2009 Şubat Anneleri

arkadaslarım canlarım ben cok şükür evime geldim öglen.allahım naslı rahatladım anlatamam.annemden babamdan kardesimden ayrılması zor oldu ama napalım.hergün tel de msn de konusuyoruz.böylesi daha iyi.siz neler yapıyorsunuz

arkadaşlar bu süt-yoğurt işi beni de fazlasıyla zorluyor...zaten her 2 ürünü de sevmem...beyaz peynir dahil...kendi kendime formül geliştirdim...her gün 1 adet beslenme için meyveli sütler var ya onlardan içiyorum..1 tane de danone meyveli yoğurt yiyorum..sabahları kendimi zorlayarak bir kaç çatal da beyaz peynir...bunların dışında doktorun verdiği kalsiyum/magnezyum hapını içiyorum...inşallah yeterli geliyordur...elimden geldiğince çorbalara da süt ekliyorum pişirirken...

slm kızlar işten geldim, markete gidip alışveriş yaptım, şimdi bir yandan yemek yiyiorum, bir yandan yazıyorum, nasılsınız bakalım..

selamlar kızlar ;

ssaslan canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah meleğini zamanında kucağını alırsın, allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün ve güzel şeyler olsun.

Kızlar iş yerinde fırsat bulamadığım için sayfayı sürekli ziyaret edemiyorum ama yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. ç.tesi en son doktora gittim ve doktorumuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacağını söyledi 50 gr aç karınla yapılıyor sanırım ama nasıl yapılıyor, daha önce yaptıran oldu mu:uhm:

arkadaslarım canlarım ben cok şükür evime geldim öglen.allahım naslı rahatladım anlatamam.annemden babamdan kardesimden ayrılması zor oldu ama napalım.hergün tel de msn de konusuyoruz.böylesi daha iyi.siz neler yapıyorsunuz

Hoşgeldin canım tatilin ii geçmesine sevindim, ailenle iice özlem gidermişsindir. Valla nolursa olsun insanın kendi ewi gibisi yok:lepi:a.s.

ya kızlar birşey soracağım 2gündür takıntı haline getirdim bu meseleyi, siz bebeklerin tekmelerini nerenizde hissediyorsunuz? ben böylee sanki vajinal bölgemde hissediyorum, yani nasıl diyeyim, tekmeleri yüzeysel olarak karnımda değil de daha derinde, vajina ile rahmin birleştiği yolda hissediyorum( nersiyse orası?) bu durum normal miii?? şaslan dan mı etkilendim acaba?

Cimcimeeeeeeeeeeeeeeee ton baliği ve konserve yeme birdaha yaaaaaaaaaa zararli.büyük balik(ton baligi bu tarz baliklarda çinko var oyüzden tehlikeli)vee zaten konserve yasak...bizim dolapta duruyor valla hamile kalmadan önce ton baligi almistim hamile kaldiktan sonra yiyemedim halen içim g
idiyor yiyemiyorum..mesela konserve aprak sarma var içim gidiyor yiyemiyorummm..yeme bidaha normal taze balik yee..öpüyorum canim...
Annenle olanlara üzüldüm...annen adina..sonucta uzaksiniz sana hasret sende ona..annelere kirilmamak lazim sinirlenmemek..inan cok üzüldüm..aklima kendi annemde geldi..ben sinirli bi insanim hamile kaldiktan sonra dahada sinirli oldum..arifegünü annemle alisverişe ciktik..kalabaliktan snirlerim bozuldu yani birini dövsem rahatliycam o derece..anneme bagirdim bi ara.veee cokkkk üzüldüm 5 dk sonra niye bagirdim diye...anneme hiç kiyamam..sinirlenince agizdan kaciyo ama sonra cok üzülüyoruz..inaniyorum suan sende cok üzgünsün...öpüyorum hayatim iyi bak bebişlerinede kendinede

kızlar merhabalar tatil bitti herkes burda süper valla :))
Konserve ton balığı dr. um sık olmazsa yememde sakınca olmadığını ama mümkün olduğu kadar taze tüketmem gerektiğini söyledi bana bende öyle yapıyorum.
Cimcime haberlerini bekliyoruz biz birlikteyiz seninle benden hiç öyle birşey istemedi . 22. yada 23 . haftada gelirsiniz dedi . Yarın bi arayım bakalım bende ne dicek .

Saaslancim canim geçmiş olsun okudum yaşadiklarini üzüldüm inşallah daha iyisinizdir sen ve bebeğin allah yardimciniz olsun bebeğini sana bağişlasin

teşekkür ederim canım
şimdilik iyiyiz geri sayıma devam :))

Cimcimeeeeeeeeeeeeeeee ton baliği ve konserve yeme birdaha yaaaaaaaaaa zararli.büyük balik(ton baligi bu tarz baliklarda çinko var oyüzden tehlikeli)vee zaten konserve yasak...bizim dolapta duruyor valla hamile kalmadan önce ton baligi almistim hamile kaldiktan sonra yiyemedim halen içim g
idiyor yiyemiyorum..mesela konserve aprak sarma var içim gidiyor yiyemiyorummm..yeme bidaha normal taze balik yee..öpüyorum canim...
Annenle olanlara üzüldüm...annen adina..sonucta uzaksiniz sana hasret sende ona..annelere kirilmamak lazim sinirlenmemek..inan cok üzüldüm..aklima kendi annemde geldi..ben sinirli bi insanim hamile kaldiktan sonra dahada sinirli oldum..arifegünü annemle alisverişe ciktik..kalabaliktan snirlerim bozuldu yani birini dövsem rahatliycam o derece..anneme bagirdim bi ara.veee cokkkk üzüldüm 5 dk sonra niye bagirdim diye...anneme hiç kiyamam..sinirlenince agizdan kaciyo ama sonra cok üzülüyoruz..inaniyorum suan sende cok üzgünsün...öpüyorum hayatim iyi bak bebişlerinede kendinede

gercekten öyle canim ,hemen erstesi gün mail yazdim gönlünü aldim
anne iste ne kadar kizsanda affeder şutarafagitti :1hug: a.s.

kizlarrrrrrrr geldimmmm

cok stressli bir gündü ilk bankaya gittik okul kayit parami ödemek icin
ödedim yaklasik 300€
doktora gitik aama icim nasil huzursuzum anlatamam ,bebisimi gördük teyzeleri 26 cm 350 gram
saglikli cok sükür veeeeeee pipiyide gördük :)))
ordan ciktik bende hayla bi huzursuzluk var eve geldim hemen makbuzumu faalan koktrol ettim okuldan gelen bi kagitta bankaya isim verirken ögrenci numaranizi unutmayin diye gecmisler ben bu detayi atladim yaptirmadim tabii:KK43:(
hemen üniversteyi aradim sordum tam 10 dk sonra kapatcaklardi son ana yetistim
kadin dediki bankada sizin ögrenci numaraniz görünmesi gerekiyor ins . sizin adinizda baska biri yoktur dedi
hemen bankayi aradim islem daha onaylanmamis hemen ögrenci numarasini verdim yarin arasaydim cok gec olucakti kücük bir hatam yüzünden bir yil okuluma ara vermem gerekecekti
üstelik yatirilan para geri alinmiyor hangi sebeble olursa olsun
giden paraya degilde bir yillik okul kaybima üzülürdüm
bebisim iki aylikken sinavim var zor olcak o zamanlar ders calismak ama degicek :))))))))
bu korkuyu anlatamam size kizlar okulumu seviyorum ,cok moralim bozulmustu ... eger olmasaydi tekrar 300€ yatirip tekrar kayit yeniletemezdim
bazen göbegimin alt sag tarafi yumurta gibi oluyor esimde onu poposu diye seviyordu
poposu diye sevdigi sey bebegin kafasiymis yaklasik 5 cm kafasi var :)))
kafasi alt sol tarafta ayaklar yukarda :))) persembe günüde normal kadin doktorumda randevum var :)))))
oglusumu tekrar görcez

ssaslan canım geçmiş olsun. hiç hesapta yokken neler olabiliyor. hamilelikte herşeye hazırlıklı ve tedbirli olmak lazım. enfeksiyon erken doğum riski yaratıyormuş diye duymuştum ben de. küçücük bir sorun nelere sebebiyet veriyor. bana da herkes yürüyüş yap diyor. ben zaten tüm gün işyerimde yoruluyorum akşam eve gidip yemek v.s. ile uğraşıyorum. yürüyüş yapmaya halim mi kalıyor? her hamilenin koşulları, bünyesi farklı. bence en önemlisi kendimizi dinlemek. ssaslancım ameliyatın nerede yapıldı? kent te mi, 9 eylül de mi? çok geçmiş olsun tekrar. arkadaşım da 6 aylıkken 7 cm lik açılma ile erken doğum tehlikesi yaşamıştı. sürekli yatarak üstesinden geldi. çok sağlıklı bebeği oldu. senin de öyle olacağına inanıyorum. bizim dualarımız yeter sana.
denizlrm Allah kavuştursun. sayılı gün çabuk geçer.

teşekkürler canım
benimkisi enfeksiyon sebepli değil gerçi
rahim ağzı yetmezliği imiş
normalde bu problemi olan gebelere 13-14. haftalarda dikiş atılıp dikkatli hareket edilmesi gerekiyormuş ama ilk gebelikte tespit edilmeme ihtimali yüksek olabiliyormuş
bu arada ameliyatımı kent hastanesinde oldum bayağı tuzluya maloldu

yaw kıslar bu ası varya kafamı karıstırdı bn 1,5 yıl once ayağıma ıgne battığı ıcın tetonos asısı olmustum sımdı bı daha olcakmıyım bılmıyom dru aradım telde gerek yok dedı ama bence yoğunluktan anlamadı bıle baskasına soruyorum sakıncası yok yaptır dıyo hıc basınıza geldımı bole bısey ıkı gun sonra ası gunum ve bısey olur dıye korkuyorum ya bıde ben her gece kabus goruyorum tobe tobe bole tuhaf adamlar(3 harflıler varya)ve hep dua okuyarak uyanıyorum ama ne yasıyorsam artık uyandığım an bebeğin cok sert tekmelerını farkeder oldum napcam kafam karıstı altıma yapıcam korkudan tuvalete gıdemıyorum esımde bazı aksamlar calısıyo cok gec gelıyo yanlız basıma offfff ne zor sey ya dıkkat edıyorum halbukı dualarımı okuyorum ama genede saolsunlar pek alıstılar bana:)

gelecek hafta okulumu arayip onlar bakiaklar adima yatirilan para gelmismi diye ozaman icim rahat edicek
dua edin kizlarr

UYUŞMA ! UYUŞMA ! UYUŞMA !.... Arkadaşlar okudum ama hanginiz olduğunu hatırlamıyorum ellerdeki uyuşmayı soruyordu .Nette denk geldi haberiniz olsun ELLERDEKİ UYUŞMALAR KARPAL TÜNEL SENDROMU nun habercisi olabilir .Dr.unuzu mutlaka haberdar edin yazıyordu .

ssaslan canım geçmiş olsun. hiç hesapta yokken neler olabiliyor. hamilelikte herşeye hazırlıklı ve tedbirli olmak lazım. enfeksiyon erken doğum riski yaratıyormuş diye duymuştum ben de. küçücük bir sorun nelere sebebiyet veriyor. bana da herkes yürüyüş yap diyor. ben zaten tüm gün işyerimde yoruluyorum akşam eve gidip yemek v.s. ile uğraşıyorum. yürüyüş yapmaya halim mi kalıyor? her hamilenin koşulları, bünyesi farklı. bence en önemlisi kendimizi dinlemek. ssaslancım ameliyatın nerede yapıldı? kent te mi, 9 eylül de mi? çok geçmiş olsun tekrar. arkadaşım da 6 aylıkken 7 cm lik açılma ile erken doğum tehlikesi yaşamıştı. sürekli yatarak üstesinden geldi. çok sağlıklı bebeği oldu. senin de öyle olacağına inanıyorum. bizim dualarımız yeter sana.

teşekkürler canım
normalde bu problemi olan gebelere 13-14. haftalarda dikiş atılıp dikkatli hareket edilmesi gerekiyormuş ama ilk gebelikte tespit edilmeme ihtimali yüksek olabiliyormuş

demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))

teşekkürler canım

ah canım ya. okudukça içim bi tuhaf oldu. rabbim yavrunu sana bağışlasın. bu aşamaları atlatmışsınız. inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın canım. üzülme ve doktorunu dinle. moralini yüksek tut. dualarımız seninle canım.

inşallah canım
ilk günlere göre daha moralliyim şimdi
şimdi bebeğimin hızlı gelişebilmesi için herşeyi yemeye gayret ediyorum
sizlerin desteklerinizi ve dualarınızı hissetmek çok güzel

X