canimmm kiyamam ben onlara ellerinlemi kapatmis yüzünü sırnaşık şey :asigim:
benimki hic utanmaz heryerini acmis bize gösteriyordu :1rolleyes: :asigim: :roflol:
bekliyorum bebisin fotografini cok merak ettim :dance:
kızlar ne olursa olsun zaten onlar dogunca gece uykusu falan kalmayacak.bu arada ben öksrük olmusum.bogazlarım şiş sesim gitti.öksürürken bebeğime bişey olur diye korkuyorum.napsam sizce?
geçmiş olsun demircoolcum bende de aynı sorun var öksürüğüm yok ama boğazım yanıyor zaten bayramdan önceki hafta idrar yolları enfeksiyonu olmuşum aynı zamanda da kum döküyormuşum hiç istemesem de bayram haftası boyunca korka korka antibiyotik kullandım bi de boğazım için kullanmak istemiyorum günde yarım çay bardağı pekmez içiyorum akşama nane limon falan kaynatacağım ilaç kullanmadan atlatırız inşallah
aybukü bende senin gibi rahime yakin tekmeler hissediyorum birde bu aralar aşiri derecede karnim sertleşmeye başladi..bizim bebişler sanki doğmaya hazir veletler..aceleleri var galibaaa rahim ağzina yakin durduklarina göre fazla bekletmeyecekler galibaaaaa...(allah korusun)
ama inşallah zamanindan önce doğmazlarrr..sen doktora gideceksen mutlaka sor tatlim neden böyle diye...
canim bak bu bilgiyi buldum
Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?
Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var.
cimcime hayırlı uğurlu olsun 2. oğlun... çok heyecanlısın bakalım ben de yarın göreceğim kızımı, çok özledim her an görmek istiyorum, aslında 15 gün önce görmüştüm ama bir daha görmek istiyorum, bu kez doktorumdan renkli foroğrafını isteyeceğim bakalım verecek mi?
ya kızlar, daha öncede sormuştum, siz de tekmeleri benim gibi derinden mi hissediyorsunuz, yoksa yüzeysel mi? Ya ben vajinal bölgemde hissediyorum, son 2 gündğr böyle neden oldu bu? Gerçi yarın doktorda öğreneveğim herşeyin yolunda olup olmadığnı ama fikirlerinizi almak istiyorumm