2009 Şubat Anneleri

kızlar neler yapıyosunuz bakalım bu hastane konusu benim iyicxe kafama takılmaya başladı hala karar veremdik doğumun nerde olucağına birkaç hastane var ama gidip görmek lazım

allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ne kadar acıki burrdaki devler hastanesinde adam gibi bir kadın doğumcumuz bile yok mecburen herkes özellere taşınıyor hoş olsada acep kaç kişi memnun kalırdı

amiiin cümlemize..:teselli: bitek orası için değil be güzelim bak ben istanbuldayım hala bulamadım kendime güwenebileceğim bi hastane.......çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun...

ben gökmen beye gidiyorum canım doktorum çok iyi her aradığımda ulaşmışımdır ulaşamadığım zamanda o beni geri arıyor sağolsun herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor ben çok memnunum ama hastaneye güvenmiyorum açıkçası biraz fırsatçılar ilk açıldığında 12 ytl olan muayne ücretleri şu anda 35 ytl önce hastaları topladı herkes doktoruna hastaneye alıştı hoop fiyatlar yükseldi oyüzden doğumu orda düşünmüyorum

CADIARZUbende geçen hafta gökmen beyden randewu almak için aramıştım 30 ytl dediler muayne ücretini..gerçi hastane yeni diye bu sıkıntılar heralde yoksa dediğin gibi gidenler çok memnun..muayne önemli deilde doğumdan sonra fiyatı çok şişirmiyeceklerini bilsem orada başlıyacam kontrollere ama güvenemiyorum işte...olmazsa gidip bi konuşmak lazım...çok strese girdim cnm ya şu hastane konusunda...bi an önce bulabilsek bari içimize sinen bi yer:Saruboceq:

akşam akşam kafama bişi daha takıldı gece vakti nerden estiyse bugün dediler bana 40 gün boyunca senin ve bebeğin yanında birinin durması gerek emcburen onu ayarladın mı??
düşünüp taşınıyorum mecburmuki birisinn bizi beklemesi

akşam akşam kafama bişi daha takıldı gece vakti nerden estiyse bugün dediler bana 40 gün boyunca senin ve bebeğin yanında birinin durması gerek emcburen onu ayarladın mı??

alla alla ilk defa senden duyuyorum walla..benim ablam doğum yaptı sezerynla 2. gün ayağa kalktı 5. gün bizi kowaladı ben kendim ilgilenirim yoruldunuz siz diye..

bnunu çoğu kişiden duyuyorum yalnız kalma diye ama mecburen yalnız kalıcam teyzemler bile dediler gerek olursa biz geliriz diye sanırım sadece bizim bu taraflarda biliniyor bu

ya kızlar sizinde mide sorunları olmaya başladımı beni çok rahatsız etti bu gün nasıl yanıyo bogazım reflü falanmı var acaba gebelikte olurmuş dediler

ya kızlar sizinde mide sorunları olmaya başladımı beni çok rahatsız etti bu gün nasıl yanıyo bogazım reflü falanmı var acaba gebelikte olurmuş dediler

bir hafta durmadan yaşadığım sorun sonunda renie duo diye bir şurup yazdırdık doktora işe yaradı sende bir danış istersen gebelikte en sık şikayetlerden biriymiş

oooo kizlar masallah kaynatmissiniz baya .. su icmeye kalktim bi bakiyim dedim neler yazmissiniz diye :)) uyku sersemi yazdiklarinizi okumaya calistim wallaa kaydirigubbakcemile3
mutfaga gittim bide baktim benim herif cipsi ortaya cikarmis koymus gözümün önüne kötükedihüso :mymeka: canim cekti birazcikta cips yiyorum :eek:klava: birazdan giderim uyurum walla yoksa tüm cipsi ben bitircem :eek:klava:

cnm bende duydum onu losalarin ve bebeklerin yanliz kalmamasi gerekmis cünki onlari cok korkutuyorlarmis falan... tam ayrintili bilmiyorum konuyu :CüvCüv:
ama benim yanimdada kimse yoktu sart degil sanirim yaa :uhm:
hepinize iyi geceler kizlar

Günaydın güzel hamişler:CüvCüv: herkese iyi pazarlar diliyorum günümüz güzel geçsin bebişlerimizle :ecrin_bebek:

izmirli arkadaslar bi sorum var
dün gece aklima takilmisti ,bi aralar duymustum izmirin cesme suyu artik icilmiyor diye yani icilmezse daha iyimis dogru mu bu ??

kizlar benim bi derdim var :KK43:
artik ellerimi yikamak tan artik ellerim asiri kurudu ve üstelik kirmizi kirmizi olmaya basladi ... su an kasiniyor ve dokundugumda aciyor
dün aksam el kremi sürdüm ama bisey fayda etmedi :KK43:
yarin cild doktoruna gitmek istiyorum ama yarina kadar ne yapabilirim bi bilginiz varmi??

kizlar benim bi derdim var :KK43:
artik ellerimi yikamak tan artik ellerim asiri kurudu ve üstelik kirmizi kirmizi olmaya basladi ... su an kasiniyor ve dokundugumda aciyor
dün aksam el kremi sürdüm ama bisey fayda etmedi :KK43:
yarin cild doktoruna gitmek istiyorum ama yarina kadar ne yapabilirim bi bilginiz varmi??

geçmiş olsun canım kullandığın sabundanda olabilir aynısı banada olmuştu çünki işyerinde kullanılan sabundan dolayı birde temizlk yaparken eller çok fazla suyla temas edincede oluyor sana tavsiyem neutrogena krem orda varmı bilmiyorum ama çok iyi geliyor

geçmiş olsun canım kullandığın sabundanda olabilir aynısı banada olmuştu çünki işyerinde kullanılan sabundan dolayı birde temizlk yaparken eller çok fazla suyla temas edincede oluyor sana tavsiyem neutrogena krem orda varmı bilmiyorum ama çok iyi geliyor

o kremi bilmiyorum cnm :1hug:
sabundan olcagini sanmiyorum kac aydir ayni marka sabun kullaniyorum ( sivi sabun )
esime söyledim bu konuyu ellerini cok fazla yikiyorsun ondanda olabilir demisti ama ... :uhm:

Sabun degıl asıl sıvı sabunlar yapıyor canım onun ıcın her marrkanın sıvı sabunlarını alıp kullanmamak lazım antıbakterıyel ve ph degerı yuksek olanlar tercıh edılmelı.Hatta sıvı sabunlardan tekrar normal sabunları kullanmak daha mantıklı gelıyor bana.

geçmiş olsun cimcime bence de değerleri güzel olan bir sıvı sabun kullan bazen kaliteli diye alıyorsun ama bana da yapıyor.ya kızlar ben kendimi fil gibi hissediyorum aslında gibisi fazla oldum zaten.dün tartıldım aç karnına 98 geldim Allah'tan saldır suldur bir tipim yok ama kendimi kötüü hissediyorum 3 ayım var ve 7-8 kilo alsam doğumdan sonra muhtemelen 100 kilo olacağım gebeliğime başladığımda 87 kiloydum diyeisyene gittim beni sinir etti bana 15 günlük program verdi kilo almamanı hdefliyoruz dedi oysaki 15 günde bebek bile kendisi bir 100 gram falan alır yani doğumdan sonra emziren annneler hızlı kilo veriyorlarmış die duydum doğru mu bilginiz var mı

15 günde bebekler 100 gram almıyor tatlım
mesea benım kızım 500 gram aldı 15 gunde
en mantıklısı doyucak kadar deği ölmeyecek kadar yemek yemek:)

X