2009 Şubat Anneleri

arkadaşlar bende kikolu hamile kalanlardanım...96 kg oldum bile....allah sonumuzu hayır etsin..ama inanın hiç bir önemi yok...bebek bize o kadar güzel yaktıracakki bu kiloları...emzirmek de kilo verdiriyor zaten..herhalde 6 ayda formumu bulurum diye düşünüyorum..şimdi kendimi kasmıyorum açıkçası...ama benim kilo dışında asıl problemim doktorum hastane değiştirdi..ben medical park mehtap yazıcıoğlu na gidiyordum..kendisi ssk anlaşması olmayan bir hastaneye geçti...bu hafta için medipol hastanesi leyla hanım dan ve medical park can şener den randevu aldım...artık ikisinden birini seçeceğim...dere geçilirken at değiştirilmez derle büyükler ama bu doktorlar bizi çok kötü yarı yolda bırakıyorlar ya...inşalla memnun kalırım birinden...

can beyle olan randevundan sonra bana bilgi werebilirmisin güzelm:Saruboceq:
ben ümraniyedeki erdem hastanesine gittim geçen hafta yarın tekrar gidicem eğer aklıma yatmazsa medical parka gideyim diorum...gökmen bey we can bey arasında kararsızım ama...şu hastane meselesini biran önce halletsek içim rahatlıcak walla..

canım bende medikal parkta banu hanıma gittim 2 kere ama o hastane bana çok garip geldi doktor odası ayrı yerde ultrason ekilen yer ayrı yerde anlamadım valla.bide ücretleride şu an 35 ytl olmuş gliba çok pahalı kimbilir doğumda kaç para isteyecekler.ve özellikle tahlil ücretleri falan çok uçuk 2 tahlile benden 80 ytl istediler normal kan sayımı ve idarra tahlili. başka hasaatnede 30 a yaparken burad bu kadra pahalı olması çok uçuk geldi bana

cnm şimdi hangi hastaneye we doktora gidiosun?

Huhu selam kızlar
kilo konusunu sormayım birkaç gündür şiştim gibi geliyordu 57 ile hamile kaldım 22.haftada 63 tüm bugün korkuyla çıktım basküle 62.7 çıktım çok mutlu oldum yani kısacası 6 kilo falan aldım toplamda boyumda 1.68

ksk gene bu hafta sonu medicalde banu hanıma gidebilirim bakalım.oda çok genç.bana sanki gençler çok deneyimsiz yada bişey anlamaıyomuş gibi geliyo ama bakalım.

walla siz iyisiniz gene kizlar ben 51 le hamile kaldim simdi rahat 63 olmusumdur boyum 1.61

:
Huhu selam kızlar
kilo konusunu sormayım birkaç gündür şiştim gibi geliyordu 57 ile hamile kaldım 22.haftada 63 tüm bugün korkuyla çıktım basküle 62.7 çıktım çok mutlu oldum yani kısacası 6 kilo falan aldım toplamda boyumda 1.68

:nazar::nazar::nazar:darısı başıma darısı başımaaaaasırnaşık şey
işin sırrı nedir bacımyerimseniben

can beyle olan randevundan sonra bana bilgi werebilirmisin güzelm:Saruboceq:
ben ümraniyedeki erdem hastanesine gittim geçen hafta yarın tekrar gidicem eğer aklıma yatmazsa medical parka gideyim diorum...gökmen bey we can bey arasında kararsızım ama...şu hastane meselesini biran önce halletsek içim rahatlıcak walla..

tamam canım haber vericem... gökmen bey de aşırı yoğun görünüyor...ben aşırı yoğun bir doktor olsun istemiyorum açıkçası...aslına bakarsan can bey de de var o yoğunluk...mehtap hanım gidince hastaları 2 sinden birini tercih etmeye başladı..iyice yoğunlaştılar tabi...doğum ücreti normal 1000 ytl - sezaryen (2 gece yatışlı) 1750 ytl...bu ücretlere bebek ilk muayenesi, hepatit aşısı, kalça çıkığı kontrolü vs. dahil..paket fiyatlar yani..ama ekstra bir durumunuz olursa o ayrı ücretlendiriliyor...şimdilik doğum ücretlerinde artış yok ama yılbaşında olur mu bilmem??? doğum katını gezdim-doğum yapanlarla konuştum memnun değilim diyen olmadı...doktorları ve teknik donanımı iyi olsa da hastane de bir hizmet ve personel sıkıntısı var o ayrı tabi...bakalım bir gideyim burdan yazarım ne olup bittiğini,...

ay ben baskülden inmiyorum yaa biraz değişmeye başlayınca tipim kısıyorum yemeği ekmeği kısıtlıyorum birde hergün yürüyüş yapıyorum yarım saat falan bundan sonra gelcek çünkü kilolar emzirme olursa süper zayıflarız acaip kalori yakıyomuşsun

kızlar iyi akşamlar.ben 2 gündür girmedim siteye kocişle karar aldık çünkü haftasonları nete girmicez,çok vaktimizi alıyor bilgisayar diye düşündük,ama benim içim içimi yedi neler konuşuldu diye:sm_confused: şimdide bizimki duşa girdi bende hemen bi kaçamak yapıp girdim :sm_cool:
bu arada kilolardan söz etmişsiniz bende çook dertliyim bu konuda çünkü acayip kilo aldım 26 hafta bitti ve ben 10 kilo aldım,50 idim 60-61 çıkıom şimdi.yürüyüş falanda yapıom ama boğazıma engel olamıyorum bi türlü.
tekrar yazamaya bilirim bizimki gelirse öpüyoruumm hepiniziii:1hug:

merhaba arkadaşlar benimde 25 haftalık oldu birşey sorucam sizinde arasıra göbek deliğinin olduğu yer ağrıyormu hepinize sağlıklı bebekler diliyorum

canım bende de oluyor o,gerçi ağrıdan çok sızlama gibi oluyor sanırım gerildiği için zaten yavaş yavaş göbek deliğim dışarıya doğru çıkmaya başladı bile

merhaba arkadaşlar benimde 25 haftalık oldu birşey sorucam sizinde arasıra göbek deliğinin olduğu yer ağrıyormu hepinize sağlıklı bebekler diliyorum

ay evet aynen dedigin gibi göbek degilinin orası etrafı inceciiiik agrıyo eti kesiyolarmıs gibi oluyo.bazen oturdugum yerden kalkamayabiliyorum agrıyıncaa.s

merhabalar arkadaşlar bende 2 gündür girtemedim nete malum hafta sonu.. istanbulda hava çok güzeldi bizde değerlendirdik bu güzel havayı.. şimdi kimse yok sanırım burda herkeze iyi geceler diliyorum.. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın şimdilik hoşcakalın :CüvCüv:

Günaydın şubat hamişleri,hepinize güzel sağlıklı bi hafta diliyorum.
Okula biraz erken gelmişim boş otururken bi günaydın diyim dedim

Sabah gittiğinde sana 50 gr saf şekeri sulandırıp içiriyorlar. 1 saat sonra da tokluk şekeri ölçüyorlar. Ölçüm 140 ın üzerinde çıkarsa 100 gr sas glikoz yüklemesi yapıyorlar. Benim 50 gr yüklemede 234 çıktı. Çok yüksek dedi dr. ikinci bir yüklemeye gerek yokmuş. Hemen diyete başladım. Düşmezse insüline başlayacakmışım.
Umarım senin düşük çıkar. Zaten nadiren yüksek çıkıyor sanırım.

geçmiş olsun halaycım. hamileliğe özgü bir durum nasıl olsa. bir arkadaşımda da çıktı. o da son aylarda diyet yaptı ve kilo almanın en olası olduğu aylarda hiç kilo almadı. iyi tarafından bakacak olursak.

florya cnm gercekten dedigin gibi 3 yasini bitrdi ama benim gözümde hayla bebek :))
her sabah kardesini öpüyor günaydin diyor ona :))hatta üsümesin diye göbegimi örtüyor hemen ...
eliftürk cnmm masallah kocaman oluyorlar artik :))
az kaldi mis kokulularimiza

annelerimiz bize hala kalın giyin, erken gel v.s. karışırken de böyle hissediyor galiba. ben de şimdiden hissediyorum bunları. doğduktan sonra kaç yaşına gelirse gelsin aynı şehirde olalım istiyorum mesela.

merhabalar.. bende kısmet olursa şubat annesi olucam inşallah..23+1 haftalığız ama ayrıntılı ultrason kontürolümde 1 hafta geri demişti doktorum. döllenme geç olmuş olabilir dedi bi sorun yokmuş çok şükür.. ama ben pisokolojik olarak iyi değilim sürekli bebeğimi kaybetme korkum var.. zor bi hamilelik dönemi geçirmemde ayrı bi konu...burda sizlerle paylaşımlarda bulunup biraz olsun rahatlamak istiyorum... şimididen teşekkürler

hayırlısı olsun canım. az çok aynı şeyleri yaşadığımızdan, aynı tedirginlikleri hissettiğimizden en iyi anlayacak olan biziz halinden. ben de çoğu zaman ancak burada kafamı rahatlatabiliyorum. ama dikkat et bağımlılık yapıyor.

herkese slm, nasılsınız, benim 2 gündür ağrım oluyor, normal mi bilmiyorum, ağrı şöyle, hani çok su içersiniz üstüne bir de koşarsınız ya, işte o tür bir ağrı, sebebini de bilmiyorum, szilerde de böyle ağrılar yaşanıyor mu?

bir de bugün 4. gün olacak, kızlar ben gözümü açamıyorum, sürekli uyku halindeyim yaaa, akşam saat 8 buçukta bir uyuyorum, sabah işe kalkmakta bile zorlNIYORUM UYUYACAĞIM DİYE, İŞTE DE GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM YAAA, SIRF ONUN İÇİN BUGÜN ZARARLI OLDUĞUNU BİLE BİLE KAHVE İÇTİM, NEDEN BU UYKU HALİ...

geçmiş olsun canım, ben de hızlı yürüdüğümde ona benzer bir ağrı hissediyorum. bende de bazen baygınlık hissi oluyor. durduk yerde içim bayılıyor, hemen o an uzanıp yatacak bir yer arıyorum. şekerden şüpheleniyorum aslında. bana dr.28.haftada yapacağız demişti şeker yüklemesini. 27+ lı hafta mı yoksa 28+ lı hafta mı acaba?

ayy sorma ben de 2. sınıfı okutuyorum, 25 öğrencim var, gerçi beni çok yormuyorlar ama, yine de ayakta fazla gezmemeye oturmaya dikkat ediyorum, önceden onları masalarında kontrol ederdim, şimdi ben onları masama çağırıyorum, gittikçe zorlaşoyor işimiz sanki, bir de ben her gün 45 dk yol gidiyorum servisle, serviste sarsıyor

işiniz zor hakkaten. ben de tam gün mesai çalışıyorum ama en azından çocuklarla uğraşmıyorum.

X