ssaslan ya allah yardımcın olsun senin durumun baya zor hep yatakta .yemekleri yada ev işini kim yapıyor.rabbim işalah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
demircool napiyorsun sekerim
ben giremiyorum pek msnek.pederim gelicek iki saat sonra
k.pederimin ve cici k.validemin sevdigi yemekleri yapmakla meskulüm)
slm millet ben geldimm,:lepi:
siteye çok zor girdimklava: giremeyeceği diye baya sinirlenmiştim ama sonunda girmeyi başardımkötükedihüso
biz dün doktordaydık, bu kez başka doktor deneyelim dedik,ve gittik
kızımın 3 boyutlu resmini de verdi ,çok sevindim, sabah akşam saat başı kızımın resmine bakıyorum:asigim:
size de göndermek isterim ama nasıl göndereceğim ki, bizim makine fotoğrafın fotoğrafını çekmiyor
ama benden bişey almamış sanki yaaa
gerçi kocama benzemesini çok istemişm ama , şimdi kendimden de bişeyler görmek için can atıyorum
ama tık yok:1no2:, babasının kopyası cadı..:CüvCüv:
onun dışında benim diyet hala devam ediyor ve işe yarıyor milllet, 20 gündür hiiç kilo almamışım
ve kızım da 710 gr olmuş..
kızımın her tarafını inceledi herşeyin yolunda olduğunu söyledi, Allahtan başka ne isterim kii
ayol meraklandım şimdi kızını görmek istiyorum.sevindim normal cıkmasına aybuke cim.valla kilo almamanada sevindim acıkcası imrendim :mymeka: :mymeka: bende dikkat ediyorum ama yediklerime.bizim cadıda babasına bensiyor.dr amca öyle dedi.babamızda övüne övüne bitiremiyo:dilcikar:
ben dün gittiğim doktorla doğumu konuştum, nasıl olduysa artık ilk kez bir doktor normal doğumu tavsiye etti, ben korktuğumu söyledim, o da önce kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekir dedi, yoksa doğum sırasında çok acı çekersein dedi normal doğum ücreti 350 YTL dedi, bana biraz abartılı bir rakam gibi geldi, sonuçta normal doğurtacak, ekstra yaptığı bir iş yok ama piyasa nasıl bilmiyorum
dün bir de loğusa pijamasına baktım ona da 50 YTL dediler, normal bir pijama , farkı sadece göğüs kısmının açılabilir olması, o da pahalı geldi tabi gerekirse alacağım ama daha başka yerlere sorup fiyat araştırması yapmadım, cimri miyim neyim..
ben dün gittiğim doktorla doğumu konuştum, nasıl olduysa artık ilk kez bir doktor normal doğumu tavsiye etti, ben korktuğumu söyledim, o da önce kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekir dedi, yoksa doğum sırasında çok acı çekersein dedi normal doğum ücreti 350 YTL dedi, bana biraz abartılı bir rakam gibi geldi, sonuçta normal doğurtacak, ekstra yaptığı bir iş yok ama piyasa nasıl bilmiyorum
dün bir de loğusa pijamasına baktım ona da 50 YTL dediler, normal bir pijama , farkı sadece göğüs kısmının açılabilir olması, o da pahalı geldi tabi gerekirse alacağım ama daha başka yerlere sorup fiyat araştırması yapmadım, cimri miyim neyim..
canım ben 3 boyutluya girmedim henüz.biz 3 aylıkken gördük kızımın elini kolunu vs.o zamandan beri babası pak ilgili hem benle hem kızıyla.elini görmüş de beyefendi kızım el salladı bana dedi 1 hafta.3 boyutluya girsek nolur bilemem valla.ama şimdiden ona benzedigi kesin heralde galiba sandımca.dr dedi.ben itiraz ediyorum :mymeka:
normal doğum için 350 bence gayet normal bir fiyat orda nasıl bilmiyorum ama burda fiyatlar çok uçuk benim kontrollere gittiğim hastanede normal 1000 ytl sezeryan 1700 ytl ben onun için başka bir hastane araştırıyorum bir kaçtne buldum normal doğum 300 ytl birde devlet hastanesi var oda 50 ytl gidip bakıcam fiyatı kadar hastanede önemli çünki pijama takımına gelince evet o bencede pahalı
yuhhhkafamçokkarıştı 1000 YTL çok yaaaa,
bak devletle arasındaki farka devlet 50 YTL
ama muamele de çok önemli biliyor musun? genellemek doğru değil ama devlet hastanelerindeki ebeler malesef pek de hasta haklarına ve hasta psikolojisine uymuyorlar, sen acı çekerken, seni sinir edebilecek kelimeler kullanabiliyorlar, hatta senin acını hafifseyerek dalga bile geçebiliyorlar, tabi bunlar benim duyduklarım yaşamadım ama yine de insan kendini psikolojik olarak rahat hissedebileceği bir yerde doğum yapmak istiyor.
ben acı çekerken sakin ol demeli, kes sesini diye bağırmamalı:1no2: