Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba arkadaşlar
Bu sıralar işler çok yoğun siteye girmemle çıkmam bir oluyor. Yazılanları çok zor takip ediyorum. Detaylı ultrasonlara başlamışsınız bende haftaya perşembe giricem inşallah. Önceden doktora gidene kadar çok merak ederdim oğluşumu acaba iyi mi diye? Şimdi çok şükür hareketlerini çok net hissediyorum her gün içim rahatlatıyor. Bir de kızlar sabahları karnımda bir uyuşma gibi bir ağrı gibi bir şey oluyor benim. Sizin de oluyor mu böle şeyler? Bugün de zaten uyku sersemliği sağımdan soluma dönerken çok canım yandı. Artık ağırlaşmaya başladık ve ben çok heyecanlanıyorum.
kizlar mmeraba nasilsiniz?
ben bu gün hic iyi degilim gece 3 de migde bulantisiyla uyandim saat 1`e kadar bi kac defa cikardim
kahvalti falanda yapamamistim
sonra biraz uzaniyim dedim uyuyakalmisim yarim saat önce uyandim
muz yiyim dedim ama zar zor yedim
sanki cok tokmusum gibi
sabahtan beri tek yedigim sey muz simdi biraz zar zor biseyler yemege caliscam yogurt falan ..
benim de sağdan sola dönmlerimde bazen keskin ağrılarım oluyor, demek büyüdüğü için haaa, bir de bugün karnımda baya ağrı hissettim, ama bu rahim genişleme ağrısı değildi, yumurtam ağrıdı sızım sızım sızladı neden acaba?
mrb kızlar bende oğluşumla bugün 23+6 olduk.cuma günü doktora gittim bebiş 608 gr olmuş bu haftada detaylı ultrosona girecekmişim.
çok geçmiş olsun tatlım...
acaba mideyimi üşüttün yoksa bebiş şaçlanmaya mı başladı...CADIARZU
şaçlanmada mide bulantısı yapabilir canım...şakkıdı
canım mideni bastıracak şeyler yesen mesela tuzlu şeyler daha iyi...
tam yemeğe başlamıştın gene isteksizleştin...hayırdır...
devam ederse doktoruna danış canım..belki ekstra vitamin verir..
sağlıcakla kal :CüvCüv:güzel hamişim
ben diş problemi yaşıyorum, diş etlerim kanama yapıyor, ve kabarmış durumda, internetten baltım hamilwlikte yaşanan genel bir problammiş, mutlaka diş dokotrouna gidilmesi gerekmiş, aksi halde diş dökülmeleri bile görülebilirmiş, diş dokotruna gitmekten nefret ediyoruuummmmm, gitmemek için direniyorum abakalım nereye kadar direnebileceğim.
kizlar mmeraba nasilsiniz?
ben bu gün hic iyi degilim gece 3 de migde bulantisiyla uyandim saat 1`e kadar bi kac defa cikardim
kahvalti falanda yapamamistim
sonra biraz uzaniyim dedim uyuyakalmisim yarim saat önce uyandim
muz yiyim dedim ama zar zor yedim
sanki cok tokmusum gibi
sabahtan beri tek yedigim sey muz simdi biraz zar zor biseyler yemege caliscam yogurt falan ..
kızlar döndük hastaneden şükür
bebişim iyi
dr yatmanın faydası bebek iyi beslenmiş dedi
23+5iz 587gr olmuş
1 ay sonra kontrol dedi
yalnız bebişimizin yüzünü bir türlü göremedik
plasenta önde olduğundan sadece alnı görünüyordu
adamcağız acaba bir döner mi falan diye tekrar tekrar uğraştı ama nafilee
neyse sağlığı yerinde ya gerisi boş
bu arada tetanoz aşımı da oldum
bir de az önce tel ile test sonucumu aldım
randevu öğleden sonraydı 1de yemek yemiştim 2,5-3 gibi şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar yüksek çıkmış diye haftaya 100grlık yükleme yapılacak