2009 Şubat Anneleri

aybükem bebeişinin sağlıklı olmasına çok sevindim...
buarada aslında normal doğum hepsinden iyi ama bunada cesaret ister :::::::))) bende henüz bu cesaret yok...

ben mecburen kent hastanesinde yapacağım
bir duyuma göre sezeryan paket fiyatı 3000 civarındaymış

kızlar edit tuşu gelmiş :)
hemen deneyeyim dedim:)

Son düzenleme:
ben mecburen kent hastanesinde yapacağım
bir duyuma göre sezeryan paket fiyatı 3000 civarındaymış

:1shok::1shok::1shok:
şaka gibi vallahi...
neyse sağlıcakla kucağına alda gerisi önemli değil..babalar düşünsün :nazar:

durum böyle olunca olay babları aşıp dedelere ulaşıyor:)
malum ameliyatım da 1 hafta hastanede kalış süresiyle 4000 civarında tuttu

kizlar mrb bende cok asiri stresteydim c.tesiden beri ...
saalancim o abla ben ulasmaya caliscam demisti ama ablayada cevap gelmedi sanirim
ssöyledigine göre en son 26 ekim de girmis ama yazmamis ......

siteyeeeeee çoooookkkkkkkkkk zoooooooorrrr gggiirrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiyyyyyoooooooorrrrrrrruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma demircool ya
kangren edecek siteye giriş
ama nasıl bir alışkanlık yaptıysa insan denemekten vazgeçemiyor da

herkese selam
Tüm arkadaşların ve K.K. nın Cumhuriyet Bayramını Kutlar Cumhuriyetine ve Milletine sahip çıkacak çocuklarımız olmasını dilerim .

Masraflar yükselmeye başladı dimi kızlar bizim doğum normal olursa 2.500 ytl sezeryan olursa 3.500 ytl .Bu fiaytlar paket fiyatlar . Tabii herşey kısmet ne olacağı belli olmaz .

slm kızlar bende çook zorlanıyorum giriş yapmak için yaakötükedihüso
benim doktorda normal için 1000 sezeryan olursa 1700 dedi.kendisi normal taraftarı tabi bende.ama çok geliiyor fiyatlar ya, hastaneden de doktorumdan da çok memnunum doğumda başka yere gitmekte istemiyorum.Allahtan kontrollerde az para veriom,onun acısını doğumda çıkartcaklar galiba.:eek:klava:

derinzlm coooook pahaliymis cnm yaaa dogum fiyatlari
ben burda hic bi sekilde ödeme yapmiyorum sansliyim bu konuda yoksa bizde maddi yönden asiri zorlanirdik
rabbim yardimciniz olsun kizlar bu zamanda hersey cok pahali ......

benim karnim agriyor baklavayi biraz fazla kacirmisim sanirim bde üzerimde kazak var kaleriferler sonuna kada acik her odada ben hayla üsüyorum sabah kalktigimda da nezle gibiydim .... hastami oluyorum ne ?

Aman allahim milyarlar konuşuluyor öylemi ...doğum için...
Birde benim siğortam yok desene ben bu gidişle hastanede rehin kalirim:senağlama:

cimcimem dikkat et canım..havalar bir güzel bir kötü gidiyor burada sizdede öylemi?

cimcimem dikkat et canım..havalar bir güzel bir kötü gidiyor burada sizdede öylemi?

buralar yagmurlu 5-6 derece cnm
aslinda cimrilik yaptim ben idare ederim dedim kendime hic bisey almadan gene ogluma alisveris yaptim ince ceketle ve kazaklarla ciktim disari simdi de böyle oldum :eek:klava: bi dahaki sefere daha dikkatli giyinmeye caliscam bu kis soguk gecicek gibi görünüyor burda :1shok:

su karin agrisina ne yapilabilir ?? sicak su koyamiyoruz karnimiza degilmi ?? sicak dus da iyi degil :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
gaz sancısı ise de üşütme ise de sıcak su koyabilirsin cimcime
yalnız karnına değil ayaklarına
tatoşun dediği gibi

demircool ben de ankara'dayım. acaba 29 mayıs hastanesinin fiyatlarına baktın mı doğum için?

X