2009 Şubat Anneleri

kızlar napıyonuz. iyiyim ondan sonra bişi olmadı. doktoruma ulaşamadım ya. bu doktorla işimiz var bu konuda. hep benim acil bi sorum olduğunda ya ulaşılamıyo ya ameliyatta.. ufff uff bi de hamile. kesin benim doğumu başkası yapacak bak görürsünüz.

zaten geçen dış gebelikte de öyle olmuştu. tam geçen ramazanda dış gebelik geçirdim. doktorum şehir dışındaydı. o yüzden 4 doktor dolaştım. biri ameliyat der, biri bişey yok der,...

şimdilik iyiyim kızlar ama içim rahat etmedi ne yalan söliim. eşim doktor bişey yoktur endişelenme o kadar tekrar olursa gideriz hemen dedi.

yarın aşıya gidicem, haftaya pazartesi falan da şeker testi için gidicem. bebiş iyi hissediyorum bol bol tekmeler atıyo yine annesine ama işte içim rahat değil hala.

tatoscum sasslancim saolun kizlar
söylemedim sabah canim asiri baklava cekmisti cok az bisey kahvaltilik yemistim hemen arkasindan yaklasik yarim kilo baklava yedim sanirim cok fazla gedi o karin agrisi yapti
kücükkedicik iyi olmana sevindim cnm
kizlar ben cikiyorum asiri uykum var
hepinize tatli rüyalar
oglusumla öpt sizi teyzeleri

bak bu güzel haber canım
drum bebeğin suyu azalırsa hareketleri de azalır
hareketlerini iyi hissediyorsan korkma demişti
ama yine de sen bol su içmeye dikkat et güzelim

uykum var bi türlü sizi birakamiyorum esimde gircekti nete ben bi siggara icene kadar girebilirsin nete dedi :)

iyi geceler kızlar nasılsınız?benim basım agrıyor ve de karnım acayip şiş.yani öyle degilde yediklerim midemin agzında duruyo heralde sanki çıkıcakmıs gibi heran

iyi geceler kızlar nasılsınız?benim basım agrıyor ve de karnım acayip şiş.yani öyle degilde yediklerim midemin agzında duruyo heralde sanki çıkıcakmıs gibi heran

eh artık bunlara alışmamız lazım bebişler mideye dayandılar artık :))
:teytey::dance:

bak bu güzel haber canım
drum bebeğin suyu azalırsa hareketleri de azalır
hareketlerini iyi hissediyorsan korkma demişti
ama yine de sen bol su içmeye dikkat et güzelim

sağol canımmm. zaten çok su içiyorum gece bile su içmeye kalkıyorum 2-3 kez.

iyi hissediyorum hatta sanırım bazen hıçkırık tutuyo bebiş çok ritmik başıyla yukarı vuruyo size de oluyo mu öyle. çok komiğime gitti. bi sitede okumuştum hıçkırırlarmış. ve anne hissedermiş sanırım cidden öyle oluyo. bayağı uzun sürüyo sonra duruyo.

ben de müthiş başağrısı çekiyorum iki gündür sebebi yok aslında gebeliğim başından beri dönem dönem başım ağrıyor anlamadım kızlar

Masraflar yükselmeye başladı dimi kızlar bizim doğum normal olursa 2.500 ytl sezeryan olursa 3.500 ytl .Bu fiaytlar paket fiyatlar . Tabii herşey kısmet ne olacağı belli olmaz .

ya çok pahalı geldi bana bu fiyatlar antalyada normal için 800 sezeryan için 1500 civarı dediler sanırım iyice araştırmak lazım

iyigeceler hanımlar kimse kalmamış ben hala ayaktayım yarında iş varbenneyaptımki bugece çok haraketli geçti sabah ihlstan aramışlardı ihlas temizlik robotunun tanıtımını yapıcakldı akşam saat 8 gibi geldiler onlar gelmeden önce arkadaşlarımızda gelmişti neyse saat 12 ye kadar tanıtım yapıldı kızlar gözlerime inanamadım :1shok:koltuklarımdan ve yatağımdan çıkan pisliği görünce sürekli temzilediğim sildiğim koltuklardan resmen kum gibi birşeyler çıktı hele o halı yatak nelerin içinde yaşıyomuşuz dedim ve düşünün bebeklerimizi koltukların üzerinde yatırıcaz halıların üzerinde emeklicekler gerçekten şok olduk taksitlerde kolaylıkta yapınca almaya karar verdik gerçi şu durumda borca girmiş bulunduk ama faydalı bir alet aldığımızı düşünüyorum neyse olan ölene çare yokmuş umarım pişman olmayız:1closedeyes:

doğum fiyatlarına gelince benim gittiğim hastanedede normal doğum 1000 ytl ama ben orda yapmayı düşünmüyorum çünki 1000 ytl le çıkıcağımızı sanmıyorum bazı fırsatçı hastaneler aklınıza gelmicek şeyleri fatura ediyorlar çünki yok bebeğin muaynesi yok yatak parası yok serumu derken fiyat dahada artıyor oyüzden doğum fiyatlarını sorduğunuz hastanelere bunlarıda sorun yatak ve bebeğin ilk muaynesi kontrolleri içindemi yoksa ayrımı ben bir iki hastane buldum ama gidip görmeden bişey diyemiyorum çok iyi araştırmamız lazım

günaydin kizlar moralim cok bozukk
saat 4 bucukta oglumun aglamasiyla uyandim odasina yanina gitim
isali vardi yataga kacirmis ve kusuyordu :çok üzgünüm: hemen aldim onu üstünü temizledim baska bi yere yatirdim sonra sevdim biraz .. kiyamam ya annesi sev dedi senağlama icim gitti uyuyamadim simdi kalktim netten biraz arastiriyorum .
büyük ihtimalle doktora gideriz bugün ,cocuk doktorumuz malesef yakida degil üf disarsida 4 derece asiri yagmurlu kafamçokkarıştı

bi defasindada buna benzer olmustu devamli uyudu ,kustu,bisey icemedi oglumu hemen hastaneye yatirdik asiri sivi kaybetmisti,birde 2 kilo zayiflamisti bir gün icinde.. hemen vücuduuna sivi verdiler offfff ins. tekrar öyle olmaz .umarim uyandiginda bol su icer dahada kusmas :Saruboceq: :çok üzgünüm: o nezaman hastalansa kendimi suclu hissediyorum senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun cimcime çok üzüldüm canım inşşallah çabuk atlatır :teselli:

cimcime çok geçmiş olsun,hemen doktora götür bence beklemeden. Umarım kötü birşey yoktur. Midesini üşütmüş olabilir ama.
Doğum fiyatlarına gelince. Ben Lokman Hekim Hastanesine başlayacağım bugünden itibaren ve özellikle Ankara'dakilere duyurulur ki normal doğum fiyatları 350 civarında, sezeryan ise 550 civarında. Epiduralli istiyorsanız ise normal 550, sezeryan ise 750 civarındaymış.

ben mecburen kent hastanesinde yapacağım
bir duyuma göre sezeryan paket fiyatı 3000 civarındaymış

kızlar edit tuşu gelmiş :)
hemen deneyeyim dedim:)

bir arkadaşım kent te geçen haftalarda sezeryanla doğum yaptı. 4.500,00-YTL olduğunu söyledi. iyice öğren canım sonradan ekstralarla bu rakamı buluyor olabilir. tabi ben hastaneden duymadım, söyleyenin yalancısıyım.

ben akşamları böyle hissedince yürüyüşe çıkıyorum çok iyi geliyor.

günaydın arkadaşlar a.s.
geçmiş olsun cimcimecim işallah önemli bişi yoktur ama zaman kaybetmeden dr a götürün çünkü sıvı kaybetmesi önemli bende öyle oluyorum senede bir falan çok zor toparlıyor insan kendini mutlaka dr takviyesi almam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…