kızlar napıyonuz. iyiyim ondan sonra bişi olmadı. doktoruma ulaşamadım ya. bu doktorla işimiz var bu konuda. hep benim acil bi sorum olduğunda ya ulaşılamıyo ya ameliyatta.. ufff uff bi de hamile. kesin benim doğumu başkası yapacak bak görürsünüz.
zaten geçen dış gebelikte de öyle olmuştu. tam geçen ramazanda dış gebelik geçirdim. doktorum şehir dışındaydı. o yüzden 4 doktor dolaştım. biri ameliyat der, biri bişey yok der,...
şimdilik iyiyim kızlar ama içim rahat etmedi ne yalan söliim. eşim doktor bişey yoktur endişelenme o kadar tekrar olursa gideriz hemen dedi.
yarın aşıya gidicem, haftaya pazartesi falan da şeker testi için gidicem. bebiş iyi hissediyorum bol bol tekmeler atıyo yine annesine ama işte içim rahat değil hala.
alemsin cimcime yaaa :)))
sebebi baştan belli desene
iyi geceler kızlar nasılsınız?benim basım agrıyor ve de karnım acayip şiş.yani öyle degilde yediklerim midemin agzında duruyo heralde sanki çıkıcakmıs gibi heran
bak bu güzel haber canım
drum bebeğin suyu azalırsa hareketleri de azalır
hareketlerini iyi hissediyorsan korkma demişti
ama yine de sen bol su içmeye dikkat et güzelim
Masraflar yükselmeye başladı dimi kızlar bizim doğum normal olursa 2.500 ytl sezeryan olursa 3.500 ytl .Bu fiaytlar paket fiyatlar . Tabii herşey kısmet ne olacağı belli olmaz .
geçmiş olsun cimcime çok üzüldüm canım inşşallah çabuk atlatır :teselli:günaydin kizlar moralim cok bozukk
saat 4 bucukta oglumun aglamasiyla uyandim odasina yanina gitim
isali vardi yataga kacirmis ve kusuyordu :çok üzgünüm: hemen aldim onu üstünü temizledim baska bi yere yatirdim sonra sevdim biraz .. kiyamam ya annesi sev dedi senağlama icim gitti uyuyamadim simdi kalktim netten biraz arastiriyorum .
büyük ihtimalle doktora gideriz bugün ,cocuk doktorumuz malesef yakida degil üf disarsida 4 derece asiri yagmurlu kafamçokkarıştı
bi defasindada buna benzer olmustu devamli uyudu ,kustu,bisey icemedi oglumu hemen hastaneye yatirdik asiri sivi kaybetmisti,birde 2 kilo zayiflamisti bir gün icinde.. hemen vücuduuna sivi verdiler offfff ins. tekrar öyle olmaz .umarim uyandiginda bol su icer dahada kusmas :Saruboceq: :çok üzgünüm: o nezaman hastalansa kendimi suclu hissediyorum senağlama
geçmiş olsun cimcime çok üzüldüm canım inşşallah çabuk atlatır :teselli:
ben mecburen kent hastanesinde yapacağım
bir duyuma göre sezeryan paket fiyatı 3000 civarındaymış
kızlar edit tuşu gelmiş :)
hemen deneyeyim dedim:)
iyi geceler kızlar nasılsınız?benim basım agrıyor ve de karnım acayip şiş.yani öyle degilde yediklerim midemin agzında duruyo heralde sanki çıkıcakmıs gibi heran
günaydin kizlar moralim cok bozukk
saat 4 bucukta oglumun aglamasiyla uyandim odasina yanina gitim
isali vardi yataga kacirmis ve kusuyordu :çok üzgünüm: hemen aldim onu üstünü temizledim baska bi yere yatirdim sonra sevdim biraz .. kiyamam ya annesi sev dedi senağlama icim gitti uyuyamadim simdi kalktim netten biraz arastiriyorum .
büyük ihtimalle doktora gideriz bugün ,cocuk doktorumuz malesef yakida degil üf disarsida 4 derece asiri yagmurlu kafamçokkarıştı
bi defasindada buna benzer olmustu devamli uyudu ,kustu,bisey icemedi oglumu hemen hastaneye yatirdik asiri sivi kaybetmisti,birde 2 kilo zayiflamisti bir gün icinde.. hemen vücuduuna sivi verdiler offfff ins. tekrar öyle olmaz .umarim uyandiginda bol su icer dahada kusmas :Saruboceq: :çok üzgünüm: o nezaman hastalansa kendimi suclu hissediyorum senağlama