2009 Şubat Anneleri

cimcime geçmiş olsun. daha önceki gibi olmaz ve biran önce iyileşir inşallah.
kızlar lohusa pijama-gecelik-sabahlıkları malesef o fiyata. 50 den aşağısına rastlamadım ben. cicikomun güzel modelleri var. ben 2 gecelik 1 sabahlık 1 pijama aldım. pijamayı şimdi giyiyorum. hamileler için bel lastiği ayarlı olanlardan. çok rahat ediyorum. penyesi de çok güzel. sonra çıkıp dolaşamam diye şimdiden aldım. çok kilo alırsam giyemem ama. hamileler için pek güzel modeller yapmıyorlar. cicikom da bulabildim spor modeller, cossy by aqua da da süslü püslü gecelikler var. gece kıyafetleri gösterişsiz kalır yanında. hastane için mavi kareli sabahlık ve onun takımı olan geceliği aldım. sonra da her daim giyerim diye düşündüm. geçenlerde sezeryanla doğum yapan arkadaşım 3 tane gecelik bulundur yanında dedi. sizin de aklınızda olsun. üniversite ve devlet hastaneleri sezeryanda 3 gün yatırıyormuş. özelde doğum yapan yakınlarım ertesi gün taburcu oluyorlar.
hastaneye giderken nazar boncuklarınızı ve kırmızı saç bantlarınızı da unutmayın. :)

saolun kizlar uyandi kusmasi yok cok sükür üsütmüs isal .... simdi ona bol sivi vericem cubuk kreker falan yesin bakalim aksamda patates haslarim ....hayla böyle devam ederse doktora götürcem

kızlar bu arada dün şöyle bir bebek odalarına bakalım dedik. fiyatlar 1.800-2.500 arası dolabı yatağı şifonyeri var takımların içinde. sonra bir takım beğendim kampanyadaki ürünmüş.beyaz renk bazı yerleri tercihe göre pembe -mavi gibi renk olabiliyor. fyatı tam takım 650 idi. nasıl sizce? model de gayet güzel. mobilyası bebeğe zarar vermeyen tipteymiş. falsosu yok. bunları daha önce üretmişler ellerindekiler bitince üretimden kalkacakmış. o yüzden tükenene dek bu fiyata. bebek doğmadan eve mobilya girsin istemiyorum ama şimdi tereddütte kaldım. şimdiden almazsak doğuma kadar biter bu takım. ve diğer takımlara 3 katı fazla ödemek zorunda kalırız. fikir verin bana lütfen. bebek odası hazırlamak için henüz çok mu erken?

cimcime geçmiş olsun. daha önceki gibi olmaz ve biran önce iyileşir inşallah.
kızlar lohusa pijama-gecelik-sabahlıkları malesef o fiyata. 50 den aşağısına rastlamadım ben. cicikomun güzel modelleri var. ben 2 gecelik 1 sabahlık 1 pijama aldım. pijamayı şimdi giyiyorum. hamileler için bel lastiği ayarlı olanlardan. çok rahat ediyorum. penyesi de çok güzel. sonra çıkıp dolaşamam diye şimdiden aldım. çok kilo alırsam giyemem ama. hamileler için pek güzel modeller yapmıyorlar. cicikom da bulabildim spor modeller, cossy by aqua da da süslü püslü gecelikler var. gece kıyafetleri gösterişsiz kalır yanında. hastane için mavi kareli sabahlık ve onun takımı olan geceliği aldım. sonra da her daim giyerim diye düşündüm. geçenlerde sezeryanla doğum yapan arkadaşım 3 tane gecelik bulundur yanında dedi. sizin de aklınızda olsun. üniversite ve devlet hastaneleri sezeryanda 3 gün yatırıyormuş. özelde doğum yapan yakınlarım ertesi gün taburcu oluyorlar.
hastaneye giderken nazar boncuklarınızı ve kırmızı saç bantlarınızı da unutmayın. :)

hihoyyyt bende gecen sefer ne nazar boncugu nede kirmizi sac bandi vardi bi defa mutlaka almaliyim cok hos görünüyor hihoyyyt
ya ne güzel sizde bir gün kaliniyor ben dogum yaptim üc gün hastanede kalmam gerekiyordu bebegi devamli kontrol ediyorlar ücüncü günde kontrol ediyor ... ben kalamamistim ikinci gün artik cikmak istedim ebemle konusmustum bana kizmisti cikmak istiyorum diye :çok üzgünüm: bebegi ücüncü gün doktora götürmek sartiyla beni eve göndermislerdi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sonraki günlerdede ebem devamli eve gelmisti zaten kontrole kaydirigubbakcemile2

bu defa nasil olcak bilmiyorum aklim evde kalir benim heleki oglumda evde kalcaksa :bbo:

evet floryacim isal olunca hep böyle yapiyorum .disarsida asiri soguk güzel bi nane cayi yapiyim sekersiz ici isinsin yavrumun :))

ve çeşit çeşit bebek beşikleri sepetleri var. 100 e bile var. gayet de güzel süslü. bence özellikle beşiğe çok para vermeye gerek yok. en fazla 5-6 yatacak içinde. küçücük sepetler ay bir görseniz kedicik sepeti gibi.
eskisi gibi gezip dolaşabilsem neler bulurum ama hiçbiryere gidemiyorum götüren olmazsa. gittiğim yerde de 10 dk. ayakta durunca yoruluyorum. durumum böyle olunca dedim herhalde bu ucuz ve güzel eşyalar Allah tarafından karşıma çıktı.

sen doğumdayken oğluna kim bakacak cimcime. annenler de burda. nasıl olacak?

tek basima bakicam cnm
oglumada üc yildir kendim bakiyorum o dogdugunda esimin üvey annesi vardi onlada gelip bebegi sevmekten bana yük olmaktan baska bisey yapmadilar düsünsene kadinin 5 torunu vardi ben daha losayim cat kapi geliyorlardi uyuyamiyordum onlara hizmet edicem baslarinda oturucam diye kötükedihüso

pardon floryacim sorunu yanlis okudum saat 4 den beri uyanigim
esim izin alicak o bakicak ogluma evde ben bi kac sey yapip buzluga atarim
esime sonsuza kadar güveniyorum iyi bakcagina emin cok sükür :))

doguma esim girmez sanirim bu defa cünki oglumu güvenipde kimseye emanet edemem

ah canım benim ya doğumdan sonra hastanede sana yardımcı olabilecek kimse kalmıyor o zaman. belki ordaki hemşireler hastaya daha yardımcı oluyordur. gerçi nerde olursan ol iş başa düşünce mecbur kalınca herşeyle başediyorsun. Allah sana kolaylıklar versin.

saol cnm yaa gercekten öyle yani suyum biterdi onu bile kendim mutfaktan almaya giderdim ... zor ama napalim
rabbim hepimizin yardimcisi olsun

günaydin kizlar moralim cok bozukk
saat 4 bucukta oglumun aglamasiyla uyandim odasina yanina gitim
isali vardi yataga kacirmis ve kusuyordu :çok üzgünüm: hemen aldim onu üstünü temizledim baska bi yere yatirdim sonra sevdim biraz .. kiyamam ya annesi sev dedi senağlama icim gitti uyuyamadim simdi kalktim netten biraz arastiriyorum .
büyük ihtimalle doktora gideriz bugün ,cocuk doktorumuz malesef yakida degil üf disarsida 4 derece asiri yagmurlu kafamçokkarıştı

bi defasindada buna benzer olmustu devamli uyudu ,kustu,bisey icemedi oglumu hemen hastaneye yatirdik asiri sivi kaybetmisti,birde 2 kilo zayiflamisti bir gün icinde.. hemen vücuduuna sivi verdiler offfff ins. tekrar öyle olmaz .umarim uyandiginda bol su icer dahada kusmas :Saruboceq: :çok üzgünüm: o nezaman hastalansa kendimi suclu hissediyorum senağlama

canım kıyamam yaaa çok geçmiş olsun...isali gazoz ve aspirinle kesebilirsin:))
ben oğluma yaparım iyide gelir...şakkıdı

Kızlar ben bikaç gün önce doktora gittim 25+1 dik bebişim gayet sağlıklıymış 798 gr 32 cm dedi doktor uyuyodu uyanmadı kerata bide daha dönmemiş dedi dr kafası yukarda döner inş. dedi korktum ya daha geç dönenlerde varmış şimdiden dönenlerde size böyle birşeyden bahsettimiş doktorunuz

Dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum okadarda sakınıyorum eşimde aynı benim gibi ama sakınan göze çöp batıyor işte boğazım acayip acıyor şişti ve üstelik dün tatil olduğu için bugün mecburen işe gelmek zorunda kaldım halsizlikte cabası tabiki

özlemim merak etme canım döner..
daha böyle bir konuda henüz doktorumla konuşmadım..zaten ben sezeryan olacagım büyük ihtimalle..ister dönsün ister dönmesin:))

cimcimecim çok geçmiş olsun tatlım benim koca bile hasta olduğunda başında bekliyorum üzülüyo insan çocuk gibi oluyorlar eminim çocukların hastalıkları daha zor geçer

X