2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlaaar. doktordan geliyorum. ayrıntılı ultrasona girdim. herşey normal dedi doktorum.

oğluşum olacağı kesinleşti doktor %100 dedi. hatta resmini bilem çekti malum bölgenin :roflol:

cuma falan da 3 boyutluya giricem, ordada bakılacakmış detaylı.

ama oğluş dün geceden kıpır kıpır. artık sadece ayakları değil elleriyle de bişiler yapıyo. hiç durmadı. çok uykusuzum o yüzden. o yorulmadı ama ben yoruldum. nerden buluyo bu enerjiyi...sırnaşık şey

kızlar benim bebiş bi hafta önde gidiyo sizlerden öyle olan varmı. doğum tarihi de öne çekti. boyu uzun olduğu için mi böle oluyo acaba kafamçokkarıştı

günaydın kızlaaar. doktordan geliyorum. ayrıntılı ultrasona girdim. herşey normal dedi doktorum.

oğluşum olacağı kesinleşti doktor %100 dedi. hatta resmini bilem çekti malum bölgenin :roflol:

ama oğluş dün geceden kıpır kıpır. artık sadece ayakları değil elleriyle de bişiler yapıyo. hiç durmadı. çok uykusuzum o yüzden. o yorulmadı ama ben yoruldum. nerden buluyo bu enerjiyi...sırnaşık şey

canım cok sevindim.ne güzel problem olmadan gecmiş muayenen.ya bu ayrıntılı ultrasonun fiyatı ne kadar?benim hastanede 2 li teste para vermedik ama 3 lü ye ssk lı oldugum için yüzde otuzunu verdik 10 lira verdik yani.şimdi benim gittigim hastanedede 3 boyutlu varmıs.fiyatını cok merak ediyorum.sizler ne kadar ödediniz:uhm:

kizlarr nasilsiniz bugün ???

ben simdi biraz daha arastirdim taha yi daha cok araplar kullaniyormus :KK43:(
google taha yazip resimlerde arama yaptim genelde arap ve suclu kisiler falan cikti :KK43:((

anlami cok güzel cok begenmistim ama simdi iyice celiskiye girdim bakin size link gönderiyorum orda adamin adida taha :KK43:((

http://www.fatahalislam.org/category/abu-salim-taha/

su resimdeki kisi yüzünden bu isimden vazgecmesi bile düsünüyorum :KK43:

http://www.fatahislam.com/leadership/abu-salim-taha.html

kizlar özellikle su sondaki linklere bakin sok olduk esimle ........
iyike görmüsüm yaa :KK43:(

bennilce!!!! Halit vidinlinin özel muayene ücreti ve anlaşmali olduğu hastanelerle ilgili bilgi verir misin bir de kendisine ne şekilde ulaşabilirim sen memnun musun doktorundan???lütfen beni bilgilendirir misin özel mesajini kapatmişsin ulaamadim....

kizlarr nasilsiniz bugün ???

ben simdi biraz daha arastirdim taha yi daha cok araplar kullaniyormus :KK43:(
google taha yazip resimlerde arama yaptim genelde arap ve suclu kisiler falan cikti :KK43:((

anlami cok güzel cok begenmistim ama simdi iyice celiskiye girdim bakin size link gönderiyorum orda adamin adida taha :KK43:((

http://www.fatahalislam.org/category/abu-salim-taha/

su resimdeki kisi yüzünden bu isimden vazgecmesi bile düsünüyorum :KK43:

hayatım sen onlara bakıpta neden karar degiştiriyorsun.dünyada bakalım daha neler var.böyle yaparsak uzun iş valla.sen takma bunları kafana.bu arada ben oglum olsaydı eren ya da tarık düşünüyorum.kuranda geciyo diye.

gözün aydın canım bişi çıkmamasına sevindim bende dün gittim dr a çok şükür bi sorun çıkmadı cuma günü hastaneye çağırdı kan tahlili yaptırcakmış kan değerlerimi ölççek heralde pek anlamadım CADIARZU küçük not kağıdına not aldı bununla geldiye ama bakalım cuma gün görcem. bide bizim cadı dr yanına gitmeden önce kıpır kıpırdı ultrasona girdim tık yok yine ellerini yüzüne kapamış bi türlü kıpırdamadı dr da çok nazlı bu napcaz bilmem dedi bi türlü resmini çekemedik elleri yüzünde bi fotorafı var sadece:)

hayatım sen onlara bakıpta neden karar degiştiriyorsun.dünyada bakalım daha neler var.böyle yaparsak uzun iş valla.sen takma bunları kafana.bu arada ben oglum olsaydı eren ya da tarık düşünüyorum.kuranda geciyo diye.

cnm berlin apap kayniyor benneyaptımki
burdaki araplari hic sevmiyorum hep belali , kavgaci insanlar malesef ..birde o fotograflari gördüm yaa hic iiy olmadi allah korusun öyle insanlarin ismini ogluma vermek istemiyorum
erende cok hos bi isimmis esim gelisn hem ona hemde anneme sorarim hihoyyyt
malesef karari tek veremiyorum
esiminde onayi önemli , ilk oglum dogunca ikincisi erkek olursa sen koyarsin demistim anneme ,annem bana sorcak isimleri esim ve benimde hosuma giderse o ismi koyariz
isin güzeli 8. ayima kadar zamanim var ,orda nasil bilmiyorum ama burda hastanede bile soruyorlar bebegin ismini ordan baslatiyorlar islemleri ...:1hug:
gün gectikce daha cok heyecanlaniyorum kaydirigubbakcemile5 :eek:

cnmm gözün aydinn :1hug:
bizde dün gördük pipiyi hihoyyyt melegim nasilda oynuyordu ellerini daha cok hissediyorum ayaklarindan tekmeleyince pek hissetmiyorum doktor iiy hareket ediyor dedi kii doktora giderken cok huzursuzdum gamyoncuiremsu

yaaa benimkide keske uyutmayacak kadar harekeli olsaydi geceleri cok harat uyuyabiliyorum tam bi uykucu oldum tavuklardan erken yatiyorumdur -tatlicadiarzu-
geceleri uykusuz kaliyorsan gündüzleride ayagini uzat keyif yap cnm cok yorma kendini gecede biraz daha rahat uyuyabilirsin ins. :1hug:

gözün aydın canım bişi çıkmamasına sevindim bende dün gittim dr a çok şükür bi sorun çıkmadı cuma günü hastaneye çağırdı kan tahlili yaptırcakmış kan değerlerimi ölççek heralde pek anlamadım CADIARZU küçük not kağıdına not aldı bununla geldiye ama bakalım cuma gün görcem. bide bizim cadı dr yanına gitmeden önce kıpır kıpırdı ultrasona girdim tık yok yine ellerini yüzüne kapamış bi türlü kıpırdamadı dr da çok nazlı bu napcaz bilmem dedi bi türlü resmini çekemedik elleri yüzünde bi fotorafı var sadece:)

canimmm kiyamam ben onlara ellerinlemi kapatmis yüzünü sırnaşık şey :asigim:
benimki hic utanmaz heryerini acmis bize gösteriyordu :1rolleyes: :asigim: :roflol:
bekliyorum bebisin fotografini cok merak ettim :dance:

cnmm gözün aydinn :1hug:
bizde dün gördük pipiyi hihoyyyt melegim nasilda oynuyordu ellerini daha cok hissediyorum ayaklarindan tekmeleyince pek hissetmiyorum doktor iiy hareket ediyor dedi kii doktora giderken cok huzursuzdum gamyoncuiremsu

yaaa benimkide keske uyutmayacak kadar harekeli olsaydi geceleri cok harat uyuyabiliyorum tam bi uykucu oldum tavuklardan erken yatiyorumdur -tatlicadiarzu-
geceleri uykusuz kaliyorsan gündüzleride ayagini uzat keyif yap cnm cok yorma kendini gecede biraz daha rahat uyuyabilirsin ins. :1hug:

yok yok cimcimem sakın ya. ben ilerde napıcam bilmiyorum. çok fena uykusuzum. hala hareketli. hiç yorulmadı. çukulata falanda yemedim dün bugün. nerden buluyo bu enerjiyi.

doğunca da böyle olursa kızlar vay benim halime kaydirigubbakcemile3

canimmm kiyamam ben onlara ellerinlemi kapatmis yüzünü sırnaşık şey :asigim:
benimki hic utanmaz heryerini acmis bize gösteriyordu :1rolleyes: :asigim: :roflol:
bekliyorum bebisin fotografini cok merak ettim :dance:

hehe benim elimde son çekilen bi pipi resminden başka bişi yok. laelaelaelaelae

bizim doktor resimde vermedi bi o var. bide ayrıntılıda çektikleri neresi olduğunu bile anlamadığım bişeyler var.

cnm berlin apap kayniyor benneyaptımki
burdaki araplari hic sevmiyorum hep belali , kavgaci insanlar malesef ..birde o fotograflari gördüm yaa hic iiy olmadi allah korusun öyle insanlarin ismini ogluma vermek istemiyorum
erende cok hos bi isimmis esim gelisn hem ona hemde anneme sorarim hihoyyyt
malesef karari tek veremiyorum
esiminde onayi önemli , ilk oglum dogunca ikincisi erkek olursa sen koyarsin demistim anneme ,annem bana sorcak isimleri esim ve benimde hosuma giderse o ismi koyariz
isin güzeli 8. ayima kadar zamanim var ,orda nasil bilmiyorum ama burda hastanede bile soruyorlar bebegin ismini ordan baslatiyorlar islemleri ...:1hug:
gün gectikce daha cok heyecanlaniyorum kaydirigubbakcemile5 :eek:

cimcimem sen isim arıyodun ya bak benden bi kaç öneri. ben de öyle düşünüyodum ama eşim hiç birini beğenmedi.

kuranda geçen ve dini anlamları olan isimler.

tarık:kuranda geçen bi sure ve sabah yıldızı
rıdvan:cennet kapısının bekçilerinden biri
burak:hz.peygamberimizin miraca çıkarken bindiği atın ismi
furkan:doğruyu yanlıştan ayıran.. bakara suresinde de geçiyo

miraç ismini de severim o da güzel.

yok yok cimcimem sakın ya. ben ilerde napıcam bilmiyorum. çok fena uykusuzum. hala hareketli. hiç yorulmadı. çukulata falanda yemedim dün bugün. nerden buluyo bu enerjiyi.

doğunca da böyle olursa kızlar vay benim halime kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa öglen uykusuna yatabiliyormusun?
yatarken mozarti falan dinlersen yada baska sakin bi klasik müzik hosuna gider miyisir oda kaydirigubbakcemile2
benim oglumda asiri hareketliydi disardan bakanlar onun ayagini bile görebiliyorlardi okadar cikartiyordu yanii :emir_bebek:
hadi kolay gelsin sana cnm ,umarin en yakin zamanda uykun düzene girer
doktoruna söyledin mi bu duruu o ne diyor?

hadi yaaa öglen uykusuna yatabiliyormusun?
yatarken mozarti falan dinlersen yada baska sakin bi klasik müzik hosuna gider miyisir oda kaydirigubbakcemile2
benim oglumda asiri hareketliydi disardan bakanlar onun ayagini bile görebiliyorlardi okadar cikartiyordu yanii :emir_bebek:
hadi kolay gelsin sana cnm ,umarin en yakin zamanda uykun düzene girer
doktoruna söyledin mi bu duruu o ne diyor?

yok canım nerdeee.. keşke öğlen biraz uyuyabilsem.

doktora söyledim hiç durmuyo gece gündüz kıpır kıpır diye. sağlıklı olmasının işareti dedi. fisfisfis

hiperaktif afacanım sağlıklı olsunda artık uykusuzluğa katlanıcaz.

kızlar ne olursa olsun zaten onlar dogunca gece uykusu falan kalmayacak.bu arada ben öksrük olmusum.bogazlarım şiş sesim gitti.öksürürken bebeğime bişey olur diye korkuyorum.napsam sizce?

geçmiş olsun demircool bol bol ıhlamur iççen artık bende nezle olmuşum 19 haftalıkım hem hapşururken hem öksürürken kasılıyorum bi ağrı giriyo karnımın altına ıhlamur içiyorum hergece anca geçti boğazının acısınada iyi gelir başka alternatifimizde yok zaten

kızlar kim kaç kilo aldı bakalım onu yazalım biraz şubat anneleri ordaysanız mesajlarınızı yazın
ben 19. haftamdayım doğum 27 şubat 58 kiloyla başlamıştım 1.72 boyum şimdi tam 63 kiloyum fazlamı kaçırmışım acaba??çokta yemiyorum aslında :KK66:)
fazla kaçıranlar varmı başka??

canım ben 22 haftalık hamıleyım 51,5 tim hamıle kaldığımda su anda 55 kıloyum artık 9 ay sonunda nolur bılmıyorum ama ben hala yemek konusunda cokta ıstahlı dıılım ellerım tıtremese acıktığımı farketmıcem

X