biz de izmirde devamlı damacana suyu kullanıyoruz canım yemeklerin içine meyve sebze yıkamada,
hatta eşim abartıp benim alt temizliğimde bile iyi su kullandırtıyor
oradan bebeğe gider diye
gelde bunlari benim anneme anlat cnm , bende cok hassasim bu tarz konularda ,saglik beslenme,cocuk pskolojisi ... ,benim abarttigimi söyler durur ,anne böyle yapma kanser yapiyor diyorum senin dedigin gibi cok özen gösterenlerde kanser oluyor diyor
klava:
annem benim söyledigim seylere hep karisir öyle yapma söyle yap yanlis yapiyorsun gibilerinden ,cogu konusmalari emir tarzindadir
bi konusma gecmisti aramizda :
onun üst komsusuda canim gida mühendisi yasida 35-38 vardir
annem onun ogluna bisey vercekti sanirim abla biz böyle yapmiyoruz demis annemde tamam demis
ben sordum ben sana deseydim ben bunu böyle yapmiyorum diye banada tamam dermisin ?? ona tamam derim ama sana karisirim dedi
cook gücüme gitti benim söylediklerim neden hep yanlista baskalarininkilermi dogru ?? senağlama
ben besinler hakkinda,cocuk gelisimi,psikolojisi hakkinda bilgi edinmeyi cok severim bana abartiyorsun cok üstüne düsme bu konularin der
bu konusmadan sonra zaten asiri sogudum annemden kücüklügümden beri hep emir vermeyi sever bir sey yaparken danismaz ... simdi cok sükür evliyim de artik bana karisamazsin diyorum kaydirigubbakcemile2
simdiden bile gittigimde nasil zaman geccek diye düsünüyorum cnm