2009 Şubat Anneleri

bende merak ettim
özel mesajda yazamiyoruz ...
ssaslan sen nasilsin cnm iyi oldunmu biraz ?

sağol canım aynen yatışa devam
en önemliproblemim gaz hala
sanırım sürekli yattığım için fazla oluyor
bu arada önümüzdeki haftayı bekliyorum 100grlık şeker yüklemesi yapılacak
o da ayrı bir dert çünkü malum hastaneye geliş gidişler ambulans merasimiyle olduğundan
hem yorucu hem masraflı
p.tesi gidiş geliş sadece ambulans 150ytl tuttu
neyseki ameliyat sonrası ilk kontrol olduğundan muayene ücreti almadılar sadece tahlilleri ödedik

bu arada başağrısı bende de oluyor biraz uyumak ve eşimin masaj yapması rahatlatıyor
artmaması için fazla tatlı yeme çikolata gibi

kızlar ben dün gecelik aldım. cossy by aqua marka. bu markanın çok güzel ürünleri var. ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

kızlar ben dün gecelik aldım. cossy by aqua marka. bu markanın çok güzel ürünleri var. ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

canım siteyi inceledim gerçekten çok şirin şeyler var ama bunlara nerden ulaşabiliriz alışveriş merkezlerindemi vardır dükkanları :)) hiç dikkatimi çekmemişti daha önce isim olarak yani

günaydın kızlarr.nasılsınız.öeleğim inan cok üzüldüm allah sabır versin arkadasım.bende şimdi kalktım gözümü burda açıyorum.kahvaltı bile yapmadım henüz.

kızlar merhaba,

benim uyku düzeni iyice göçtü...menapozlu kadınlar gibi sürekli ateş basıyor..iç çamaşırıyla yatıyorum valla...sonra da üşüteceğim diye korkuyorum...zaten sol yan kaburgamda akşamları ağrı oluyor...çok sık tuvalete kalkıyorum...sabaha karşı bir gidiyor uyku daha da yakalayabilene aşkolsun...şimdi bu kaburga ağrısını taktım kafaya...akciğerlerimde bir sorun olursa ne yaparım...doktorum dahiliyeye görün dedi ama röntgen filan çektiremeyeceğimiz için ne kadar faydalı olur onu bilmiyorum...bengayla ovup duruyoruz habire...

slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın

:1shok::1shok:
canım inanki çok üzüldüm..başın sağolsun..rabbim sana ve babasına sabırlar versin..takdiri ilahi ...
neden erken doğum oldu?belirtilerin nelerdi?bende sorunlu bir hamilelik geçiriyorum..

inşallah bir dahaki sefere bu acıyı yaşamazsın canım...

kızlar merhaba,

benim uyku düzeni iyice göçtü...menapozlu kadınlar gibi sürekli ateş basıyor..iç çamaşırıyla yatıyorum valla...sonra da üşüteceğim diye korkuyorum...zaten sol yan kaburgamda akşamları ağrı oluyor...çok sık tuvalete kalkıyorum...sabaha karşı bir gidiyor uyku daha da yakalayabilene aşkolsun...şimdi bu kaburga ağrısını taktım kafaya...akciğerlerimde bir sorun olursa ne yaparım...doktorum dahiliyeye görün dedi ama röntgen filan çektiremeyeceğimiz için ne kadar faydalı olur onu bilmiyorum...bengayla ovup duruyoruz habire...

canım yaaa:teselli:
benimde sol kaburga kemiğimde batma oluyor..anlamadım canım yanıyor..acaba yatış pozisyonumuzdan mı :uhm:
alla allaa röntgen çektiremeyiz ki...allah korusun inşallah kötü birşey değildir..
hayırlısyla kucagımıza alsaydık miniklerimizi bütün acıları unuturuz...:Saruboceq::Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLAR ben 23 haftalık hamileyim ama iki gündür biraz fazla yürüyorum ve acayim kasıklarım agrıyor onun haricinde şimdilik başka bir agrım yok herşey normal görünüyor ama ben yinede korkuyorum allah hepimizin bebeklerini kuagına almayı nasip etsin.

geçmiş olsun...
bendede kasık ağrısı oluyor canım özellikle kendimi yorduğum zamanlar dahada kötü..ayakda durmak bile kasıklarımı ağrıtıyor..fazla duramıyorum...
bol bol dinlenmen gerek canımmm ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen..:1hug:

slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın

canım çok üzüldüm.allah sabırlar versin.

selam kızlar nasılsınız; iyisinizdir inşallah ben biraz üzerinize afiyet grip olmuşum.bu havalarda bayağı yakalanan varmış sizde kendinize dikkat edin. kızlar aranızda doğum çantası hazırlayanınız varmı varsa neler aldınız yazarmısınız .hepiniz sağlıkla kalın.:CüvCüv:

canım başın sağolsun. çok üzüldümmm :1no2: rabbim sana ve eşine sabır versin. o sizi cennette bekliyo, size şefaat edicek canım. rabbim hayırlısını nasip etsin herkes için.

selam kızlar nasılsınız; iyisinizdir inşallah ben biraz üzerinize afiyet grip olmuşum.bu havalarda bayağı yakalanan varmış sizde kendinize dikkat edin. kızlar aranızda doğum çantası hazırlayanınız varmı varsa neler aldınız yazarmısınız .hepiniz sağlıkla kalın.:CüvCüv:

canım dogum çantası hazırlamak için henüz erken degilmi :uhm: daha yolun yarısındayız.vaktimiz çok yani daha

sorma canım ya bende öyle grip oldun 2 gündür sadece burnum akıyodu bugün baş ağrısıda başladı dikkat de ediyorum ama yinede hastalandım işallah çabuk atlatırız :Saruboceq:

Meleğim ve asskım canım herseyde bir hayır vardır diyerek kendini telkin et canım tabi kolay değil ama her yeni gün işallah yeni umutlarıda beraberinde getiriyor.Bundan sonraki hayatına devam et canım.Kendini koyuverme sakın. Allah sana sağlık versin.
kızlar, lavanta 2100 arkadasımızda sormuş bu doğum çantası işi nasıl olcak, hazırlayanlar var mı aranızda neler hazırlayacaksınız ?.

kızlar selam
meleğim allah sabır ve dayanma gücü versin .
ben bugün ağdaya gittim kızlar yaa ben hamile kaldığımdan beri ağda yaptırırken çok canım yanıyor böyle giderse bırakıcam aynı sorunu yaşayan varmı aranızda :KK43:(((

valla doğum çantam henüz hazır değil..
erken doğum riski olanlar yavaş yavaş hazırlasın bence ama diğer yandan son bir ay kala hazırlamak lazım yada 15 gün kala...

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

kızlar selam
ben bugün ağdaya gittim kızlar yaa ben hamile kaldığımdan beri ağda yaptırırken çok canım yanıyor böyle giderse bırakıcam aynı sorunu yaşayan varmı aranızda :KK43:(((

ayy valla agda işi çok zor inanki bir tana tüyümü alırken bile canım acayip yanıyor..
önceden tam 10 dakikada ağdamı yapardım şimdi ise çok zorlanıyorum..ama bu gidişle jilet kullanmayı düşünüyorum gerçi uzun süreli olmuyor ama yinede canımı yakmakdan iyidir diyorum...
kaydirigubbakcemile3

kızlar selam

aynı sorun bendede var denizcim ama mecburuz rahat etmenin tek yolu bu sakın başka çözüm arama sonra zor kurtulursun :eek:

X