Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
ezgim ve nur hoşgeldiniz aramıza
drdan geldik canlarım
bebişimiz 2119 gr olmuş 33+2 deyiz
en sonunda 2kgmı geçtik :)))
ama yataktan çıkma iznim halen yok
serviks uzunluğu ölçerdi dr her kontrolde bu sefer ölçecek bişey bulamadı
dikişlere dayanmış oğluş
alttan bakalım bi dedi
allahtan hazırlıklıydım sedyede altıma yastık falan koyup elle bakttı
nasıl bişeydir bu ya gözle görmeden çok iyi dikişler henüz gerilmemiş dedi
bu kadın doğumcuların gözleri elleri sanırım :))
fakat dikişlere dayalı olduğundan daha ayağa kalkma dedi
15 gün sonra gel ondan sonra yavaştan kalkarsın şu yılbaşını geçirelim bir bakalım dedi
zaten kalkar kalkmaz suyun gelir gibi dedi
ayrıca ben dra şu arada sertleşme olayını sordum
gündüzleri saatte 1 kez geceleri yarım saatte 1 kez olması normal dedi
1 saatte sık sık olursa onun için tedirgin olun sadece dedi
vidicim eşine buradan kocaman bravo valla
kızlar az önce ocak annelerine baktımda,1 kişi doğurmuş,2 kişide bugün doğuma gitmiş.ay onlardan sonra sıra bize gelioo:CüvCüv: tırsmaya başladım onları okuyunca az kaldı:bbo::bbo:[/QUOT
evet vidicim az kaldı yaa bendede durum aynı zaman azaldıkca sıkayetler cogalıyr ve vakıt gecmıyr sankı.okadar zamanı gerıde bırakan bız deılmısız gıbı sankı -tatlicadiarzu-
bu arada cetvelımı degıstırdım senın yaptıgında cok guzeldı ben sadece yazıyı degıstırmek ıstedım kayra toprak yazmak ıstedım denedım ve degıstırerek yaptım yardımların ıcın cok tşk ederım a.s.:1hug:
habire bişeyler canım istiyokötükedihüso meselaa çilek reçeli ve kaymak çekiyo klava:klava: boğazından gelesice beni :mymeka:
Ben hamile kalmadan görmüştüm rüyamda birde geçen gece gördüm küçücük bir bebek Bildiğim arkadaşlarımın başına gelen birşeyi paylaşmak istedim mesjlarınızı okurken tüm arkadaşlarım rüyalarında gördükleri bebeklerle karşılaştılar doğurduklarında nasıl oluyor bilmiyorum ama doğru ....kızlar sizde rüyanızda benim gibi dogum yaptınızı görüyormusunuz.delikafadulden delikafadulden allahım ya rüyamda hep oglumu görüyorum dogum sancısı çekiyorum doguma giriyorum.bunun en güzel yanıda oğlumu görüyorm çok güzel bir duygu gerçekte nasıl bir duygu acaba. allahım o dogsun yerim ben onuuu yeeeerrrkaydirigubbakcemile3
Ezgim hoşgeldin canım aramıza biraz geç olsada paylaşıma başlamamız doğuma kadar telafi ederiz :))arkadaslar merhaba; bende subat annesıyım cok ama cok uzun zamandır sızlerı okuyorum hergun cok guzel dialoglarınız var, sizin sayenızde bende bırcok sey ogrenmıs oluyorum hamişlerden.daha oncelerı 1 -2 kere yazmıstım bslm vermıstım ama kımse benımle ılgılenmedı zaten ccoookk uzun zaman oldu sımdı yıne yazıyorum benıde aranıza alırsanız sevınırım
kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam
SSASLAN çok sevindim canım sınırı geçmişsiniz ben hayranım sana ve sabrına bazen uzun süre yattığımda yanlış anlama ama wc de ve banyoda sen geliyorsun aklıma güç veriyorsun gerçekten bana sızlanma diyorum kendime Allah bu sabrının ve özverinin karşılığı veriyor sana .ya bu arada derincim resim sormuştu ama
bizim zıpır yine yüzünü göstermedi
yüzünü veremeyince de dr amcası pipisinin resmini verdi :))
anne negatif baba pozitif olduğunda yapılıyor bu test adı "indirect coombs testi" sonucun negatif çıkması gereken bir test kan uyuşmazlığı kontrolu için
ilk bebekler için problem oluşturmuyor ama 2. nin etkilenmemesi için bir iğne (rhogam- win-rho - bayrho idi sanırım) bunlardan piyasada bulunanı yapılıyor.
kızlar az önce ocak annelerine baktımda,1 kişi doğurmuş,2 kişide bugün doğuma gitmiş.ay onlardan sonra sıra bize gelioo:CüvCüv: tırsmaya başladım onları okuyunca az kaldı:bbo::bbo:
Cimcimecim geçmiş olsun canım ya,ee bişey yapılamıyormu şuanda tedaviye yönelik? neyse dene bakalım pipetle içmeyi,inşallah işe yarar
kizlar yatagimiz ve arabamiz geldi cok sükür ama daha carsaflarini yatagin perdesini falan yikamadim ... iyice bi temizlik yaptiktan sonra yikiyim dedim herseyini .. siz nezaman yapcaksiniz tüm ev temizligini ben ay sonu tamamen temizlik yapsamda 2-3 hafta sonra genemi yapsam acaba :uhm: yoksa ocak sonumu yapmaliyim hic bi fikrim yok fisfisfis
valla kızlar bu günlere gelebileceğimizi ciddi anlamda hayal bile edemiyordum
artık iyice kendimi hazırlar oldum
cimcimecim geçmiş olsun
zaman zaman benimkiler de hassaslaşıyr
yumuşak fırçaya ilave sensodyne diş macunu var hassas dişler için olanını kullanırsan o da yardımcı olabilir ben onu kullanıyorum ve dişetlerimde kanamayı bile azalttı :)
ay konuda bende düşünüyorum,şuanda bile çok zorlanıyorum,eğilmemi gerektiren hiç bişey yapamıyorum,çömelip yaptığımdada kalkmam yarım saatimi alıo:bbo: artık ocakta kayınvaldem gelince büyük temizlik işini onlara devredicem.heleki camlar kaç aydır silinmio,gerçi ben normaldede silemiyorum 7.kat ve ayak basacak hiç bi yer yok,onuda sağolsun kayınpederim geldiği zamanlarda halledioa.s
ama cimcimecim ocak sonunda iyce ağırlaşmış olursun nasıl yapcan tek başına orda hayatım:uhm:
Cimcime geçmiş olsun canım bende bugün diş dr.undaydım neyseki benim ki estetik nedenlerden dolayı taşımı taktırdım sırıtıyorum sürekli :)))
Ben 2 hafta içinde koltuklarımı yıkatıcam aslında kaplatmayı düşünüyordum ama uğraşamıyıcam büyük temizlik için erken bence daha onun için zaten yardımcı alıcam ben normalde de kardeşimle falan gidip eve temizliyoruz
Ocak ortasında da bebek eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum ben
geçmiş olsun cimcimecim..diş en cok korktuğum şeydir diyebilirim.
vidi cim yaa tırsma boşyere.ne durumda olursak olalım ne kadar acı cekersek cekelim o meleklerimizi görünce son bulacagına inanıyorum gercekten.
saol cnm gelmedimi daha görümcenler ?
canlarim ben iceri gidiyorum agrim basladi gene senağlama arada sirada gelir bakarim size
vidi cim yaa tırsma boşyere.ne durumda olursak olalım ne kadar acı cekersek cekelim o meleklerimizi görünce son bulacagına inanıyorum gercekten.
canım ya ben zaten doğurmanın acısından tırsmıyomda bişeyler ters giderse falan diye yok yere bi korku kaplıyor içimi,:çok üzgünüm: sonra kızıyourm kendime boşu boşuna kuruntu yapıosun diye elimde olmuyoki.
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla zamanında versin kucağımıza:Saruboceq: