nisan prensesin çok tatlıııı
prenses olduğundan utangaç da sanırım :)))
demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))
benim ayrıntılı ultrasonum 18. haftamda yapıldı şimdi 19+5 teyim galiba uyluk kemiği 2.7 cm kafa çapı 4.1 cm buna göre kendimce yaptığım hesapta boyu 12-13 cm e tekamül ediyordu ağırlığı da 400 gr gelişiminin normal olduğunu söylediler sizce normal mi yani cimcimenin bebeğine bakınca biraz toplu gibi geldi kilolu mu olacak ne???
Demircoolcum, sen hangi hastaneye gidiyorsun? Ayrıntılı ultrason fiyatları her yerde değişiyor. Benim doktorum mesela özel bir tıp merkezinde çalışıyor ve ne 2li, ne 3lü, ne de ayrıntılı için para ödemedim. Ayrıca ayrıntılıyı da kendi doktorum değil aynı merkezdeki radyoloji uzmanı yapmıştı. Eryaman'a yakın bir yerde oturuyorsan adresini verebilirim.
arkadaşlar bir derdim var...bebek hareketlerini hissetmiyorum desem yeri var..panik yapıyorum...sat a göre 21. haftadayız ama bebiş 23. haftada...hissetmemem garip geliyor...bir de kafama takılan şey şu...fetal doppler aldım eve...angelsounds yani...bebeğin kalp atışını sürekli aynı yerde duyuyorum...göbek deliğinin 2 parmak aşağısı sağ tarafta...bu da bende ya bu çocuk hiç mi hareket etmez duygusu uyandırıyor...kalp sesini duyduğum yer hiç değişmiyor çünkü...cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var ama ben ölücem meraktan..benim durumumda olan arkadaş var mı? karnımda hissettiğim tek şey ufak pıtlar, burulmalar o kadar...gaz dan ayıramıyorum zaten o hareketleri de...kiloloyum acaba onunda etkisi olabilir mi????? yardım lütfen....