özlemim merak etme canım döner..
daha böyle bir konuda henüz doktorumla konuşmadım..zaten ben sezeryan olacagım büyük ihtimalle..ister dönsün ister dönmesin:))
Anladım canım bu hastaneye ilk defa gittim İst. iyi hastanelerden biri ama ben gene memnun kalmadım dr dedi zaten sonradan da dönebilir diye ama ister istemez aklıma takılıyor acaba sezeryan yapmayı tercih ettiklerinden mi baştan söyleme gereği düşündü dönmediğini falan ben sezeryandan acayip korkuyorum ya epidural normal istiyorum onda da bin bir türlü şey söyleniyo iyice kafam karıştıCADIARZUCADIARZU:bbo:
Özel olunca biraz daha zor oluyo izin meselesi zaten sabah mesai 9 ama ben 10 a doğru anca gelebiliyorum bide kahvaltı derken izin almaya utanır hale geldim hamileliğimden beri kaç defa söylemişimdir keşke devlet işinde çalışmış olsam diye
Anladım canım bu hastaneye ilk defa gittim İst. iyi hastanelerden biri ama ben gene memnun kalmadım dr dedi zaten sonradan da dönebilir diye ama ister istemez aklıma takılıyor acaba sezeryan yapmayı tercih ettiklerinden mi baştan söyleme gereği düşündü dönmediğini falan ben sezeryandan acayip korkuyorum ya epidural normal istiyorum onda da bin bir türlü şey söyleniyo iyice kafam karıştıCADIARZUCADIARZU:bbo:
saol özlemcim sanada gecmis olsun ,bebislerin artik yavas yavas dönmesimi gerekiyor erken degilmi daha cnm?
mrb kızlar nasılsınız? ya bugün bebiş oynamadı bişiy mi oldu acaba? bide geçen cuma gittim doktora gebelik 25 haftalık bebek 26 haftalıkmış 950 gr dedi biraz fazla geldi kilosu acaba bi problem mi var üff yaa tam takıntılı oldum.
Ya ben de bilmiyorumki tatlım dr öyle dedi dönenler varmış ama son zamanda da dönen oluyormuş çevremde bazıları daha çok erken diyorlar aslında doktorun bana bunu dememesi lazımdı ilk gitmiştim bidaha da gitmem zaten hem de çok pahalı bir hastane aklım kalmasın dedim belki iyidir ama benim kendi dr dan pek bi farkını göremedim bende nasıl doktor istiyorsam valla kendimde çözemedim:)))))))
eliftürk doktorun ne dedi tatlim kilosu hakkinda ?? kilosu problem olsaydi doktor uyarirdi diye düsündüm
ins. yoktur cnm bisey benimkide kac gündür cok sessiz hafif hafif atiyor tekmeleri ama ben cok asiri yoruldum bu günlerde ..
eliftürk doktorun ne dedi tatlim kilosu hakkinda ?? kilosu problem olsaydi doktor uyarirdi diye düsündüm
ins. yoktur cnm bisey benimkide kac gündür cok sessiz hafif hafif atiyor tekmeleri ama ben cok asiri yoruldum bu günlerde ..
canım dr sağlıklı bi problem yok dedi sanırım sadece tombiş biraz