi..
inanamadım duyduklarıma..hastane başıma yıkıldı...
artık kaldıramıyorum..taşıyamıyorum böyle bir ağır yükü..
o kadar küçük ve savunmasız ki...
bilemiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı çok çaresiz hissediyorum kendimi...
canım benim ne söyleyeceğimi bilemiyorum,çok üzgünüm.ama unutmaman gereken bi oğlun daha olduğu onunda sana çok ihtiyacı var annesi ne olur bırakma kendini.Tüm dualarımız seninle canım

büyük oğlumunda bademcik ve geniz eti problemi nedeniyle ameliyat olması gerekiyor ama ben hep erteliyordum bakalım haftaya büyük ihtimalle gün verecekler...

tatosum cnm benim cok üzüldüm ins. hersey cok iyi olur
ins. doktorlar yanilirlar
ins. bebegin bir aya kalmadan bile cok saglikli olur
senin asil simdi güclü olman gerek bak büyük oglunda seni görüp üzülüyordur :KK43: Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez bitanem ins. rabbim dualarimizi geri cevirmicek
hem bak artik türkiyede nekadar imkan var masallah doktorlarimiza bisey diyemem cok iyiler ,ne hastalar var onlar bile iyilesiyor
elimizden allaha dua etmekten ve doktorlarimiza güvenmekten baska bisey gelmez
biz bebisinin iyi olcagina gönülden inaniyoruz ins.da öyle olur

Doğru canım boşuna masraf olmasın istedim. Kurban bayramında kızım için zıbın aldım ve yeni doğum yapmış arkadaşımın yanına gittiğimde zıbını da fazla alma dedi çünkü hemen küçülüyor dedi. Bu nedenle benim kız doğunca eve dönmeden önce teyzesine aldıracam ihtiyaç olanları.

X