2009 Şubat Anneleri

cimcime geçmiş olsun oğlun nasıl düzeldimi bu havalarda çok dikkatli olmak lazım inşallah bişeyi kalmamıştır

saol cnm daha iyi oldu saat 2 den beri tuvalete cikmadi sanirim gecti isali hihoyyyt
bol bol sivi verdim ona ... yarinda kalsinmi acaba evde yoksa gönderiyim mi krese düsünüyorum ...
isaldi bir hafta cok düzenli yemek yemesi ve bol sivi tüketmesi gerek orda benim kadar dikkat edemezler su icmesine diye korkuyorum saat 14: 00 da onu aliyoruz ama siz ne dersiniz kizlar ??
yarinda evde kalsa dinlense bol su icse daha iyi olur degilmi gamyoncuiremsu

:1shok: :1shok: :1shok: cnmmmmmmm nasil tesekkür etsem azdir
en sevdigim meyvalardan biri bazen günde rahatlikla bir kilo yiyordum klava: :bbo:
cok saol tatlim paylasimin icin :1hug: gercekten iyike söyledin a.s.

:1shok: :1shok: :1shok: cnmmmmmmm nasil tesekkür etsem azdir
en sevdigim meyvalardan biri bazen günde rahatlikla bir kilo yiyordum klava: :bbo:
cok saol tatlim paylasimin icin :1hug: gercekten iyike söyledin a.s.

evet canım ya sen sadece mandalina ile 1 günde alman gereken tüm meyve öğünlerini almış oluyorsun
orta boy 1 mandalin 1 porsiyon sayılıyor

cnm gecmis olsun babaannene
canim doktor böyle suratsizsa baska bi doktor bak bence ,normal doktorlar cd vermiyorlar mi? burdaki doktorum artik fotograf bile vermiyor kötükedihüso biz bi ac defadir kendi kameramizi götürdük yanimizda ,esim cekti ama tam bisey belli olmadi birde sansimiza kameranin akusu bitmis klava:

evet canım ya sen sadece mandalina ile 1 günde alman gereken tüm meyve öğünlerini almış oluyorsun
orta boy 1 mandalin 1 porsiyon sayılıyor

evet cnm haklisin bundan sonra daha dikkatli olmaya caliscam ama cokta güzel tadi var eksi tatli cokacimcoook aama bebisim icin dayancam artik benneyaptımki a.s.

derinciğim..
babaannene çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda şifasını versin..

çok sağol canım allah tüm hastalara acil şifalar versin.Benim dr.um özelde o cd ve bol bol resim veriyor ama ben bugün devlet hastanesine gittim .Orada öyle birşey yok .Rica etseniz dr.unuz belki cd ye çekebilir hatıra kalır

aslinda sormakta fayda var ama benim doktorumda cok gicik kötükedihüso
walla testleri falan ben hep sizden duyuyorum genelde her gittigimde idrar aliyorlar bazenleri kan aliyorlar ama hic biri bana bu kan yada idrar ne icin aliniyor söylemedi kötükedihüso ...türk doktorlar daha farkli sanirim yaa detayli bi sekilde kontrol edip anlatirken benim doktora girmemle cikmam 15 dk sürüyor :çok üzgünüm: bide ekrani kendine dogru cekiyor ben bisey göremiyorum kafami kaldiriyorum bebisimi görmek icin boynum agriyor hic düsünceli degil walla ama isini iyi yapiyor deneyimli bi doktor birde bana cok yakin olmasi benim icin avantaj su doguma bi yaklassakta sag saglim kurtulsam su doktorumun suratsiz halinden

tecrübeli şubat anneleri bi şey sorcam size ben bebeğimin hareket etnesini çok istiyorum gerçi bir kere hissettim 16+ oken hissettim.şimdi 17+3 olduk ama yık yok.siz ne zaman hissettiniz?yani evet bu kesin bebek hareketi demeniz ne zaman oldu?çok teşlekkürler...iyi gebelikler dilerim...

betülcüm benim ikinci hamileligim ben 17 hafta 3 günlükken falan basladim hissetmeye
baska arkadaslarin ilk bebisleri onlar benden önce bile hissetmeye basladi
ama az kalmis cnm yakin zamanda sende hissetmeye baslarsin

betülcüm benim ikinci hamileligim ben 17 hafta 3 günlükken falan basladim hissetmeye
baska arkadaslarin ilk bebisleri onlar benden önce bile hissetmeye basladi
ama az kalmis cnm yakin zamanda sende hissetmeye baslarsin

ya bir an önce hissetmekk istiyorum.gebelik durumlarımda gitti.yani eskisi gibi midem de bulanmadığı için bu kez kendimi de hamiş gibi hissetmemeye başladım...sizin tekmeler nasıl?a.s.

canım moralini bozmak istemem ama ben 21.haftada tamam bu bebek dedim gerçi benim bebek biraz tembel galiba benim gibi . :))

ya bir an önce hissetmekk istiyorum.gebelik durumlarımda gitti.yani eskisi gibi midem de bulanmadığı için bu kez kendimi de hamiş gibi hissetmemeye başladım...sizin tekmeler nasıl?a.s.

normal tatlim hamilelik psikolojisi
benimki mesela tekme attiginda artik disardan bile belli oluyor cok acayip bisey cok güzel mükemmel bi duygu ins. sende gelecek günlerde baslarsin cnm hissetmeye a.s.

derincim sahii sen gec hissettin demi
göbegin den bakilinca fark ediliyormu simdi bebisin tekmeleri :))

kizlar ya artik uzun süre disarda kalamiyorum devamli kasiklarima bisey baski yapiyor ,her 5 .10 dk da bir tuvalete gitmek zorunda kaliyorum ..sizdede öylemi normal mi bu simdi ??? bel agrilarim basladi bile simdiden ilk hamileligimde hic olmamisti bir iki gün agrimisti okadar

cimcime benim dr.um çok tatlı hatta gittiğim de iki ekran var eşim diğer ekrandan bakıyordu biz dr.la birine istediğim zamanda aradığım için içim rahat yani . Buradaki birçak dr. böyle gel sende burda yap doğumunu :))

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey walla iyi fikir aslinda ama ben burda yapiyim dogumumu sırnaşık şey bizim milletimiz daha sicak kanli sekerim :içelim:

Yok valla belli olmuyor dışardan ara sıra dinlersem duyuyorum hareketleri .Ben biraz hızlı yürürsem sancı oluyor kasıklarımda normalde yok idrara sık çıkıyorum ama dışarıya çıkarken çok fazla su içmiyorum sıkışmamak için umumi wc lere girmek istemiyorum çünkü

ben kaçıyorum aşkı memnu başladı .Oğlu olacaklar inşallah oğlunuz Behlül'e benzer aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…