Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatoşçum bende adetten kurtuldum diye sevinirken hamileliğimin 4 ayında kuyruk sokumunda abse oluştu ve lokal anestezi ile içini boşaltılar baya bir acı veriyodu.ve aldıkları yerde 2 tane delik bıraktılar akıntı olsun içeriye tekrar iltihap birikmesin enfeksiyon oluşmasın diye yoksa gene şişer diye bende ara ara bu deliklerden kan yani iltihap geliyo ve her tuvalete gitiğimde ağzım burnuma geliyo rahimden geliyo sanıyorumda yani bende yani anlıyacağın bende tam olarak o kırmızı renkten kurtulamadım.ama olsun ne diyelim bunada şükürler olsun .bebeğime bir şey olamsın da varsın aksın diyorum sende sonuçta adet olur gibi kan boşalıyor ama bebeğine bir zararı olamdıkça sorun yapma
günaydın yarım saatir yazışmaları okuyorum bitmdi bir türlü bende bugün olucam kısmetse tetenoz aşısını yarında doktora gideceğim gribim tam olarak geçmedi hala burada kızlar ben artık rahat yatamıyorum geceleri çok rahatsız uyuyorum sizdede varmı aynı sorun
selam kızlar ben geldim herkes gitmiş
Bugün yine kuzenlerden birindeydik kahvaltıya gittik bütün gün oradaydık . Sonra anneme dönerken sağlık ocağına uğradık tetanoz aşısını soralım dedik.Bebeğin kalp atışını dinledi hemşireler aşı için de ek bir ücret ödemeden aşımı oldum . Mesai bitmine 5 dakika vardı hemşireler suratsız olur falan dedim . Fakat çok ilgilendiler çok güleryüzlülerdi.Hiç canımı yakmadan aşımı vurdular kolunda agrı olabilir dedi ama hiç birşeyim yok 1 ay sonra tekrar çağırdılar .
Birde kızlar romantik bir film izlemek isteyenleriniz varsa bu gece inanılmaz bir aşk filmi izledim hepinize tavsiye ederim P.S. I LOVE YOU Hillary Swank oynuyor .
Hepinizi öpüyorum kızlar .
Herkese günaydın;
Aynı sorun bende de var, çok huzursuz yatıyorum sağa sola çok dönüyorum ve sabah işe gitmek için kalkmakta zorlanıyorum aynı zamanda belimde çok ağrıyor normal sanırım, artık 6.aylarımızı deviriyoruz 7. aya giriyoruzhihoyyyt çok heycanlanıyorum az kaldı...
canım benim devam ediyor..:sm_confused:
sabah kalktığımda birden boşalıyor ama sonra sı daha da az oluyor...:çok üzgünüm:
bende sevinmiştim adetten kurtuluyorum diye ama kısmet böyleymiş...:a015:
tatoşçum bende adetten kurtuldum diye sevinirken hamileliğimin 4 ayında kuyruk sokumunda abse oluştu ve lokal anestezi ile içini boşaltılar baya bir acı veriyodu.ve aldıkları yerde 2 tane delik bıraktılar akıntı olsun içeriye tekrar iltihap birikmesin enfeksiyon oluşmasın diye yoksa gene şişer diye bende ara ara bu deliklerden kan yani iltihap geliyo ve her tuvalete gitiğimde ağzım burnuma geliyo rahimden geliyo sanıyorumda yani bende yani anlıyacağın bende tam olarak o kırmızı renkten kurtulamadım.ama olsun ne diyelim bunada şükürler olsun .bebeğime bir şey olamsın da varsın aksın diyorum sende sonuçta adet olur gibi kan boşalıyor ama bebeğine bir zararı olamdıkça sorun yapma
Tatoş cuğum bir yerde okudum şekerin olduğundan bahsetmişsin. Nasıl başa çıkıyorsun şu an bununla? İlaç mı kullaanıyorsun? Bende de gebelik şekeri çıktı diyet yapmama rağmen değerler bi yüksek bi düşük. Şimdiden teşekkürler. Bu arada geçmiş olsun. Umarım zamanında ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.
çok geçmiş olsun canımmm :teselli:
canım benim ben devamlı diyet yapmaya çalışıyorum..elimden geldiğince bu şekilde idare ediyorum..benim birde üzgün olduğum veya çok sinirlendiğim zaman dahada yükseliyor..
kendime de şeker ölçüm aleti aldım..devamlı ölçüyorum..ve egzersiz çok yapıyorum:))
çok şükür ki bu konuda rahat hamişlik geçiriyorum..:Saruboceq:
inşallah rabbim sağlıkla bizlere kuzucuklarımızı versin canım..:Saruboceq:
herkeze mrb benim oluşumda şubatda doğcak zaman çabuk geçsinde bi kucağıma alsam diye bakıyorum ama daha çok var
Bütün bunların sonucu şekerin kaçlarda çıkıyo en çok kaçlara yükseliyo? İlaç kullanmıyorsun sanırım. Merak ettiğim benim şeker değerlerime insülin başlanıp başlanmayacağı daha çok.
Cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederm. Umarım diğer rahatsızlıkların da yolunda gidiyodur.
hoşgeldin canım aramıza :1hug:
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuzucuğunu..:Saruboceq:
kaç haftalık hamilesin canım.:uhm:
birde cinsiyeti ni merak ettim...:jeyyar: