cimcime geçmiş olsun oğlun nasıl düzeldimi bu havalarda çok dikkatli olmak lazım inşallah bişeyi kalmamıştır
Meraba cimcime 6 mandalina duuyunca yazma ihtiyaci duydum.doktora bende günde 4 5 mandalina yiyorum dedim.oda sakin bunu yapma dedi.çok asit var dedi.bebeğe zararli ve hamilelik feflüsünü azdirirsin dedi.günde bir tane yiyeceksin dedi.yani söylemek paylaşmak istedim
:1shok: :1shok: :1shok: cnmmmmmmm nasil tesekkür etsem azdir
en sevdigim meyvalardan biri bazen günde rahatlikla bir kilo yiyordumklava: :bbo:
cok saol tatlim paylasimin icin :1hug: gercekten iyike söyledin a.s.
Selamlar güzel hamişler bugün babanemi hastaneye götürdük .Arkadaşım hastanenenin tanı merkezinde.Onada uğradık hadi gel hazır gelmişken ayrıntılı ultrasonunada bakalım demezmi neyse acaip suratsız bir dr. baktı hiçbirşeyi soramıyorsun tabii rapor falanda verdi . Şimdi ben özele tekrar gitsemmi acaba ay nasıl kafam karıştı arkadaşım da diyorki özeller 2 cd veriyorlar dünyanın parasını almak için normali budur bu ultrasonun dedi yaaa
evet canım ya sen sadece mandalina ile 1 günde alman gereken tüm meyve öğünlerini almış oluyorsun
orta boy 1 mandalin 1 porsiyon sayılıyor
çok sağol canım allah tüm hastalara acil şifalar versin.Benim dr.um özelde o cd ve bol bol resim veriyor ama ben bugün devlet hastanesine gittim .Orada öyle birşey yok .Rica etseniz dr.unuz belki cd ye çekebilir hatıra kalırcnm gecmis olsun babaannene
canim doktor böyle suratsizsa baska bi doktor bak bence ,normal doktorlar cd vermiyorlar mi? burdaki doktorum artik fotograf bile vermiyor kötükedihüso biz bi ac defadir kendi kameramizi götürdük yanimizda ,esim cekti ama tam bisey belli olmadi birde sansimiza kameranin akusu bitmisklava:
çok sağol canım allah tüm hastalara acil şifalar versin.Benim dr.um özelde o cd ve bol bol resim veriyor ama ben bugün devlet hastanesine gittim .Orada öyle birşey yok .Rica etseniz dr.unuz belki cd ye çekebilir hatıra kalır
betülcüm benim ikinci hamileligim ben 17 hafta 3 günlükken falan basladim hissetmeye
baska arkadaslarin ilk bebisleri onlar benden önce bile hissetmeye basladi
ama az kalmis cnm yakin zamanda sende hissetmeye baslarsin
tecrübeli şubat anneleri bi şey sorcam size ben bebeğimin hareket etnesini çok istiyorum gerçi bir kere hissettim 16+ oken hissettim.şimdi 17+3 olduk ama yık yok.siz ne zaman hissettiniz?yani evet bu kesin bebek hareketi demeniz ne zaman oldu?çok teşlekkürler...iyi gebelikler dilerim...
ya bir an önce hissetmekk istiyorum.gebelik durumlarımda gitti.yani eskisi gibi midem de bulanmadığı için bu kez kendimi de hamiş gibi hissetmemeye başladım...sizin tekmeler nasıl?a.s.
cimcime benim dr.um çok tatlı hatta gittiğim de iki ekran var eşim diğer ekrandan bakıyordu biz dr.la birine istediğim zamanda aradığım için içim rahat yani . Buradaki birçak dr. böyle gel sende burda yap doğumunu :))