2009 Şubat Anneleri

kızlar az önce ocak annelerine baktımda,1 kişi doğurmuş,2 kişide bugün doğuma gitmiş.ay onlardan sonra sıra bize gelioo:CüvCüv: tırsmaya başladım onları okuyunca az kaldı:bbo::bbo:

slm kızlar

ezgim ve nur hoşgeldiniz aramıza

drdan geldik canlarım
bebişimiz 2119 gr olmuş 33+2 deyiz
en sonunda 2kgmı geçtik :)))

ama yataktan çıkma iznim halen yok :KK43:
serviks uzunluğu ölçerdi dr her kontrolde bu sefer ölçecek bişey bulamadı
:p
dikişlere dayanmış oğluş
alttan bakalım bi dedi
allahtan hazırlıklıydım sedyede altıma yastık falan koyup elle bakttı
nasıl bişeydir bu ya gözle görmeden çok iyi dikişler henüz gerilmemiş dedi
bu kadın doğumcuların gözleri elleri sanırım :))

fakat dikişlere dayalı olduğundan daha ayağa kalkma dedi
15 gün sonra gel ondan sonra yavaştan kalkarsın şu yılbaşını geçirelim bir bakalım dedi
zaten kalkar kalkmaz suyun gelir gibi dedi

ayrıca ben dra şu arada sertleşme olayını sordum
gündüzleri saatte 1 kez geceleri yarım saatte 1 kez olması normal dedi
1 saatte sık sık olursa onun için tedirgin olun sadece dedi

vidicim eşine buradan kocaman bravo valla

Canım oğlunun iyi olmasına çok sevindim, az kaldı zaten artık ve galiba ocak sonu gibi çınar demir bey evine gelmeyi planlıyor gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

kızlar az önce ocak annelerine baktımda,1 kişi doğurmuş,2 kişide bugün doğuma gitmiş.ay onlardan sonra sıra bize gelioo:CüvCüv: tırsmaya başladım onları okuyunca az kaldı:bbo::bbo:[/QUOT

evet vidicim az kaldı yaa bendede durum aynı zaman azaldıkca sıkayetler cogalıyr ve vakıt gecmıyr sankı.okadar zamanı gerıde bırakan bız deılmısız gıbı sankı -tatlicadiarzu-

bu arada cetvelımı degıstırdım senın yaptıgında cok guzeldı ben sadece yazıyı degıstırmek ıstedım kayra toprak yazmak ıstedım denedım ve degıstırerek yaptım yardımların ıcın cok tşk ederım a.s.:1hug:

habire bişeyler canım istiyokötükedihüso meselaa çilek reçeli ve kaymak çekiyo :eek:klava::eek:klava: boğazından gelesice beni :mymeka:

ayy sorma demircim ya bende aynıyım,benim bide ilginçtir hem ekşi hem tatlı bişiyler istio canım.bide doktor turşuyu yasakladı ya tamam artık sabah akşam canım turşu ister:eek:klava:

vidicim bu smile yeni mi gelmis aramiza delikafadulden delikafadulden cok hosuma gitti delikafadulden delikafadulden

saslancim cnm bebisine masallahh :nazar: nasil güclü cikti rabbim o masumlari tüm nazarlardan korusun :nazar:

ezgim ve nur hosgeldiniz aramiza a.s.

demircool cnm sanada kolay gelsin tatlim ins. kazasiz belasis atlatirsin

kizlar daha tam okuyamadim yazilari dis doktorundan geliyorum dünde gitmistim dis etimin bi kismi iltihaplanmis dislerim cok saglikli hic bir cürük yada baska bisey yok doktorumun söyledigine göre hamilelerde gingivit daha cok ortaya cikabiliyormus
isin kötüsü su icemiyorummm senağlama ictigim anda agri yapiyor ... sadece ilik su icebiliyorum ama öylede susuzlugum gitmiyor üffff yaaa simdi almanlarin bayrami nedeniyle sanirim yaklasik 2 hafta heryer kapali doktorada gidemicem hemen ... esime söyledim cubuk alicak disetime gelmeden belki su icebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizde rüyanızda benim gibi dogum yaptınızı görüyormusunuz.delikafadulden delikafadulden allahım ya rüyamda hep oglumu görüyorum dogum sancısı çekiyorum doguma giriyorum.bunun en güzel yanıda oğlumu görüyorm çok güzel bir duygu gerçekte nasıl bir duygu acaba. allahım o dogsun yerim ben onuuu yeeeerrrkaydirigubbakcemile3
Ben hamile kalmadan görmüştüm rüyamda birde geçen gece gördüm küçücük bir bebek Bildiğim arkadaşlarımın başına gelen birşeyi paylaşmak istedim mesjlarınızı okurken tüm arkadaşlarım rüyalarında gördükleri bebeklerle karşılaştılar doğurduklarında nasıl oluyor bilmiyorum ama doğru ....

arkadaslar merhaba; bende subat annesıyım cok ama cok uzun zamandır sızlerı okuyorum hergun cok guzel dialoglarınız var, sizin sayenızde bende bırcok sey ogrenmıs oluyorum hamişlerden.daha oncelerı 1 -2 kere yazmıstım bslm vermıstım ama kımse benımle ılgılenmedı zaten ccoookk uzun zaman oldu sımdı yıne yazıyorum benıde aranıza alırsanız sevınırım :eek: :eek:
Ezgim hoşgeldin canım aramıza biraz geç olsada paylaşıma başlamamız doğuma kadar telafi ederiz :))
kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam

POYRAZ çok güzel bir isim bence ne güzel çoğunuz karar verdiniz isimlere biz emin değiliz daha .Adıyla yaşasın kızların içinde adı gibi sert essin :)))
ya bu arada derincim resim sormuştu ama
bizim zıpır yine yüzünü göstermedi
yüzünü veremeyince de dr amcası pipisinin resmini verdi :))

anne negatif baba pozitif olduğunda yapılıyor bu test adı "indirect coombs testi" sonucun negatif çıkması gereken bir test kan uyuşmazlığı kontrolu için
ilk bebekler için problem oluşturmuyor ama 2. nin etkilenmemesi için bir iğne (rhogam- win-rho - bayrho idi sanırım) bunlardan piyasada bulunanı yapılıyor.
SSASLAN çok sevindim canım sınırı geçmişsiniz ben hayranım sana ve sabrına bazen uzun süre yattığımda yanlış anlama ama wc de ve banyoda sen geliyorsun aklıma güç veriyorsun gerçekten bana sızlanma diyorum kendime Allah bu sabrının ve özverinin karşılığı veriyor sana .
Pipisinin resmini koyma valla kızımın terbiyesi bozulmasın :)))

kızlar az önce ocak annelerine baktımda,1 kişi doğurmuş,2 kişide bugün doğuma gitmiş.ay onlardan sonra sıra bize gelioo:CüvCüv: tırsmaya başladım onları okuyunca az kaldı:bbo::bbo:

Tam neşe ile okurken mesajını gördüm suratım düştü resmen nasıl yanii dedim biz inşalalh hepimiz şubat annesi oluruz.Birde takviminin haftası da ürküttü beni :KK43:(
Süper bir doğum günü geçirmişsin gündüzün yorgunluğu gece gitmiş ohhhh çoşsaydın hepimiz için delikafadulden

Cimcimecim geçmiş olsun canım ya,ee bişey yapılamıyormu şuanda tedaviye yönelik? neyse dene bakalım pipetle içmeyi,inşallah işe yarar

Cimcimecim geçmiş olsun canım ya,ee bişey yapılamıyormu şuanda tedaviye yönelik? neyse dene bakalım pipetle içmeyi,inşallah işe yarar

hic birsey yapamiyor hayatim öyle cok kötü derecede degil hafif dedi ama su ictigimde cok agriyor ön üc disimin orasi ...simdilik esim isten gelene kadar ilik su icicem sonrada pipetle icmeyi denicem ... agri kesici olarak parasetamol alabilirim en düsün dozunda ama ben cok asiri zorlanmadikca almak istemiyorum
birde yaklasik 2 aydir orta sert olan dis fircalarindan kullaniyordum oonuda yumusak olandan al dedi doktorum onuda söyledim onuda getircek esim gelirken bakalim ise yarar ins. bütün bunlar :1hug:

kizlar yatagimiz ve arabamiz geldi cok sükür ama daha carsaflarini yatagin perdesini falan yikamadim ... iyice bi temizlik yaptiktan sonra yikiyim dedim herseyini .. siz nezaman yapcaksiniz tüm ev temizligini ben ay sonu tamamen temizlik yapsamda 2-3 hafta sonra genemi yapsam acaba :uhm: yoksa ocak sonumu yapmaliyim hic bi fikrim yok fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
valla kızlar bu günlere gelebileceğimizi ciddi anlamda hayal bile edemiyordum
artık iyice kendimi hazırlar oldum

demircool sorma yaa
ben de sabahtan eşime drdan güzel haberlerle çıkınca diyabeti falan bugünlük unutup
taa öğrencilik yıllarımızdan hastası olduğumuz bir pastanenin pastasını istedim
çiğliden bornovaya eşim gitti aldı geldi
yalnız bu kadar harekete pasta sonrası ne hale geliriz orası şaibeli

bu arada allah görümcelerle kayınvalidelerle akrabalarla yaşamak zorunda kalanlara sabır versin
cimcimecim geçmiş olsun
zaman zaman benimkiler de hassaslaşıyr
yumuşak fırçaya ilave sensodyne diş macunu var hassas dişler için olanını kullanırsan o da yardımcı olabilir ben onu kullanıyorum ve dişetlerimde kanamayı bile azalttı :)

kizlar yatagimiz ve arabamiz geldi cok sükür ama daha carsaflarini yatagin perdesini falan yikamadim ... iyice bi temizlik yaptiktan sonra yikiyim dedim herseyini .. siz nezaman yapcaksiniz tüm ev temizligini ben ay sonu tamamen temizlik yapsamda 2-3 hafta sonra genemi yapsam acaba :uhm: yoksa ocak sonumu yapmaliyim hic bi fikrim yok fisfisfis

ay konuda bende düşünüyorum,şuanda bile çok zorlanıyorum,eğilmemi gerektiren hiç bişey yapamıyorum,çömelip yaptığımdada kalkmam yarım saatimi alıo:bbo: artık ocakta kayınvaldem gelince büyük temizlik işini onlara devredicem.heleki camlar kaç aydır silinmio,gerçi ben normaldede silemiyorum 7.kat ve ayak basacak hiç bi yer yok,onuda sağolsun kayınpederim geldiği zamanlarda halledioa.s
ama cimcimecim ocak sonunda iyce ağırlaşmış olursun nasıl yapcan tek başına orda hayatım:uhm:

valla kızlar bu günlere gelebileceğimizi ciddi anlamda hayal bile edemiyordum
artık iyice kendimi hazırlar oldum

cimcimecim geçmiş olsun
zaman zaman benimkiler de hassaslaşıyr
yumuşak fırçaya ilave sensodyne diş macunu var hassas dişler için olanını kullanırsan o da yardımcı olabilir ben onu kullanıyorum ve dişetlerimde kanamayı bile azalttı :)

ins. cnm zamaninda saglikli gelir bebisin a.s. buraya kadar gelmesi bile cok güzel bi olay :nazar:
simdi banka karti esimde bendede para yok ama yarin ilk isim sensodyne diş macununu almak olucak cnm cok tesekkür ederim ben simdi elmex kullaniyorum ama arada muhakkak bi fark vardir
kizlar aklinizda bulunsun doktorum papatya cayini yap iliyinca papatya cayina pamuk bandir ve o pamugu dis etine koy dedi onuda denicem

mandalin yiyim dedim gene agrim basladi kizlar

Cimcime geçmiş olsun canım bende bugün diş dr.undaydım neyseki benim ki estetik nedenlerden dolayı taşımı taktırdım sırıtıyorum sürekli :)))
Ben 2 hafta içinde koltuklarımı yıkatıcam aslında kaplatmayı düşünüyordum ama uğraşamıyıcam büyük temizlik için erken bence daha onun için zaten yardımcı alıcam ben normalde de kardeşimle falan gidip eve temizliyoruz
Ocak ortasında da bebek eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum ben

ay konuda bende düşünüyorum,şuanda bile çok zorlanıyorum,eğilmemi gerektiren hiç bişey yapamıyorum,çömelip yaptığımdada kalkmam yarım saatimi alıo:bbo: artık ocakta kayınvaldem gelince büyük temizlik işini onlara devredicem.heleki camlar kaç aydır silinmio,gerçi ben normaldede silemiyorum 7.kat ve ayak basacak hiç bi yer yok,onuda sağolsun kayınpederim geldiği zamanlarda halledioa.s
ama cimcimecim ocak sonunda iyce ağırlaşmış olursun nasıl yapcan tek başına orda hayatım:uhm:

cidden bende egildigimde kalkamiyorum kalkmam icin biyere tutunmam gerekiyor delikafadulden yoksa yere cakilcam :roflol:
aman cnm sen yapma cam temizligini cok yüksekte oturuyormussunuz :bbo:
ben simdi yaklasik bir bucuk yildir 3.katta oturuyorum ama genede esim bana birakmiyor cam temizligini hamile olmasam bile o yapmak istiyor :1hug: ama bi görseniz temiz yapicagina daha beter oluyor camlarim :roflol: sonucta cam temizligi gene bana kaliyor :mymeka:

oglumda doguma randevulu hastaneye gitmistim doguma gitmeden bir gün önce tek basima tüm camlari tüm evin temizligini yapabilmistim ama bu hamileligim cok farkli geciyor sanki daha bi agirlastim yada tembellestim
esimle yapicaz ev temizligini cam silmesinide artik dogru düzgün ögreticem esime kaydirigubbakcemile3

Cimcime geçmiş olsun canım bende bugün diş dr.undaydım neyseki benim ki estetik nedenlerden dolayı taşımı taktırdım sırıtıyorum sürekli :)))
Ben 2 hafta içinde koltuklarımı yıkatıcam aslında kaplatmayı düşünüyordum ama uğraşamıyıcam büyük temizlik için erken bence daha onun için zaten yardımcı alıcam ben normalde de kardeşimle falan gidip eve temizliyoruz
Ocak ortasında da bebek eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum ben

saol tatlim bizde ozaman ocak ortasi yapalim tüm temizligi falan ... :1hug:
dis tasin hayirli olsun cnm discin oydumu disini tasi takmak icin ? bende taktirmistim ama 2 gün durdu verdigim paraya acidim valla :eek:klava:

geçmiş olsun cimcimecim..diş en cok korktuğum şeydir diyebilirim.
vidi cim yaa tırsma boşyere.ne durumda olursak olalım ne kadar acı cekersek cekelim o meleklerimizi görünce son bulacagına inanıyorum gercekten.

geçmiş olsun cimcimecim..diş en cok korktuğum şeydir diyebilirim.
vidi cim yaa tırsma boşyere.ne durumda olursak olalım ne kadar acı cekersek cekelim o meleklerimizi görünce son bulacagına inanıyorum gercekten.

saol cnm gelmedimi daha görümcenler ?

canlarim ben iceri gidiyorum agrim basladi gene senağlama arada sirada gelir bakarim size

canım ya ben zaten doğurmanın acısından tırsmıyomda bişeyler ters giderse falan diye yok yere bi korku kaplıyor içimi,:çok üzgünüm: sonra kızıyourm kendime boşu boşuna kuruntu yapıosun diye elimde olmuyoki.
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla zamanında versin kucağımıza:Saruboceq:

canım ya ben zaten doğurmanın acısından tırsmıyomda bişeyler ters giderse falan diye yok yere bi korku kaplıyor içimi,:çok üzgünüm: sonra kızıyourm kendime boşu boşuna kuruntu yapıosun diye elimde olmuyoki.
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla zamanında versin kucağımıza:Saruboceq:

allah korusun canım.sağsalim alırız inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza.bende korkuyorum aslında normal agrıyı cekip cekipte ameliyata alınmaktan cok korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

X