günaydın güzel hamişler dün akşam yeğenim askere gitti tokata uğurladık onu ALLAH sağ sağlim yapıp gelmesini nasib etsin bütün askerlerimizin ben bu ralar çok heyecanlı ve pimpirikliyim nedense ayrıntılı ultrasona gireceğiz ayın 15 inde umarım bir sorun yoktur birde hala bebeğimin haraketlerini çok az hissediyorum arada sırada tekmeliyor çok sakin olucak galiba ben birazdan işe gideceğim hepinize haıylı günler bebişlerinize iyi bakın
arkadaşlar bir derdim var...bebek hareketlerini hissetmiyorum desem yeri var..panik yapıyorum...sat a göre 21. haftadayız ama bebiş 23. haftada...hissetmemem garip geliyor...bir de kafama takılan şey şu...fetal doppler aldım eve...angelsounds yani...bebeğin kalp atışını sürekli aynı yerde duyuyorum...göbek deliğinin 2 parmak aşağısı sağ tarafta...bu da bende ya bu çocuk hiç mi hareket etmez duygusu uyandırıyor...kalp sesini duyduğum yer hiç değişmiyor çünkü...cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var ama ben ölücem meraktan..benim durumumda olan arkadaş var mı? karnımda hissettiğim tek şey ufak pıtlar, burulmalar o kadar...gaz dan ayıramıyorum zaten o hareketleri de...kiloloyum acaba onunda etkisi olabilir mi????? yardım lütfen....
Endişelenme lütfen, bende çok az hissediyorum ufak ufak pıt pıtlar ve ancak oturduğum zaman oluyor. Sen hissetmiyorsun ama o içinde hareket ediyordur mutlaka, korkma. Bu arada bende SAT'a göre 21+3 ultrasona göre 22+3 gözüküyorum bu neden kaynaklanıyordur, bilen var mı?
bitanemmmmmmm üzme kendini yoktur bisey
rahatlamak icin doktourna git gör bebisini rahatla :teselli:
bende aldim angelsounds dan benimkinin kagidinda bebegin kalp seslerini 7. aydan sonra hissedebilirsiniz yaziyor :uhm:
bende öyle asiri hissetmiyorum uzaninca yada oturunca biseyler yapiyor
canim benimmm kiyamam sana bisey yoktur ama mümkünse yanina birini al beraber doktora gidin hepimiz rahatlariz ...
bende merak ettim simdi :ecrin_bebek:
ssaslan çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir şimdi..
teşekkürler bebişim
zamanın hızla geçmesi için dua edip duruyorum
bütün gün ve gece hiç kalkmadan yatmak oldukça sıkıcı
bazı gün zaman hızla geçiyor
bazı gün geçmek bilmiyor
allahtan oğluş durmadan ben burdayım pişşt diyor da biraz moral buluyorum
nestle76 hiç endişelenme canım kocaeliye gittiğimde ilk 4 gün bebeğim tık bile demedi ama korkmadım.. kilon nasıl canım kilolu hamişler daha geç hissediyor bebişleri sanırım çünkü göbek yağlı olduğu için hissetmek zor oluyomuş..KORKMA EN AZINDAN KALBİNİN ATIŞLARINI DUYABİLİYOSUN..
sabır canım biraz daha sabır bende 21 gün ilk hamilelik dönemimde sürekli yattım senin kadar olmasada ne kadar zor olduğunu biliyorum..
ne kadar süre sonra kalkabilirsin dedi dr un..
ve seni oyalayabilecek en güzel şey bebeğinin varlığını sana hissettirmesi..:1hug:
nestle cnm c.tesi güzel haberlerini bekliyorum cnm ,bakalim bebiisin nasil pozlar vercek annesine :)))
bebisim hosgeldin cnmm ,benim oglum olucak cok sevincliyim :)))))
merhaba arkadaşlar ben yeniyim.ama önceki sayfaları okudum çok hoş hep birlikte bebeklerinizin takipini yapıyorsunuz çok hoşuma gitti.ben de 22+3 günlük gebeyim.2 şubatta gözüken doğum tarihim.oğlum olacak inş.
nestle 76 hiç endişelenmeni gerektirecek bi durumun yok bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir çünkü göbek deliğinin 2 parmak aşağısı ve sağ tarafta genelde herkesin aynıdır olması gereken sağ taraftır zaten.sol tarafta olanlar nadirdir. ben bebeğimin hareketlerini hemen hemen hergün hissediyorum ve hep aynı yerden ama bazen hissetmediğim oluyo hemen yakınımda sağlık ocağı var oraya gidiyorum cihazla dinliyoz tıpkı senin dediğin gibi benim de aynı yerden duyuluyor kalp atışları..araştıramama göre arkadaşlarda bahsetmiş bazı anne adayları hissedemiyormuş kilodan ve bazı yorgunluklardan kaynaklanabiliyormuş.ama bu hareket etmediği anlamına gelmiyor sadece sen hissedemiyorsundur.daha zamanı var merak etme yakında sürekli duyacaksın inş.zaten cihazında varmış.hiç endişelenme arkadaşım:)
ben de yorgun olduğum günlerde hiç hereketlerini hissetmiyorum .
evet canım kilo var...internette de baktım bebeğin suyunun çok olması veya anne adayının kilolu olması hareketleri algılamayı geciktirebilir diyor...90 kg oldum valla....aman sağlıklı doğsunda kilo milo gözümde yok...zaten 84 ile hamile kalmıştım....5,5 ayda 6 kg...3 kg da kalsaydım iyiydi ama maalesef akşam yemekten sonra hemen uykuya dalıyorum..tüm yediklerim yağ oluyor valla....
hoşbulduk tatlım çok sevindim demek kesinleşti pipi yani:dance:
hehe 2. damatta yolda yani:teytey:
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ve ev hayatı?
gördük walla kaydirigubbakcemile3 heryerini acmis bize gösteriyordu kocaman olmus
bende göbegim cok sisti diyip duruyordum doktoruum normal dedi
simdi yüklerim fotografimi göbüslerin oraya cnm hihoyyyt artik belli oluyor cok seviniyorum ama gecenlerde metrodaydim hic kimse fark edip de yer vermedi okadar genc oturuyordu :çok üzgünüm: bizim insanlarimiz daha farkli hemen yer verirlerdi a.s
simdilikk hersey yolunda oglumun ayakkabisinin önü yirtilmis gittin onunla hemen ayakkabi almaya ,ben begendiklerimi ona gösterdim oda secti aralarindan teyzesi şutarafagitti
anahtari ona veriyorum kapinin kilidini o aciyor ögreniyor artik yavas yavas kaydirigubbakcemile5
eve geldim daha üstümü bile degismeden size baktim
kontrolün ne zaman ? kizin büyümüstür artik annesi yerimseniben
oo görüyon demi şu veletleri açmıyolar açmıyolar açıncada sergiliyolar heryerleriniklava:
az beklemedik bizde heeklava: merak ettim göbüşünü koy hadi..yer verme konusuna gelince kendi arabamız olduğu için pek otobüse falan binme şansım olmuyor ama bayramdabinmek zorunda kaldım hamiş kıyafeti giyince daha bi belli oluyor hemen yer verdiler sağolsunlar kimilerinin umrunda olmuyo tabi..
senin oğluşun maaşallahı var canım hemen öğreniyor nede olsa ilgili bir anneye sahip çok şanslı..
ben dr a en son 17 eylülde gittim 3 hafta olmuş büyümüştür tabi :))
ama beklicem bu ay gitmeyebilirim çok masraf oldu sepetinide aldık her ay gitmemin bi anlamı yokmuş zaten normalde gebelik boyu 4 kez girilmesi gerekiyomuş ben şimdiden 10kez gitmişim kontroller hariç, buda testler falan 1000 ytl yaptı :1shok: her ay 100ytl dra vermek zorlicak bizi.. testler falan yapıldı nasıl olsa sağlığıda çok şükür yerinde 2 hafta sonra şeker testim yapılacak allahtan ona para vermicez bugün ebeler geldi sağlık ocağında yapıcaz dedi sevindim valla..
daha eksiğimiz para lazım doğumda yaklaşıyo günler çabuk geçiyo..