kizlar cok kötüyüm yaa
bir kac haftadir esimle aram zaten cok iyi degilldi sandevic hazirladim onlara esim benden sprite istedim ilk su götürdüm ya nolur spite getir dedi sofraya getirsem oglum farketcek ondan icecek
bende bardagin yarisina kadar sprite koydum devamina su koydum saka olsun diye
bi baktim almis bardagi mutfaga götürüp lavobaya firlatti bir daha benden bisey isteme dedi
saka yaptim tuan icmesin iyi degil dedim ee nolmus dedi
cola gibi icinde kofein yok dedi
HAYATIMDAN CIK GIT DEDIM
cok moralim bozuk kaldiramiyorum artik eger böyle giderse yeminle bosanirim ....
:teselli::teselli:
canım benim bu aralar hep duygusallığımızın en üst seviyesindeyiz...
herşey canımızı yakabilir en ufak söz bunalıma sürükleyebilir..
o anlarda sadece yavrularını düşün canım...
bende bu aralar limoniyim ama inanki ilahi dinlediğim zaman herşeyi unutuyorum..
şu 3 günlük dünyada ne gerek varki kendimi ve yavrularımı üzeyim..
inanki değmez canım...kimse için üzülmeyee....
sadece sakin ol tatlım..o arada çık dışarı bir yürüyüş yap çok iyi gelir..
saol cnm :1hug:
ben size yazarken agladigimi gördü ,aksam sen gel konusmam gerek demistim ayrilma konusunu .... ( ama icimden öyle bisey yapmak gelmiyor tek lafta ) özür dilemeseydi istemedigim bir seyi yapmak zorunda kalcaktimklava:
hemen geldi sarildi özür diledi ,bir haftadir moralim bozuk ben seni üzmek istemedim dedi ( bilgisayar programlari yüzünden morali bozuk )
konustuk baristik tekrar :1hug:
devamli geldi sarildi özür diledi , karninda bebek tasiyorsun hadi üzülme artik özür dilerim dedi :1hug:
destegin icin cok saol cnm ,cok haklisin o anda cocuklarimizida düsünmeliyiz :1hug:
bu arada oglum agladigimi görünce geldi babasinin elini aldi yüzüme getirdi sev dedi
sarildi canim dedi
sonra döndü bakti ben daha agliyorum tamam dedi :asigim: kücükcük ama cogu seyin farkinda
babasiyla biz sarilirken bende deyip ortamiza girdi :asigim:
sonra babasi onu bana gönderdi beni sevmesi icin cocuk kendi cikarina kullandi durumu benden puding istedi :roflol:
hamilelikte duygusallaşmalar normal. işin tatlıya bağlandığına çok sevindim. :teytey:
yarın bayram, bayrama küs girmek olmazdı
kizlar cok kötüyüm yaa
bir kac haftadir esimle aram zaten cok iyi degilldi sandevic hazirladim onlara esim benden sprite istedim ilk su götürdüm ya nolur spite getir dedi sofraya getirsem oglum farketcek ondan icecek
bende bardagin yarisina kadar sprite koydum devamina su koydum saka olsun diye
bi baktim almis bardagi mutfaga götürüp lavobaya firlatti bir daha benden bisey isteme dedi
saka yaptim tuan icmesin iyi degil dedim ee nolmus dedi
cola gibi icinde kofein yok dedi
HAYATIMDAN CIK GIT DEDIM
cok moralim bozuk kaldiramiyorum artik eger böyle giderse yeminle bosanirim ....
cimcime üzme kendini:teselli: bizde yaşıyoruz arada öyle sürtüşmeler olabiliyor bazen özellikle ben çok gergin oluyorum sebepsiz ufak birşeyden tartışma çıkıyor sonra tatlıya bağlanıyor ben çok gergin olyorum hırplaıyorum kendimi boş yere herşeyi kafaya takar oldum benneyaptımkibuda hiç iyi değil bebeğimde asabi olucak benim yüzümden o yüzden sıkma canını bebişleri düşünüp rahatlayalım:ecrin_bebek:
cimcimem şükür canım barıştığınıza sevindim...:teytey: :teytey:
inanki yuvayı kurmakda yürütmekde çok zor...
iki tarafında fedakarlık yapması gerekiyor...inanki çok sevindim adınıza..rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın...
kimsenin yuvasınıda bozmasın...
cok haklisin gercekten :1hug:
esimde coook sevindi baristigima bir görsen cocuk gibi oldu a.s.
dakkada bir sordu iyiyiz degil mi diye :dance:
Canım çok sevindim aranızın düzelmesine ama her ailede olur böyle şeyler bazen sen alttan alacaksın bazen o. Allah mutluluğunuzu daim etsin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin...(Hepimizinkilere a.s )
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden, yarın girme şansım olmayabilir. Hepimize ailecek nice nice bayramlar geçirmemiz nasip olur inşallah...
Cimcime biliyorum yurtdışında bayramlar biraz buruk geçer (bende 21 yıl Almanya'da yaşadım, 4 sene oldu TR ye yerleşeli) ama en çok da senin bayramını kutluyorum bu nedenle sırnaşık şey
a.s.