- 9 Haziran 2008
- 2.031
- 0
- 42
meleklerimiz kime benziyo bakalım RoutanBabymaker3000
canım sen yaptınmı? ben sayfaya girdim ama bi türlü yüklenmiyor,eğlenceli bişiy olur heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TATOŞcum saol emeğine walla bu densizler için bebişimi tehlikeye atamam bende uğraşmıcam bundan snr onlarla ailelerinin umrunda bile değil biz çekiyoz dertlerini.
didem
ecrin
ceylin
ezra
elifsu
günnur
ışık
bunları beğeniyorum...ama ben de eşimle bu konuda tartışıyoruz..bakalım bizdede ne olacak belli değil henüz...:1rolleyes:
sağlıkla gelsinlerde canım dünyaya isim kolay konur..:Saruboceq:
smyslow seninle satlarımız aynı herlde ikimizde 24 +4 olmuşuz ya kızlar başı dönen varmı benim başım dönüyor 2 gündür
bence ceylin güzel-manası harika bir isim.ceylin cennete açılan kapı demek
kızım olsa kesin koycaktım sen koy.bu arada yazılanları okurken dikkat ettim bnm yaramaz senin fıstığı görünce koca koca tekmeler atıyo çapkın mı olcekk ne kaydirigubbakcemile
RoutanBabymaker3000 kızlar bu linke tıklayıp eşinizin ve kendi resminizi upload edip kime benziyo bakalım
tatoşcum durumun nasıl hayatım.kanaman devam mı ediyor hala ayy allahım hamileligin basından beri nasıl rahatladım aslında anlatamam adetten kurtuldum.hem adet agrım aşırı oluyordu allahım inşallah dogumdan sonra agrımaz.ama sen hala kanama görüyorsun.allahım yardımcın olsun
kizlar nasilsiniz ?
ben dün gece saat 3 de uyandim saat 6 gibi oglum ve esime pide yapiyim dedim hamuru yogurdum ama acmak icin un kalmamisti neyse bekledim saat 7 gibi karsimdaki market acti :))
hemen gidip unumu falan aldim eve geldim
saat 9 da oglumu krese biraktik esimle sonra esime bi kazak begenmistim onu almaya gittik
eve geldim saat 10 u geciyordu dayanamadim internetten film actim daha film baslamadan uyuyakalmisim saat 13 gibi gibi uyandim gene 14 gibide oglumu almaya gittim
öyle bi yorgundum ki anlatamam
yarin sabahta doktorumuza gidiyoruz bebisimi görcem gecen gün doktorum kann almisti her 5 dk da bir tuvalete gittigim icin sonuc iyi ama ben genede meraklaniyorum iste
sonra oglum kresten cikinca kresinde veliler ve cocuklarimiz toplanicaz el isleri yapicaz :))
kizlar ben cikiyorum gene oglumu cabucak dusa sokmam gerek yarim saat sonra uyku vaktimiz :)) daha okadar ütüm yapilcak (
öpt hepinizi teyzeleri :))
iyiakşamlar kızlar...
ben kaçıyorum..daha fazla oturamıyacagım..oğluma ders çalıştırmam gerek:))