2009 Şubat Anneleri

kızlar akşam üstü arkadasımla karsılastım cok samimi arkadasımdı.oda hamileydi ve bebeği ölmüş kalbi durmus karnında gecen cuma kürtaj oldu.beni görünce sarılıp agladı.senağlama bende ağladım.karnımı gördü belli oldugu için onun içinde agladı.allah kimsenin basına vermesin cok kötü birşey.moral vermeye calıstım ama arkadasım cok üzgündü.senağlama

cnmm bende cok üzüldüm simdi , evlat acisi baska seye benzemez ALLAH´IM HIC KIMSEYI DÜSMANIMA BILE EVLAT ACISI YASATMASIN
Allah ona peygamber sabri versin cnm :teselli:

kıslar bayramınız kutlu olsun. hepinizi öpüyorum....
bu arada beni uyku tutmuyor nedense. sürekli kafamda plan yapıp duruyorum bebeğimle ilgili. cıldırcam yakında düşünmekten vallahi. annelik ne acayip şeymiş ayol

Merhaba şubat anneleri,
bende bayramınızı kutlarım.
Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize.
Benim kızımda tatlıları yedikçe hiç durmadan tepinip durdu dün.
Galiba çok seviyor tatlıyı , çok hoşuma gitti harika bir duyguymuş.
Şükürler olsun Allahıma.
Allah cümlemizin bebeklerine hayırlı baht eylesin.

günaydın herkese benim kzımda başladı pıt pıtlara artık hissediyorum sabah uyurken hissettim çok güzel bir duyguymuş

günaydin cnm
dün k.pedere gittik canim nasil SIKILDI saolsun bebisim beni yanliz birakmadi tekmeleyip durdu canimin SIKKINTISI gitti :)
cidden mükkemmel bi duygu

arkadaslar hepinizin bayramını kutluyorum daha nıce mutlu sağlıklı bayramlara inşallah kızımda butun teyzelerının elını opuyo:1hug: ona gore artık seneye sekerlerınızı alırız:ecrin_bebek::icecream:

Selam güzel anneler hepibnizin bayrami mübarek olsun..bebeklerinizle eşinizle tüm sevdiklerinizle birlikte daha nice saglikli huzurlu bayramlara insallah

uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar
bayramınız kutlu olsun

hatırlıyorsanız 18inde yapılacak ayrıntılı usg için izmire gideceğimi fakat öncesinde 1-2 gün tatil yapacağımı söylemiştim

haftasonunu denize girerek geçirmiştim tabi max. dikkatle
denizden çıkar çıkmaz üzerimi değişp ıslak kalmadan p.tesi -salı günü akıntım artmıştı
fethiyedeki drumu aradım hem idrar yolları için antibiyotik hem de mikrop riskine karşı vajinal fitil şeklinde antibiyotik verdi

bu arada biz izmirdeki arkadaşlarımıza geçtik
birkaç kez tuvalet kağıdına akıntıyla karışık kan geldi
nasıl olsa ilaç kullanıyorum ve perşembe günü de Kent hastanesinde Namık Demirden randevum var diye çok paniklemeden tedirgin tedirgin zaman geçirdim

perşembe günü randevum 2,5taydı sabah kalktığımda karnım ağrıyordu-ishal olmuşum -ondan diye düşündüm bu arada hafif bir kanamam dahaoldu

zar zor randevu saatine kadar bekledik
neysesıra bize geldiğinde içeri girdik durumu anlattım tamam geç ultrasona dedi namık bey
ultrasona bakar bakmaz yüzü değişti rahim ağzım açılmış ve gebelik kesem dışarı doğum yoluna sarkmış
sen bebeği düşürüyorsun acil ameliyata almamız lazım seni dedi bir ihtimal keseyi delmeden içeri itebilirsek rahim ağzını dikeriz ve sonrasında sürekli yatman gerekir dedi tabi o zaman enfeksiyon kapmış olma ihtimali de yüksek eğer enfeksiyon kaparsa su kesesini delebilir dedi
ama ameliyattan ümitlenmeyin büyük ihtimalle delmeden itemeyiz çünkü büyük kısmı çıkmış dedi
dünyamız karardı resmen
bu arada bebişim durmadan tekmeliyordu ben burdayım diye
bu arada 2 gündür bebişin tekmelerini altlarda hissediyordumsanki ayağını rahimimden çıkartıyor gibiydi
ultrasonda bakarken ise gerçekten öyle olduğunu gördük bir ayağını rahim ağzındaki açıklıktan çıkartıp çekiyordu yaramazım
beni acil ameliyata hazırladılar ameliyata kadar bebişim tekmeleri devam etti belki amelyattan çıktığımda benimle olmayacaktı
neyseki ameliyat başarılı geçti namık bey ve ekibi çok iyiydiler
çıktığımda ayılır ayılmaz meleğimi sordum ameliyat başarılı geçti dediler dünyalar benim oldu
1. aşama tamamlandı sonraki aşama enfeksiyon olmaması için dua etmekti 3-4 gün süreyle bunun korkusunu yaşadık neyseki 2. aşamayı da atlattık yarın tam 2 hafta doluyor
bu arada ayağa kalkmam kesinlikle yasak tuvaletimi dahi yatakta yapmak zorundayım
dr fethiyeye dönmeme izin vermedi ve hastane yakınından bir ev tuttuk acilen eşim, annem kayınvalidem ablam yanıma geldiler
13ünde kontrolüm olacak ve ben hep tedirginlikle yatıyorum
ne olur kızlar dua edin benim için
yetmiyormuş gibi bir de plasenta previa var
22. haftam doldu bugün
ilk hedefimiz 28 haftayı doldurmak
sonrasında da süreyi ne kadar uzatabilirsek uzatmak

çok geçmiş olsun cnm böle bir yazı okurken ağlıcam hiç aklıma dahi gelmezdi senağlama bır an için kendimi düşündüm belkide neyseki bebeğin hala seninle ve umarım bu hep öle olucak kendine çok dikkat et ve bizi habersiz bırakma çok üzüldüm ama sabırlı ve umutlu olalım genede senin ve bebeğin için dua edicem hep :Saruboceq:

Canım çook geçmiş olsun çok zor bi durum atlatmışsın ama Allah sana bağışlamış yavrunu dualarım seninle kendine çok dikkat et

kiyamam sanaaaaaa
okurken yaslar sel oldu akti ,cok üzüldüm yasadiklarina ...
ameliyat iyi gecms buna sevindim cnm ... ALLAH im bebislerimizi bize bagislasin cook gecmis olsun bitanem ,dualarimiz seninle, ben inaniyorum hepimiz alicagiz ins. bebislerimizi kucagimiza
kendine dikkat et cnm

çok teşekkürler arkadaşlar sizin de desteklerinizle bugünleri atlatacağım inşallah
yazarken amacım sizleri üzmek değildi
ama en azından en ufak bir kanamayı bile çok önemsemenin ne kadar gerekli olduğunu hepimizin iyice kavraması gerekiyor
bu arada ameliyat sonrası namık bey bilgi vermeye geldiğinde rahmimin 3 cm açıldığını benim neredeyse yarı doğum sancısı çekmiş olmam gerektiğini söyledi
ve her aşamada gerek riskler gerekse güzellikler ile ilgili detaylı bilgi verdi
hatta ameliyat sonrasında 2 kere ultrasonu odama getirip orada baktı
orada dra güven duymanın önemini de anladım

Canim benim cok gecmiş olsun...cok üzüldüm..cok dikkat et...hiç ayagi kalkma...allah yavrunuzu sana ve eşine bagislasin..allah 3 kişilik ailenizi korusun canim...

kızlar selamlar herkese iyi bayramlar . Benim için bayram bitti eşimi dün yolcu ettim nasıl zor geldi anlatamam allah kimseyi sevdklerinden ayırmasın hele bayram günü annemde kalıcam bir süre evimize giremem sanırım . Hepinizi öpüyorum . kendinize dikkat edin

SSASLAN canım çok büyük geçmiş olsun kendine çok dikkat et.Umarım atlatmışsındır bir daha böyle bir sınavla karşılaşmazsın allah yardımcın olsun dualarımız seninle

çok çok geçmiş olsun ALLAH bebeğini sana bağışlasın sakın kalkma bol bol dinlen dualarımız seninle arkadaşım

kızlar nerelerdesiniz bugün buralara çok sessiz benim bugün son tatil günüm yarın iş başı malesef neyse çalışalımda bebişlere cicişler alalım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…