demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))
selamlar kızlar ;
ssaslan canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah meleğini zamanında kucağını alırsın, allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün ve güzel şeyler olsun.
Kızlar iş yerinde fırsat bulamadığım için sayfayı sürekli ziyaret edemiyorum ama yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. ç.tesi en son doktora gittim ve doktorumuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacağını söyledi 50 gr aç karınla yapılıyor sanırım ama nasıl yapılıyor, daha önce yaptıran oldu mu:uhm:
hadi canım gözün aydın .Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın nasıl bi ultrason taramasıydı . resim aldıysan onlarıda eklesene ilk resimlerimize :)) :içelim:
cimcime hayırlı uğurlu olsun 2. oğlun... çok heyecanlısın bakalım ben de yarın göreceğim kızımı, çok özledim her an görmek istiyorum, aslında 15 gün önce görmüştüm ama bir daha görmek istiyorum, bu kez doktorumdan renkli foroğrafını isteyeceğim bakalım verecek mi?
ya kızlar, daha öncede sormuştum, siz de tekmeleri benim gibi derinden mi hissediyorsunuz, yoksa yüzeysel mi? Ya ben vajinal bölgemde hissediyorum, son 2 gündğr böyle neden oldu bu? Gerçi yarın doktorda öğreneveğim herşeyin yolunda olup olmadığnı ama fikirlerinizi almak istiyorumm
Hoşgeldin canım tatilin ii geçmesine sevindim, ailenle iice özlem gidermişsindir. Valla nolursa olsun insanın kendi ewi gibisi yok:lepi:a.s.
demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))
hb hayatım.cinsiyetinin kesinleşmesine sevindim.sende artık gelinlerini cok seversin sekerim.şakkıdı maşallah kocaman olmus paşamız.ben de bakalım birkac güne kadar gidecegim doktora o zaman belli olur ne kadar oldugu kızımınsositososito
diş eti kanaması ve diş sızlaması yaşıyorum,, diş fırçamı değiştirdim, yine de diş etim kanama yapıyor, sonra ağrı ya da şişlik olmuyor, sadece fırçalarken kanıyor, ve dişim sızlamaya başladı, inanılmaz bir şekilde tatlı yiyorum kızlar, benim bildiğim kızı olacaklar ekşi yer, ben tatlı yiyorum, ekşiden nefret ediyorum, bugünkü yediğim tatlıları size bir yazayım da siz de şaşırın:
saat 10 gibi çikolatalı bisküvi
saat 12 de 1 porsiyon sütlü tatlı
saat 12.30 da 1 adet kek
saat 1 de 2 adet hobyy çikolata
saat 2 de 1 adet sütlü çikolata
saat 4 de 4 adet pişmaniye
saat 5 te 1 adet şeker
saat akşam 10 da 1 porsiyon sütlü tatlı
dana gibi yiyiorum maşallah