:teselli: haklisin cnm cok ayip etmis k.pederin
ayni seyler onun basina gelseydi sen gitmeseydin acaba nasil düsünürdü kötükedihüso
su anda hepimizin cok ilgiye ihtiyaci var heleki sen okadar zor anlar gecirdin ,hepberaber üzüldük yakin olsak bir dk durmaz sana gelirdik yardima canin sIKILMasin diye .. ki o k.peder torunu gelicek cok ilgisiz davranmis
tahmin edebiliyorum yasadiklarin hicde kolay degil ama sabret bitanem biraz daha bak az kaldi artik meleklerimize :teselli:
bende msne giriyorum kiz kardesime yaziyorum bi mrb diyor sonra isim var diyip cikiyor senağlama bende cok üzülüyorum yani ben yazmasam onun aklina bile gelmicek beni sormak ,inan bana bunu yapan kendi ailenden biri olsaydi dahada aci verirdi senağlama
onlara kiyafet paket göndercegim zaman devamli girerlerdi konusurduk ama simdi ses seda yok
annemle konusuyorum o hatrimi cok sorar aama o bile beni anlamiyor
okadar cok seyde farkli düsünüyoruz ki bir hafta belki 10 gün bebeklerimle gidip gelcem türkiyeye simdiden düsünüp durdugum okadar cok sey varkii senağlama
bazi insanlar iste sadece iyi gün dostu oluyorlar senağlama :teselli:
Ben biliyorsunuzdur 5 yıllık evliyim ve çocuk düşünmüyorduk.Kayınvalideler deliriyordu torun için .benim de beğendiğim bir pırlanta yüzük vardı sen hamile kal yeter ki o yüzüğü alcam diyodu 5 aydır ses seda yok yüzükten geçenlerde istedim hık mık yapıyor lohusa mevlüdünde görcez bakalım ne takcaklar
hiçç takma bebeğe aalınan tek bir mendil bile yok onlardan ne kadar acı demi yelek hırka örmek için benden yün istedi bugün çok zor sanki 2.5 ytl bir şeri almak bende inat ettim kendim öğrenip örmeye başlıycam bende hamile kalınca dünya vaatleri vardı ama nerdee ne safım ya ben herşeye inanıp ümitle bekledim doğumdada yanımda kimse olmasın diyede eşimle bu akşam konuştum sinirden tahammülüm yok kimseye:mymeka:
cimcimecim ben senin yerinde olsam bebek o kadar küçükken yola çıkmazdım. çok zorluk yaşayacaksın canım. en azından 6-7 aylık olsun öyle gel bence. tabi sen bilirsin yine de.
biz de vaatte bulunan da yok. hakkını yiyemem dürüst insanlar.:lepi:
oglumun büyütme parasini toplu alcaktik bizim maddi durumumuz iyi degildi ozamanlar annem telefonda emreder gibi o gelen parayi bana gönder dedi
sorun parada degil yanlis anlamayin sorun annemin oglumun hakkini istemesinde
o paranin üstüne biraz daha koyup annemin yanina tatlile gelmek istiyordum
onu görmemisim torunu olmus o parayla hadi gel diyecegine bana gönder dedi
ricada etmedi resmen emrettii bizim maddi durumumuzun kötü oldugunu bile bile hemde
bazen anneme cok kizginim diyorum nolur yanlis anlamayin okadar cook sey yasaniyorki aramizda yani burda olanlarin cok iyi yasadigini düsünüyor , burda hayat onun düsündügü kadar kolay degil
artik annem beni ona karsi tas kalpli yapti farkinda degil
paylasmak istedim tek
ben zati öle takı falan bişi beklemiyomda eşya almış bebeğe battaniye zıbın falan takımı ya onlar bize dokunmasınlarda başka bir isteğim yok
kayınpederin bir işi yok gelir oğlunun cebinde 20 ytl olsun adam napar yapar alır gider benimde eveli gün yine geldi emekli olcakmış bağkurdan
para yatırmamış zamanında kredi ile falan askerlik borçlanmasını yatırcak tabi köyde yer sattı adam daha parayı vermemiş yatmasıda gerekiyo ödemenin eşim geldi benden 2 tane bileziğim var onları istedi düğünde 10 tane vardı saolsunlar hep onları nyüzünde bitane kalmadan hepsini aldı eşim gitti ben nereey gitttiğini bilmiyyorum
2 taneyi sonradan yaptım bende vermedim bana eşim bir sürü laf etti gitti ya bir türlü aklını başına getiremiyorum eşimin napcam bilmiyorum
kızlar biran önce isim bulun. yoksa kayınvalideler bu işe de el atar. fikir beyan ederlerse biz kararımızı vermiştik dersiniz. bakın benden söylemesi.
Yok canım ocakta gelecek inşallah erken gelmez bizim kızcanım eşin doğumda mı gelecek doğumdan sonra mı?
evet nedense bir kanı vardır almanyada olanlar hayatını yaşıyor gününü gün ediyor elllerinde bol para var saça saça yiyorlar aslında hiçte öyle değilmiş akrabamız anlatmıştı yıllarca ne sıkıntılar çektiklerini ne şartlarda çalıştıklarını
Ay kızlar pardon yaa annemin ev yoğun biraz ancak oturabildim .
Birde eşim aradı hasret giderdik biraz olsun telefonda 1 hafta olmuştu sesini duymayalı .
Ben de bu hafta yaptırıcam şeker testini sabah aç karnına gel dediler ama eğer dayanamazsan açlığa yemek yedikten 3 saat sonra falanda gelenilirsin dedi lab. görevli.
KSK canım son adet tarihini belirtmen gerekiyor ben yaparım takvimini
DOKTOR ve hastane konusunda acele edin çünkü birçok dr. 6.aydan sonra kabul etmiyormuş diye duydum
malesef öyle cnm
ne yapicam bilmiyorum bu sorunla , ya hadi anlamadiim bisey ben artik evliyim bana nasil kalkarda o parayi bana gönder der aklim almiyor ,neyse göndermistim helali hos olsun annem sonucta canimi veririm onun icin giden paranin pesinde degilim benim üzüldügüm beni oglumu esimi düsünmemesiydi ,kararlarimi tek veremem esimde var onu gözmemezlikten gelip bana gönder dedi yaa kötükedihüso
ya kızlar sizinde mide sorunları olmaya başladımı beni çok rahatsız etti bu gün nasıl yanıyo bogazım reflü falanmı var acaba gebelikte olurmuş dediler