2009 Şubat Anneleri

cimcimecim ben senin yerinde olsam bebek o kadar küçükken yola çıkmazdım. çok zorluk yaşayacaksın canım. en azından 6-7 aylık olsun öyle gel bence. tabi sen bilirsin yine de.

onlar doğumda ayrı hediye almamak için o zamana saklıyorlardır.

biz de vaatte bulunan da yok. hakkını yiyemem dürüst insanlar.:lepi:

selam kızlar ne haberler var bakalım neler yaptınız bugün ben çarşıya çıktım ödemeler falan vardı onlarıu hallettim birde kumaş aldım hamile elbisesi diktiriyorum bitsin koyarım resmini :))

cimcimecim ben senin yerinde olsam bebek o kadar küçükken yola çıkmazdım. çok zorluk yaşayacaksın canım. en azından 6-7 aylık olsun öyle gel bence. tabi sen bilirsin yine de.

haklisin cnm anneme kalsa bebis iki aylikken gel diyor klava:
onu anliyorum torunlarini özledi ama yillar önce gitcektim oglum dogdugunda orda cok büyük bi hata yapti tatil parami ona vermek zorunda kaldim sonrada gidemeyince kafami yemeye basladi ne zaman gelceksiniz diye klava:
aklima geldikce üzülüyorum walla

oglumun büyütme parasini toplu alcaktik bizim maddi durumumuz iyi degildi ozamanlar annem telefonda emreder gibi o gelen parayi bana gönder dedi
sorun parada degil yanlis anlamayin sorun annemin oglumun hakkini istemesinde
o paranin üstüne biraz daha koyup annemin yanina tatlile gelmek istiyordum
onu görmemisim torunu olmus o parayla hadi gel diyecegine bana gönder dedi
ricada etmedi resmen emrettii bizim maddi durumumuzun kötü oldugunu bile bile hemde
bazen anneme cok kizginim diyorum nolur yanlis anlamayin okadar cook sey yasaniyorki aramizda yani burda olanlarin cok iyi yasadigini düsünüyor , burda hayat onun düsündügü kadar kolay degil
artik annem beni ona karsi tas kalpli yapti farkinda degil
paylasmak istedim tek

biz de vaatte bulunan da yok. hakkını yiyemem dürüst insanlar.:lepi:

vaatte bulunmaması çok daha iyi benim gibi en azından aylarca beklemezsin ne zaman gidicez biz alışverişe diye hatta telefonla ararsın arada geçen diyalog şudur sen git alışverişe istediğini al beni niye bekliyorsun ki.öle elinde telefon kalakalırsın:))

evet nedense bir kanı vardır almanyada olanlar hayatını yaşıyor gününü gün ediyor elllerinde bol para var saça saça yiyorlar aslında hiçte öyle değilmiş akrabamız anlatmıştı yıllarca ne sıkıntılar çektiklerini ne şartlarda çalıştıklarını

bundan sonra birikim yaparsan kimseye söyleme sen de.

kızlar dün akşamdan beri acayip karın ağrısı yaşıyorum arada geliyo afedersiniz ama ishal olmuşum anlamadım yediklerimede dikkatte ediyorum yarında devam ederse doktoru arıycam bebeğim çok hareketli ondan bişey yoktur diye düşünüyorum ama gebeliiktede ishalin tehlikeli olduğunu okuyorum

kızlar biran önce isim bulun. yoksa kayınvalideler bu işe de el atar. fikir beyan ederlerse biz kararımızı vermiştik dersiniz. bakın benden söylemesi.

kızlar biran önce isim bulun. yoksa kayınvalideler bu işe de el atar. fikir beyan ederlerse biz kararımızı vermiştik dersiniz. bakın benden söylemesi.

kaydirigubbakcemile3 walla sekerim ben begeniyorum benim herif begenmiyor :mymeka:
daha öncede yazmisti oglumun ismi tuan bunada muan koyalim diye bana takiliyor klava:
saka maka bende bugünlerde bi liste yaparim birini secmek zorunda kalir :smiley-cool: şakkıdı kaydirigubbakcemile3

kızlar selamlar ne haberler var bakalım
ben bugün çarsıya gittim ödemeler falan vardı
birde kumaş aldım hamile elbisesi diktiriyorum bitsin çeker resmini koyarım

malesef öyle cnm
ne yapicam bilmiyorum bu sorunla , ya hadi anlamadiim bisey ben artik evliyim bana nasil kalkarda o parayi bana gönder der aklim almiyor ,neyse göndermistim helali hos olsun annem sonucta canimi veririm onun icin giden paranin pesinde degilim benim üzüldügüm beni oglumu esimi düsünmemesiydi ,kararlarimi tek veremem esimde var onu gözmemezlikten gelip bana gönder dedi yaa kötükedihüso

canım eşin doğumda mı gelecek doğumdan sonra mı?

o anda düşünemedi sanırım artık sen tek değilsin yanında bir eşin var seni zor duruma düşürdüğünün farkına vardı belkide ama geç oldu aileler böyle bir istekte bulunurken 2 kez düşünmeli aslında herkes hesabını ona göre yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…