2009 Şubat Anneleri

demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))

hadi canım gözün aydın .Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın nasıl bi ultrason taramasıydı . resim aldıysan onlarıda eklesene ilk resimlerimize :)) :içelim:

selamlar kızlar ;

ssaslan canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah meleğini zamanında kucağını alırsın, allah yardımcın olsun güzel şeyler düşün ve güzel şeyler olsun.

Kızlar iş yerinde fırsat bulamadığım için sayfayı sürekli ziyaret edemiyorum ama yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. ç.tesi en son doktora gittim ve doktorumuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacağını söyledi 50 gr aç karınla yapılıyor sanırım ama nasıl yapılıyor, daha önce yaptıran oldu mu:uhm:

sağol canım
bu arada şeker yüklemesini sormuşsun
bana drum gebelik öncesi yaptırtmıştı
öncelikle teste aç karnına gidiyorsun
yanına 0.5lt lik su alman gerekiyor ve istersen limon -bu şekerli suyu miden bulanmadan içmeni sağlıyor
aç karnına önce kan alıyorlar ve hemen ardından şekerli suyu içiriyorlar şekerli suyu içmen bittiğinde saate bakıyorlar ve tam 1 saat ve 2 saat sonra tekrar kan alıyorlar
bu süre içerisinde hiçbirşey yemiyorsun

napyorsunuz kizlarr ???
oglumun yatagini almaya falan baslariz ama bi model begenemedik ,besik tarzi bisey istiyoruz
ellerinizden öpüyor teyzeleriii :))) hayla inanasim gelmiyor kocaman olmus 26 cm 350 gr :)))))

hadi canım gözün aydın .Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın nasıl bi ultrason taramasıydı . resim aldıysan onlarıda eklesene ilk resimlerimize :)) :içelim:

saol cnmm
arka sayfada yazmistim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-2009-anne-adaylari-haydi-buraya-t192092/index509.html

doktor kemiklerini kontrol etti ölctü ,kafasini ölctü 5 cm
ic organlarina bakti hersey yerindemi diye.... ben bebisime bakmaktan tam dinleyemedim oglumda yanimdaydi oda biyandan benim ayakkabimi cikarmaya calisti :roflol: doktor kontrol ederken
pipisini gösterdi cok net göründü,doktora sordum göründügüne göre saglikli dedi icim rahatladi
Allahim hepimizin bebisine saglik ,uzun ömür mutluluk versin

bakin güzel hamisler benim aslan ogluma :ecrin_bebek:

cimcime hayırlı uğurlu olsun 2. oğlun... çok heyecanlısın bakalım ben de yarın göreceğim kızımı, çok özledim her an görmek istiyorum, aslında 15 gün önce görmüştüm ama bir daha görmek istiyorum, bu kez doktorumdan renkli foroğrafını isteyeceğim bakalım verecek mi?

ya kızlar, daha öncede sormuştum, siz de tekmeleri benim gibi derinden mi hissediyorsunuz, yoksa yüzeysel mi? Ya ben vajinal bölgemde hissediyorum, son 2 gündğr böyle neden oldu bu? Gerçi yarın doktorda öğreneveğim herşeyin yolunda olup olmadığnı ama fikirlerinizi almak istiyorumm

cimcime hayırlı uğurlu olsun 2. oğlun... çok heyecanlısın bakalım ben de yarın göreceğim kızımı, çok özledim her an görmek istiyorum, aslında 15 gün önce görmüştüm ama bir daha görmek istiyorum, bu kez doktorumdan renkli foroğrafını isteyeceğim bakalım verecek mi?

ya kızlar, daha öncede sormuştum, siz de tekmeleri benim gibi derinden mi hissediyorsunuz, yoksa yüzeysel mi? Ya ben vajinal bölgemde hissediyorum, son 2 gündğr böyle neden oldu bu? Gerçi yarın doktorda öğreneveğim herşeyin yolunda olup olmadığnı ama fikirlerinizi almak istiyorumm

ewt cnm cok heyecanliyiz persembe tekrar görcez bebisi
25 günde birmi gidiyorsun cnm doktora??

canim bende tekmeleri derinden hisediyoorum bebegin basi alt sag taragta cokta altta degil
ellerini oynatinca o geliyor derinden biraz alt taraftan
ayaklarida bögebimin hizasina falan :1hug:
takma kafana yarin doktoruna sorarsin cnm tahminim benim ki gibi

kafalari hep ayni yerdemi oluyor yoksa yer degistiriyorlarmi? :uhm:

yukarda yanlis yazmisim cnm editte yok ki bende düzeltiyim :KK43:(
15 günde bir mi gidiyorsun doktora ?

yok 15 günde 1 değil normalde, doktorum ayda 1 gel diyor da, geçen ay öyle olmak zorunda kaldı, biliyorsun 4. ayda cinsşyeti görememiştik, 15 gün sonra gel bakalım demişti, yani 15 gün önce gittiğimde sadece cinsiyete baktı, bu gidişim normal muayene randevusu... sonra yine öbür ay gideceğim, ama yeni bir hastane keşfettim, 15 gün sonra oraya da bir gitmeyi düşünüyorum...

demircool hosgeldin cnmm cok sevindim geldigine
benim bebisin cinsiyeti kesinlesti oglum oluyor
kocaman olmus 26 cm 350 gram teyzesiii :)))))

hb hayatım.cinsiyetinin kesinleşmesine sevindim.sende artık gelinlerini cok seversin sekerim.şakkıdı maşallah kocaman olmus paşamız.ben de bakalım birkac güne kadar gidecegim doktora o zaman belli olur ne kadar oldugu kızımınsositososito

diş eti kanaması ve diş sızlaması yaşıyorum,, diş fırçamı değiştirdim, yine de diş etim kanama yapıyor, sonra ağrı ya da şişlik olmuyor, sadece fırçalarken kanıyor, ve dişim sızlamaya başladı, inanılmaz bir şekilde tatlı yiyorum kızlar, benim bildiğim kızı olacaklar ekşi yer, ben tatlı yiyorum, ekşiden nefret ediyorum, bugünkü yediğim tatlıları size bir yazayım da siz de şaşırın:

saat 10 gibi çikolatalı bisküvi
saat 12 de 1 porsiyon sütlü tatlı
saat 12.30 da 1 adet kek
saat 1 de 2 adet hobyy çikolata
saat 2 de 1 adet sütlü çikolata
saat 4 de 4 adet pişmaniye
saat 5 te 1 adet şeker
saat akşam 10 da 1 porsiyon sütlü tatlı

dana gibi yiyiorum maşallah

hb hayatım.cinsiyetinin kesinleşmesine sevindim.sende artık gelinlerini cok seversin sekerim.şakkıdı maşallah kocaman olmus paşamız.ben de bakalım birkac güne kadar gidecegim doktora o zaman belli olur ne kadar oldugu kızımınsositososito

saol cnm gercekten kocaman oldu

bu arada esim poposu diye sevdigi sey kafasiymis :roflol:

hani sende diyordun ya poposunu dayiyor yuvarlar oluyor diye sanirim seninkininde kafasi cnm kaydirigubbakcemile3
hep severken agzimdan oglum cikiyordu artik hihoyyyt

merak ediyorum bende simdidedn kizlar daha kücük oluyormus a.s.

hello bayanlar benimde 27 subatta dogumum simdidedn kipir kipir icimde fena oluyorum cok heyecanverici cinsiyeti kiz gibi gordum sanki dio doktor ama tam belli diil dedi bu ay sonu gene gidicem kontrole ozaman kesin soyler sanirim gosterirse bizimkii
karnim one dogru cikti sivri yani kizdir dimi bilen varmi boyle konulari hicbiseyde asermedimki hani bilen varsa yazsin pls opuldunuz :))

diş eti kanaması ve diş sızlaması yaşıyorum,, diş fırçamı değiştirdim, yine de diş etim kanama yapıyor, sonra ağrı ya da şişlik olmuyor, sadece fırçalarken kanıyor, ve dişim sızlamaya başladı, inanılmaz bir şekilde tatlı yiyorum kızlar, benim bildiğim kızı olacaklar ekşi yer, ben tatlı yiyorum, ekşiden nefret ediyorum, bugünkü yediğim tatlıları size bir yazayım da siz de şaşırın:

saat 10 gibi çikolatalı bisküvi
saat 12 de 1 porsiyon sütlü tatlı
saat 12.30 da 1 adet kek
saat 1 de 2 adet hobyy çikolata
saat 2 de 1 adet sütlü çikolata
saat 4 de 4 adet pişmaniye
saat 5 te 1 adet şeker
saat akşam 10 da 1 porsiyon sütlü tatlı

dana gibi yiyiorum maşallah

masallah cnm yaaaa bende asiri tatli yiyorum oglumda hep eksi yemistim bunda devamli tatli kaydirigubbakcemile5
bazenleri bende arka arkaya öyle yiyorum ama bugün tek bir tost-yarim salatalik_birde hamburger _kücük bi posiyonda peynir soslu makarna yedim cokmu az acaba ?? :uhm:

hay masallah aybuke bu nasil bisey okadarda yenilirmi kac ayliksin kac kilo aldin buzamana kadar ben 18 haftalikim 4 kilo almisim eskiden cikolata cok yerdim simdi yiyesim yok okadar ekside pek yemiyorum vala benimki ne olcak cinsi anlamadim doktor kiz gibi dedi ama ben hala heycanla bekliyorum :))

kizlar size bisey anlaticam anlatmayi unuttum bende sonradan hatirladim

eger kizim olsaydi thalia yada thaliana koymak istiyorduk ismini

hatirlarsiniz ben bi ara cok inanilmaz korkunc bi rüya görmüstüm hani üc defa rüyamda besmele cekmistim sonrada uyanmistim tekrar uykuya daldigimda ona benzer seyleri tekrar görmüstüm ayni gece
rüyami tam hatirlamiyorum ama ogün rüyamda ben eger kizim olursa adini thaliana koymak istiiyorum demistim uyandigimdaysa adini kurandan koycam diye sayikliyordum
cok etkisinde kaldim o diger sectigim isimler müslüman ismi degildi
hosuma gittigi icin secmistim baska bi anlami yoktu yani ... o olay beni gercekten cok etkiledi

simdi oglum olucak adini taha koymak istiyorum yada tan
taha : kuranda gecen taha suresinen geliyor
taha suresini taniyan varmi aranizda ? yada baska bu tarz kuranda gecen bi isim yada isimler ???

cok sükür müslümanim ama nedenini bilmedigim bisey var
5 yil öncesine kadar taclara asiri ilgiliydim tac isareti cok hosuma gidiyordu ,takiyordum nezaman taksam bisey oluyordu ya kayboluyordu yada boynumda kiriliyordu
inanilmaz aama gercek arkadaslar
bu sey cocuklugumdan beri vardi bende evlenince son oldu pencereden firlattim bi daha boynuma takmadim evime almadim
devamli duami edip sükrettim ,cok sükür gec olmadan dogru yolu buldum
hatta bundan bir iki yil önce oglum hic yemek yemiyordu bi gece oturdum dua ettim ( allah´im yardim et oglum yemek yesin )diye.... rabbim duami duymus
o gece rüyamda bembeyaz giyinmis nur yüzlü bir dede koltukta ogluma yemek yediriyordu
anlatirken bile duygulandim cok güzel bi rüyaydi
ertesi gün oglum yemek yedi

mutlaka kur`anda gecen bir isim istiyoruz simdilik taha var aklimizda ama tahanin anlami ne onu bulamiyorum .......

günaydın arkadaşlar

cimcime ismin anlamını buldum ama şöyle diyor yüksek bulut, düzgün serip döşemek, peygamberimizin isimlerinden

X